Avani Koh Lanta - Luksus, ro og tæt på byen
Previous slide
Next slide

Avani Koh Lanta

Avani Koh Lanta er et lækkert 4-stjernet resort, højtliggende på en klippe med udsigt til havet. Resortet ligger på en lille halvø, med en lille strand som kun kan nås via resortet. Så tæt man nu en gang kan komme på en privat strand i Thailand. Resortet ligger i et roligt område ud til Leam Kho Kwang Beach, men hovedbyen Saladan er i gåafstand med indkøb, restauranter og andre bekvemligheder.

Resortet har restauranten The Cliff med udsigt over havet. Her serveres mad både dag og aften, og restauranten har både thailandske og internationale retter. Resortet har også The Reggae Bar, hvor du kan nyde den smukke solnedgang over havet, med en kold cocktail og lidt lækkerier. Derudover har de også poolbar og en lille café, som serverer snacks og kaffe til farten eller en let frokost.

Avani Koh Lanta har selvfølgelig også egen spa, samt to poolområder. Et rigtig godt valg på Koh Lanta for dem som søger luksus og vil bor i rolige omgivelser, men stadig have by med spisesteder, restauranter, indkøb og barer. Resortet har også egen conceige og kan hjælpe med forskellige udflugter.

Priser

Priserne er udregnet med udgangspunkt i to voksne i et delt doubleværelse og flybilletter til 6.500 kroner per person.

Avani Koh Lanta og ansvarlighed

Avani Koh Lanta og andre Avani resorts har flere initiativer for at understøtte en bæredygtig og ansvarlig hoteldrift. De har siden 2000 støttet the Heinecke Foundation, som giver stipendier til unge mennesker. De støtter også lokale velgørende organisationer, ligesom de arbejder for en bæredygtig drift.

Deres resorts har blandt andet byttet sugerør ud med alternativer i bambus og rustfrit stål. Siden 2008 har alle Avani-hoteller også skulle bestå en uafhængig og anerkendt bæredygtighedscertificering på årsbasis. Der kræves en guldcertificering hos Green Growth 2050 eller derover.

Avani har også en ambition om en 75% reduktion af engangsplastik i 2024. Der er også en ambition m at blive et Net Zero Carbon virksomhed i 2050 og allerede i 2016 var deres CO2-udledning faldet med 20%. Ligesom de også arbejder med affaldshåndtering.

Hos netop Avani Koh Lanta har også taget særskiltet trin mod ansvarlig og bæredygtig hoteldrift. De donerer for eksempel sneglehusmuslinger, som den presset eremitkrabbe skal bruge til sit hus. Husk også at aldrig fjerne muslinger, sten, sand eller andet som hører til på stranden. En eremitkrabbe kunne få ”stjålet” et potentielt hjem.

Avani Koh Lanta har også en ”ingen vandmotorsport” kampagne for at beskytte den lokale flora og fauna. Derfor tilbyder resortet heller ingen vandmotorsport aktiviteter.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Krabi lufthavn (t/r)
  • Privat transfer Krabi Lufthavn – Avani Koh Lanta (t/r)
  • 13 nætter Avani Koh Lanta 1x Sea View Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked