Rayong Marriott Resort - Rolige brede strande i landlige omgivelser

Previous
Next

Rayong Marriott Resort

Rayong Marriott Resort & Spa ligger ved Wang Kaew Beach, langs Rayong provinsens lange brede strande. Resortet ligger ude i provinsen omkring 35-40 minutter fra byen Rayong og ca. 20 minutter moleområdet omkring Ban Phe. Rayong Marriott Resort har 205 værelser, er beliggende i åbne landlige og rolige omgivelser, med relativt få resort. Resortet har flere poolområder og egen spa. Fra stranden kan man gå langs vandet til andre resorts og små spisesteder. Resortetligger i landlige provinsomgivelser med markeder, åbne områder og landbrug. Resort har fiskerestaurant, café, bageri med grab&go, lækkert lounge område og poolbar.

I Rayong by findes der indkøbscenteret Central Plaza, friskmarkeder og lokalmarkeder med tropist frugt, grønt. Her Rayong Aqarium, den gamle handelsgade Yomjinda Road, lokale templer og byens Sky View tårn and Mangrove Research Center, hvor man kan opleve det specielle samspil med mangrove og by. Provinsen er ideel for dem som ønsker det meget rolige og lokale med begrænset natteliv, brede strande og et område roligt nok til selv af udforske fra motorbike.

Du kan læse mere om resortet på deres side her. Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Ansvarlige Resorts

Mere information kommer snarest

Prisen er inklusiv
  • Fly Danmark – Bangkok (t/r)
  • Privat transfer Bangkok Lufthavn – Rayong Marriott Resort (t/r)
  • 13 nætter Rayong Marriott Resort 1x Deluxe Sea View Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte os på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle vores rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til jeres behov og ønsker. Blot giv besked, og vi tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser er forslag, som kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har I ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper vi gerne. Vi sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked