Hvem er Bambus Rejser?

Bambus Rejser er et dansk og personligt rejsebureau med fokus på skræddersyede og socialt ansvarlige rejser til Sydøstasien. Rejser med fokus på kultur, natur og oplevelser i centrum, oftest afsluttet med afslapning i det skønne klima. Men Bambus Rejser hjælper med alle typer af rejser, uanset om det gælder badeferier, øhop eller komplekse rundrejser til regionens oversete egne.

Uanset hvilken type af rejse du ønsker, vil det altid være muligt at komme ud at opleve de mindre kendte dele af landene og komme tæt på det lokale. Så her er hvad der kendetegner Bambus Rejsers generelle anbefalinger:

  • Slow Travel: De sydøstasiatiske lande er store og fyldt med lokal kultur, historie og mad. Overvej derfor at rejse inden for et relativt lille geografisk eller historisk område og gå i dybden med din rejse. Sus ikke igennem Thailand på 14 dage, men rejs i langsommere, oplev mere og få sjælen med.

  • Temarejser og en rød tråd: Mange af rejserne du ser her på siden, har et tema eller en rød tråd. Tænk over hvad der er vigtig og hvad du vil opleve. Er det homestays, det lokale og smukke kunsthåndværk? Er det historien, kulturen og de gamle byer? En aktiv ferie og nationalparker, eller er det en rolig badeferie eller øhop? Gå i dybden.

  • Skræddersyede og individuelle rejser: Alt kan derfor ændres, rettes og tilpasses, uanset om det drejer sig om den røde tråd, hoteller, udflugter, destinationer eller noget andet. Rejsen er altid 100% din.

  • Rejser uden om det mest turistede: Mange steder i Sydøstasien er det muligt at rejse ganske kort og stadig komme langt væk fra de mest besøgte. Derfor er det altid muligt at kombinere en rolig badeferie eller et skønt øhop, med historie, homestays og lokale landsbyer. Det er helt op til dig.

Hvorfor rejse med Bambus Rejser?

Ansvarlig turisme er hjerteblod: Bambus Rejser tilbyder kun oplevelser med dyr der lever op til højeste dyrevelfærd. Du kommer heller ikke til at bidrage til fattigdomsturisme eller besøge lokalsamfund, hvor du ikke bidrager til den lokale økonomi. Eller mange andre af de faldgruber der findes, når du rejser i verdens fattigere lande.

Individuelt design og personlig rejserådgiver: Alle rejser er individuelt udarbejdet og nøjagtigt til dine ideer og ønsker. Med personlig rådgivning kan du gøre drømmerejsen til virkelighed og undgå skrøner og fælder.

Ekspertise og erfaring: Mange års bosættelse, arbejde og rundrejser i Sydøstasien, samt en uddannelse i turisme gør Bambus Rejser til et rejsebureau med stor personlig erfaring og viden. Mange år i regionen gør en forskel.

Konkurrence dygtige priser: Bambus Rejser kan tilbyde gode og konkurrencedygtige priser, uanset om du blot søger et hotel på en rolig badeferie, et øhop eller en mere kompleks rundrejse med mange forskellige elementer. Ofte de bedste priser du finder.

Stort udbud af resorts: Her på siden finder du hovedsageligt resorts i et mid-high prisniveau med et stort fokus på en holistisk ansvarlig hoteldrift. Men Bambus Rejser kan hjælpe med mange flere resort og i alle prisniveauer, det er blot at tage kontakt.

Dygtige samarbejdspartnere: Bambus Rejser benytter sig af samarbejdspartnere i højeste klasse. Udflugter, aktiviteter og oplevelser bliver gennemført med dem som leverer de bedste produkter, men også bidrager til den ansvarlige turisme.

Tryghed: Bambus Rejser reagerer altid hurtigt på henvendelser. Vores samarbejdspartnere kan nås ude på destinationerne, og du kan altid ringe på et 24-timers nødtelefonnummer. Ligesom du er dækket af Rejsegarantifoden og Bambus Rejser følger loven om pakkerejser.

Hvem står bag?

Bag Bambus Rejser er undertegnede, Oliver S. Jensen. Det er mig, som du taler og skriver med når du kontakter Bambus Rejser.

Formelt er jeg uddannet inden for turisme og handel – og så har jeg brugt det meste af mit voksne liv på at rejse, bo og arbejde i Europa og Sydøstasien. Herunder to år samlet med rygsækken på i Sydøstasien i 20’erne og efterfølgende otte år som fast bosat.

Jeg har været hele vejen rundt i rejsebranchen. I Europa har jeg arbejdet både på hoteller og for en af de store bookingportaler, hvor jeg assisterede overnatningssteder i hele verden. I Sydøstasien har jeg arbejdet med destination management, arrangeret øhop og rundrejser, solgt udflugter og aktiviteter. Samt arbejdet for et dansk rejsebureau specialiseret i skræddersyede rejser til Sydøstasien.

Og efter mange år ude i verden og mange erfaringer i rejsebranchen, et utal af rejser, hotelinspektioner, rejsemesser, øhop og meget mere, kom tiden til at starte Bambus Rejser.

Oliver