Husk rejseforsikringen

Husk rejseforsikringen og rejs aldrig uden. Slut.

Husk at en rejseforsikring altid skal være tegnet og betalt, inden du rejser fra Danmark. Vi anbefaler altid, at man tegner en forsikring, inden man rejser. I særdeleshed når man rejser ud af Skandinavien og EU, hvor man tildels er dækket. Når man rejser skal man være i nuet og nyde det 100%, andet går ikke.

Tidligt i processen bør du også overveje en afbestillingsforsikring. Særligt i disse Corona-tider er det vigtig. Det er vigtigt forsikringen er tegnet inden rejsen betales. Er en afbestillingsforsikring afklaret, kan man også slå til når man finder rejsen eller de billige flybilletter.

Bambus Rejser samarbejder selv med Gouda Rejseforsikring. Her er I bl.a. blive dækket i forhold til Covid-19. Både hvis det skulle forhindre jer før eller under rejsen. Det er også gennem Gouda Rejseforsikring vi selv har tegnet vores udvidet ansvarsforsikring. Ønsker I at tegne en afbestillingsforsikring gennem os, er prisen i omegnen af 6% af rejsens samlet pris. Husk de fleste rejseforsikringer varer højst  30 dage, i tilfælde af du søger den helt store eller lange rejse.

Den billigste løsning?

Individuel eller årsrejseforsikring.

Oftest er det billigst at tegne en årsrejseforsikring inkl. afbestillingsforsikring for hele verden i det samme selskab, som man har sine andre forsikringer. Den dækker som oftest dækker hele husstanden. Der kan dog være stor forskel i dækning fra selskab til selskab, og I skal sørge for at jeres forsikring dækker efter jeres behov. Det er også vigtigt at tjekke, at alle rejsende er dækket af forsikringen. Der kan være undtagelser for større børn eller udeboende børn. Forsikringen dækker typisk alle rejser i løbet af et år. Det er derfor fordelagtigt at man ikke skal tegne ny forsikring hver gang man rejser. Rejser man en enkelt gang om året, eller går der flere år imellem, så kan det være en fordel at tegne en individuel forsikring der dækker den pågældende rejse.

Dækning?

Det er vigtigt at tage højde for den type rejse I skal på. Nogle forsikringer dækker ikke visse ulykker. Skal du fx dykke, riverrafte eller vandre i bjergene, er det vigtigt at undersøge om din forsikring dækker eventuelle ulykker forbundet med de planlagte aktiviteter. Er en aktivitet ikke planlagt, men med i overvejelsene, så tegn for den aktivitet også. Det er surt at ikke at kunne tage på fx en dykkertur, fordi forsikringen ikke er i orden.

Overvejer du at leje fx scooter eller andre motoriserede transportmidler. Så er det vigtigt, at du sikrer dig, at udlejer  har en ansvarsforsikring. Din rejseforsikring dækker dig, hvis du kommer til skade – Hvis du har tegnet en forsikring der dækker dine behov, vel at mærke. Men forsikringen vil normalvis ikke dække skader på andre mennesker eller ting. Det lejede transportmiddel vil normalt heller ikke være forsikret for eventuelle skader. Husk derfor altid at tjekke at udlejer som minimum har en ansvarsforsikring inden du lejer.

"Corona-dækning"

Vigtigt at bemærke når det kommer til Covid-19. Nogle forsikringer dækker ikke, hvis rejsen er bestilt på et tidspunkt, hvor Udenrigsministeriet fraråder rejser til det pågældende land. Eller såfremt aflysning eller sygdom relaterer sig til Covid-19. I denne tid anbefaler vi, at du har det med i tankerne når du undersøger forsikring.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os. God rejse.