Bæredygtige Hoteller på Phuket

Velkommen til vores helt simple strandferier til bæredygtige hoteller på Phuket. Bæredygtige og ansvarlige hoteller, som viser ansvar for deres omgivelser og natur, mennesker og miljø. Rejserne er for dig som søger en ferie med ren afslapning på et godt kvalitetsresort. Det betyder fly (t/r), hotel inkl. morgenmad og privat transfer til/fra lufthavnen på Phuket. Men ønsker I at kombinere med en afstikker til nationalparken Khao Sok eller måske Koh Phi Phi, er det selvfølgelig muligt. Valget er jeres.

Vi har her udvalgt nogle gode ansvarlige og bæredygtige hoteller på Phuket og lige omkring øen. Selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvalitet og bekvemmelighed, tværtimod. Derudover har vi valgt hoteller i hovedsageligt Phukets rolige hjørner. Det vil sige områder som Mai Khao og Nai Yang, som er en del af den lille Sri Sirinat Nationalpark og er et beskyttet område. Flere resorts i udkanten eller mellem populære områder som Karon og Kata. Samt resorts i nogle af de mange små hyggelige bugter som Phuket er hjem til. Så overvej et ansvarligt og bæredygtigt hotel på Phuket til jeres næste ferie på øen.

Bemærk at alle priser er udregnet med udgangspunkt i flybilletter til 5500 kroner per styk.

Bemærk, alle rejserne er inklusive et bidrag på 20 kilo klisterris til udsatte børn i Laos.

Ansvarlige hoteller i Nai Yang

Nai Yang Beach eller måske snarere Nai Yang området er et lille overset hjørne af Phuket, som mange desværre overser. Området er roligt og er en del af den smukke lille Sirinat National Park og den smukke tilhørende Nai Yang Beach. Den lille Nationalpark er ideel til rolige gåture, en lille picnic og nyde områdets smukke strande og se flyene lande i Phuket International Airport. Området har en fint lille udvalg af indkøb, lille marked, spisesteder, restauranter og barer. Ligesom der også ofte bliver tilbud lidt strandmassage og er flere muligheder for en drink eller et måltid med udsigt til havet. I Nai Yang har du det hele og alt hvad Phuket kan tilbyde, men i et af øens roligere hjørner. Hvis man søger shopping, så er både Porto De Phuket og Boat Avenue i Bangtao, omkring 20-25 minutter væk i en taxa.

The Slate er et virkelig gennemført 5-stjernet designhotel ved Nai Yang Beach. Et råt industrielt designet hotel, med reference til Phuket´s tidligere store tinminedrift. Det er placeret i smukke grønne omgivelser ved stranden og beliggende ved rolige og smukke Nai Yang Beach nær den lille Sirinath National Park.

Bæredygtige resorts i Phukets små bugter

Phuket Marriott Merlin Beach er et godt 5-stjernet resort med en ideel beliggenhed for dem søger lidt ro og masser af muligheder i kort afstand. Resortet er nemlig beliggende ved en mindre strand mellem vilde Patong og populære Karon. I får gode værelser og faciliteter og to særligt specielle spændende bæredygtige projekter resortet driver.

Pullman Phuket Panwa Beach Resort er et 5-stjernet resort, beliggende i et stille og roligt hjørne af Phuket. Området byder på let adgang til spisesteder, caféer og indkøb. Men her er også kort afstand til Phuket Old Town, som byder på streetfood, natteliv og butikker. Panwa er et skønt for dem, der søger fred og ro, og samtidigt vil være tæt på bymiljø.

The Westin Siray Bay Resort ligger i et roligt og idyllisk hjørne af Phuket med udsigt over strand og hav, samt strandbeliggenhed. Et lækkert og gennemført resort ikke langt fra Phuket Old Town med dets mange muligheder for streetfood, spisesteder og natteliv, som hurtigt kan nås i taxa eller med tuktuk.

Ansvarlige hoteller på Mai Khao Beach

Mai Khao Beach er en mindre kendt strand, men er faktisk Phuket´s længste og nordligste strand. Området strækker sig omkring 11 kilometer fra Nai Yang i Syd til toppen af øen. Stranden er en del af Sirinat National Park og derfor ganske ødet og et af de få tilbageværende steder. Her ligger lidt luksuriøse 5-stjernet resorts ud til den smukke rolige strand og her er ikke mange sælgere, jetski eller strandstole til salg, hvis nogen overhovedet. Beliggenheden er ideel for dem som ønsker masser af ro, et lækkert resort og ikke har krav eller store ønsker til et stort antal spisesteder og barer lige rundt om hjørnet – men stadig ønsker at have Phukets store udvalg af aktiviteter inden for rækkevidde. Samtidigt kan Nai Yang og dens lille by med spisesteder og roligt byliv let nås.

Maikhao Palm Beach Resort er et flot 4-stjernet resort i Lanna-Thai-stil. Det er ideelt placeret ud til Maikhao-stranden, en del af den lille Sirinart National Park. Området er langt fra det mere kendte Phuket og godt for dem som vil de helt rolige omgivelser med mulighed for picnics, gåture og besøge Sirinat National Parks smukke strande.

JW Marriott Phuket Resort er et 5-stjernet resort, beliggende direkte ud til Maikhao-stranden. Området omkring resortet er meget roligt, men her er adgang til lidt indkøb, et mindre indkøbscenter og få spisesteder. Resortet har shuttlebus til Phuket Old Town, shopping i Central Phuket og meget “livlige” Patong, til de dage man ønsker mere liv.

Renaissance Phuket Resort & Spa er et 5-stjernet resort ved den rolige Maikhao strand i det nordligste Phuket. Resortet ligger lige ud til den skønne Maikhao strand, i skønne og tropiske omgivelser. Området er en del af Sirinat National Park med sin 17 kilometer lange gyldne strand. Godt for dem der søger det helt rolige i et område med få turister.

Ansvarlige resorts på øen Koh Mak Phrao

Koh Mak Phrao eller Coconut Island som den bliver oversat til der en skøn lille ø omkring 500 meter øst for Phuket. Øen har ikke så meget at byde på i forhold til spisesteder, natteliv og indkøb. Til gengæld har du en fredelig ø fuldt med kokos- og frugtplantager, som samme med fiskeri er de lokale beboeres hovederhverv. Øen har et enkelt resort, Coconut Village, og tre forskellige strande med den nordligste ved resortet, som er den længste.  Et godt valg hvis man vil have bo på en lille fredelig ø og samtidigt have mulighed for at benytte sig af Phukets store udvalg af aktiviteter.

The Village Coconut Island er luksus og afsondrethed kun 500 meter fra livlige Phuket, på sin egen lille ø. Resortet ligger ud til stranden med udsigt over den smukke Phang Nga-bugt, og øen fyldt med kokosnød- og frugtplantager. Dog kan Phukets mange muligheder let nås, resortet har nemlig shuttle båd til og fra Phuket for et mindre beløb.

Bæredygtige hoteller i Kata

Kata Beach er en af Phukets mest populære strande og med god grund, det er hvad mange netop forbinder med Phuket. Her er en cirka halvanden kilometer god bred sandstrand i bugten, her er et utal af spisesteder, restauranter og barer. Her er masser af liv og et stort udvalg af resorts i alle klasser og er populær blandt børnefamilier. De fleste restauranter ligger på hovedgaden bag selve stranden, men på selve stranden er der alligevel lidt få sælger kolde drikke, en strandmassage, stoleudlejning og lidt små thai spisesteder og restauranter. Kata har også deres eget natmarket, som serverer alverdens forskellige retter og er et besøg eller to værd, hvis man bor i Kata.

Peach Hill Resort Phuket er et resort i moderne Thailandsk stil. Det ligger hyggeligt på en bakke mellem populære Karon Beach og Kata Beach og dermed relativt roligt for området. Selvom resortet er højt beliggende med udkig til bjergene, så er kata stranden kun omkring 400 meter væk.

Bæredygtige resorts i Karon

Karon Beach er en anden af Phukets mest populære strande og beliggende mellem Patong og Kata Beach. Stranden og byen har ikke så mange kendte udsigtspunkter, templer eller berømte landemærker. Til gengæld har du en skøn og mere end tre kilometer lang strand og et enormt udvalg af restauranter, spisesteder og barer. Uanset om du søger lidt hurtig streetfood eller fine restauranter. Byen har også sit Temple Market, som har åbent to dage om uge, så få seneste nyt fra receptionisten om åbningsdagene. Byen har også lidt natteliv nede ved stranden og det er noget mere roligt end hvad man oplever i Patong og den berømte eller berygtet ”Bangla Walking Street”.

Centara Grand Beach Resort Phuket er et 5-stjernet resort i klassisk Sino-portugisisk stil. En stil som kendetegner det historiske Phuket, se blot Phuket Old Town. Det ligger ved den populære Karon Beach, men let gemt væk i det bakkede landskab i den nordligste del af stranden, men stadig tæt på spisesteder, barer og restauranter.