Vælg et ansvarligt resort på din rejse til Phuket

Velkommen til mine rejser til Phuket på lækre ansvarlige og bæredygtige hoteller og kvalitetsresorts. Hoteller, som viser ansvar for deres omgivelser og natur, mennesker og miljø med en ansvarlig drift. Rejserne til Phuket er for dig som søger en badeferie med afslapning på et godt resort – måske kombineret med lidt udflugter og oplevelser på og omkring Phuket. Samt selvfølgelig gøre brug af øens enorme udbud aktiviteter og seværdigheder. Det betyder fly (t/r), hotel inkl. morgenmad og privat transfer til/fra lufthavnen på Phuket. Men ønsker du at kombinere med nogle nætter i nationalparken Khao Sok eller måske Koh Phi Phi, er det selvfølgelig muligt. Valget er jeres og mine rejser til Phuket kan altid tilpasses jeres ønsker.

Jeg har udvalgt nogle gode bæredygtige hoteller med en ansvarlig hoteldrift på Phuket og lige omkring øen. Selvfølgelig uden at gå på kompromis med hverken kvalitet og bekvemmelighed, tværtimod. Derudover har jeg valgt hoteller i hovedsageligt Phukets rolige hjørner. Det vil sige områder som Mai Khao, Bang Tao og Nai Yang, som er en del af den lille beskyttede Sirinat Nationalpark. Jeg har også valgt flere resorts i ”udkanten” eller mellem populære områder som Karon, Kata og Patong. Samt flere resorts i nogle af de mange små rolige og hyggelige bugter, som Phuket er hjem til. Så overvej et ansvarligt og bæredygtigt hotel på Phuket til jeres næste ferie på øen.

Alle priser er udregnet med udgangspunkt i to voksne i et delt værelse og flybilletter til 7.500 kroner per person. Flybilletter kan selvfølgelig fås både billigere eller dyrere, afhængigt af priserne på markedet, og af afrejselufthavn og -tidspunkt.

Bæredygtige hoteller i oversete Nai Yang

Nai Yang Beach eller den lille Nai Yang by er et lille overset hjørne af Phuket, som mange desværre overser eller blot kører igennem. Området er roligt og er en del af den lille Sirinat National Park og den smukke tilhørende Nai Yang Beach. Den lille Nationalpark er ideel til rolige gåture, en lille picnic og at nyde områdets smukke strande og se flyene lande i Phuket lufthavn.

Området har et fint lille udvalg af indkøbsmuligheder, et lille marked, spisesteder, restauranter og barer. Ligesom der også ofte bliver tilbudt lidt strandmassage og her er der flere muligheder for en drink eller et måltid med udsigt til havet. I Nai Yang har du det hele og alt hvad Phuket kan tilbyde, men i et roligt hjørne. Hvis du søger shopping og natmarkeder er både Porto De Phuket og Boat Avenue i Bangtao, omkring 20-25 minutter væk i en taxa. Begge et besøg værd til en hyggelig aften.

The Slate er et virkelig gennemført 5-stjernet designhotel ved Nai Yang Beach. Et råt industrielt designet hotel, med reference til Phuket ́s tidligere store tinminedrift. Det er placeret i smukke grønne omgivelser ved stranden og beliggende ved den rolige og smukke Nai Yang Beach nær den lille Sirinath National Park.

Rejser til Phukets små bugter

De fleste som tænker på rejser til Phuket forbinder det ofte med de populære strande og byer på vestkysten med Kata, Karon og Patong. Men Phuket er ikke en helt lille ø, den er faktisk på størrelse med Bornholm og fyldt med masser af små hyggelige bugter. Små bugter som giver en helt anden stemning end den man oftest forbinder med Phuket.

De mange små områder varierer stort og det er ikke muligt at sige noget generelt. Udover at de giver en helt anden ro. Overvej derfor om rejsen ikke skal gå til den lille Merlin Beach mellem berømte eller berygtede Patong og lige nord for populære Karon. Roligt og med alt øens liv, shopping og restauranter lige om hjørnet. Eller kig mod Cape Panwa-halvøen, hvor du finder de smukke Siray Bay, Ao Yon bay og Makham bay. Smukke omgivelser og en skøn ro, men samtidigt ikke langt fra historiske Phuket Old Town og byens store udbud af spisesteder, markeder og smukke arkitektur.

My Beach Resorts Phuket ligger skjult på Cape Panwa i rolige og smukke. Resortet ligger ved Kao Khad Beach med udsigt til bugten. I bugten er vandet roligt og med den vestvendte beliggenhed kan solnedgangen ses over Phukets bjerge. Området er roligt, men er kun 20 minutter fra historiske Phuket Town, shopping og store udvalg af restauranter.

Phuket Marriott Merlin Beach er et godt 5-stjernet resort med en ideel beliggenhed for dem søger lidt ro og masser af muligheder i kort afstand. Resortet er nemlig beliggende ved en mindre strand mellem vilde Patong og populære Karon. I får gode værelser og faciliteter og to særligt specielle spændende bæredygtige projekter, som resortet driver.

Pullman Phuket Panwa Beach Resort er et 5-stjernet resort, beliggende i et stille og roligt hjørne af Phuket. Området byder på let adgang til spisesteder, caféer og indkøb. Men her er også kort afstand til Phuket Old Town, som byder på streetfood, natteliv og butikker. Panwa er et skønt sted for dem, der søger fred og ro, og samtidigt vil være tæt på bymiljøet.

The Westin Siray Bay Resort ligger i et roligt og idyllisk hjørne af Phuket med udsigt over strand og hav, samt strandbeliggenhed. Et lækkert og gennemført resort ikke langt fra Phuket Old Town med dets mange muligheder for streetfood, spisesteder og natteliv, som hurtigt kan nås i taxa eller med tuktuk.

Rejs til Bang Tao - En af Phukets skønne lange strande

Bang Tao er en af Phukets længste strande og det meste af den er ganske øde med relativt få resorts. Så hvis du søger afslapning og en lang flot strand til gåture og solnedgange er Bang Tao et rigtig godt valg når du rejser til Phuket.

Nu længere nord du bevæger sig, nu færre mennesker og nu mere lokalt. Men stranden har alligevel et fint lille af barer. For at bevare naturen på stranden har lokale myndigheder også forbudt kommercielle aktiviteter som udlejning af strandstole, strandcaféer på stranden. I den sydlige ende finder du et udvalg af lokale restauranter og barer. Boat Avenue er også et hyggeligt marked med restauranter, streetfood og lidt shopping i Bang Tao, samt du har Porto de Phuket og Canal Village Laguna.

Skønt for dem som ønsker et resort i et roligt område, adgang til en lille smule restauranter, barer og natteliv. Godt hvis man søger et lækkert resort, rolig strand og natteliv og mulighed for udflugter og oplevelser på og omkring øen. Samtidigt har du livlige og til dels berygtede Patong er lige syd for Bang Tao, hvis man virkelig vil shoppe eller ud i det vilde natteliv.

Hilton Garden Inn Phuket er et lækkert og næsten helt nyt resort fra 2020 med to rooftop pools. Resortet ligger ved Bang Tao´s laguner, nær stranden. Resortet har en poolbar på taget med udsigt til bjergene. Strandbarer og restauranter er langs stranden og der er flere markeder tæt på. Lokale spisesteder, barer og lidt natteliv er en kort køretur væk i det sydlige Bang Tao.

Rejser til Phukets længste strand - Mai Khao Beach

Mai Khao Beach er en af Phukets mindre kendte strande, men den er faktisk øens længste og nordligste strand. Området strækker sig omkring 11 kilometer fra Nai Yang i syd til toppen af Phuket. Stranden er en del af Sirinat National Park og derfor ganske øde og et af de få tilbageværende steder, hvor havskildpadder endnu lægger æg på øen. Hvilket siger lidt om roen. Her ligger hovedsageligt lidt luksuriøse 5-stjernede resorts ud til den fredelige strand. Her er der ikke mange sælgere, jetski eller strandstole til salg, hvis nogen overhovedet og der er god plads mellem strandens resorts.

Beliggenheden er ideel for dem som ønsker masser af ro, et lækkert resort og ikke har store ønsker til at have masser spisesteder og barer lige rundt om hjørnet – men derimod foretrækker de lækre high-end restauranter der findes på de luksuriøse hoteller. Phukets store udvalg af aktiviteter, markeder og seværdigheder er dog inden for rækkevidde. Samtidigt kan Nai Yang og dens lille by med spisesteder og roligt byliv let nås. Ønsker du at rejse til Phuket for at få total ro, så skal du overveje Mai Khao Beach.

Maikhao Palm Beach Resort er et flot 4-stjernet resort i Lanna-Thai-stil. Det er ideelt placeret ud til Maikhao-stranden, en del af den lille Sirinat National Park. Området er langt fra det mere kendte Phuket og godt for dem som vil have de helt rolige omgivelser med mulighed for picnics, gåture og besøge Sirinat National Parks smukke strande.

JW Marriott Phuket Resort er et 5-stjernet resort, beliggende direkte ud til Maikhao-stranden. Området omkring resortet er meget roligt, men her er der adgang til lidt indkøb, et mindre indkøbscenter og få spisesteder. Resortet har shuttlebus til Phuket Old Town, shopping i Central Phuket og meget “livlige” Patong, til de dage man ønsker mere liv.

Renaissance Phuket Resort & Spa er et 5-stjernet resort ved den rolige Mai Khao strand i det nordligste Phuket. Resortet ligger lige ud til den skønne Mai Khao strand, i skønne og tropiske omgivelser. Området er en del af Sirinat National Park med sin 17 kilometer lange gyldne strand. Godt for dem, der søger et helt roligt område med få turister.

Rejs til lille Koh Mak Phrao øst for Phuket

Ønsker du ikke helt at rejse til Phuket, men vil blot have øens utallige udbud, så er det faktisk muligt. I det tilfælde kan du rejse til den lille Koh Mak Phrao, kendt som Coconut Island, en lille ø omkring 500 meter øst for Phuket. Herfra kan du sejle med resortets lille shuttlebåd til Phuket og retur når det passer dig og på den måde have alt Phuket tilbyder og samtidigt bo på en skøn lille ø.

Øen har ikke så mange forskellige spisesteder, natteliv og indkøb. Til gengæld har du en fredelig ø fyldt med kokos- og frugtplantager, som sammen med fiskeri er de lokale beboeres hovederhverv. Øen har et enkelt resort, Coconut Village, og tre forskellige strande med den nordligste ved resortet, som er den længste.  Et godt valg hvis man vil bo på en lille fredelig ø og samtidig have mulighed for at benytte sig af Phukets store udvalg af aktiviteter.

The Village Coconut Island er luksus og afsondrethed kun 500 meter fra det livlige Phuket, på sin egen lille ø. Resortet ligger ud til stranden med udsigt over den smukke Phang Nga-bugt, og øen er fyldt med kokosnød- og frugtplantager. Dog kan Phukets mange muligheder let nås, resortet har nemlig shuttlebåd til og fra Phuket for et mindre beløb.

Rejser til Phukets mest populære strande - Karon, Kata og Kamala

For rejser til Phuket er der nogle klassikere som går igen og igen. Nogle af øens mest populære er Kata, Karon og Kamala er netop hvad mange forbinder med øen og strandene er populære af en grund. Her er skønne strande, utallige spisesteder, shopping og markeder, samt hurtig og let adgang til øens mange aktiviteter og seværdigheder.

Karon Beach er de længste af Phukets af strandene og den største by. Stranden og byen er beliggende mellem Patong og Kata Beach. Karon har de kendte udsigtspunkter Karon vietpoint og Black Rock viewpoint. Her er flere templer eller kendte landemærker, som kan besøges på en lille sightseeing. Du har en skøn og mere end tre kilometer lang strand og et kæmpe udvalg af restauranter, spisesteder og barer. Uanset om du søger lidt hurtig streetfood eller finere restauranter. 

Hvis du rejser til Phuket og bor i nærheden af Karon, har byens tempel, kendt som Wat Karon, sit tempelmarked. Natmarked har åbent tirsdage dage og fredage, men få seneste nyt fra receptionisten om åbningsdagene. Byen har også lidt natteliv ved stranden og det er noget mere roligt end hvad man oplever i Patong og den berømte eller berygtet ”Bangla Walking Street”.

Centara Grand Beach Resort Phuket er et 5-stjernet resort i klassisk Sino-Portugisisk stil. En stil som kendetegner det historiske Phuket, se blot Phuket Old Town. Det ligger ved den populære Karon Beach, men let gemt væk i det bakkede landskab i den nordligste del af stranden, men stadig tæt på spisesteder, barer og restauranter.

Kata Beach

Kata Beach er en halvanden kilometer lang flot strand gemt i bugten ud mod Andaman havet mod vest. Stranden og byen er med god grund netop hvad mange forbinder med Phuket. En lang og god bred sandstrand i bugten blandt palmer og strandbarer, med et stort utal af spisesteder, restauranter og barer i byen. Her er masser af liv og et stort udvalg af resorts i alle klasser og er rigtig populær blandt børnefamilier. 

De fleste restauranter ligger på hovedgaden bag selve stranden, men på selve stranden er der alligevel lidt sælger med kolde drikke, strandmassage, stoleudlejning og lidt små thai spisesteder og restauranter. Kata har også dets eget natmarked, som serverer alverdens forskellige retter og er et besøg eller to værd, hvis du søger lækker og billig street food. Hvis du rejser til Phuket for en klassisk Phuket ferie er Kata og Kata Noi oplagte.

Peach Hill Resort Phuket er et resort i moderne thailandsk stil. Det ligger hyggeligt på en bakke mellem de populære byer og strande, Karon Beach og Kata Beach, og er dermed relativt roligt for området. Selvom resortet er højt beliggende med udsigt til bjergene, så er Kata stranden kun omkring 400 meter væk.

Smukke Kata Noi

Kata Noi er ikke helt Kata, men den lille af de to Kata strande. Noi er thailandsk for lille, så det siger jo faktisk sig selv. Kata Noi er en Phukets mest kendte strande på grund af de utroligt smukke omgivelser, men her ligger faktisk kun to resorts i bugten. Det betyder at der er ganske roligt ved den 850 meter lange strand, men her kommer lidt dagsgæster for at nyde omgivelserne.

Området bag stranden er roligt med få spisesteder og lidt butikker, men ønsker du et større udvalg, skal du med taxa eller tuktuk nordpå til den mere livlige Kata Beach. Kata Noi er dog ideelt for en afslappende ferie på et lækkert resort på stranden, særligt hvis du stadig vil have mulighed for, at hurtigt komme til shopping, natmarkeder, restauranter, barer og natteliv i Kata.

Katathani Phuket Beach Resort er et lækkert resort beliggende lige ud til den smukke Kata Noi. En 850 meter lang og rolig strand, med kun to resorts. Resortet har et stort udvalg af restauranter, barer og gode faciliteter, mens Kata Noi er meget roligt, så er der ikke langt til Kata Beach´s store udbud af spisesteder, shopping og natteliv.

Rejser til Kamala Beach - og Nakalay Bay

Hvis du rejser til Phuket for at både at finde en af de roligere strande, men også have alle øens aktiviteter og tilbud tæt på, så er Kamala Beach oplagt. En populær strand for familier og par, som søger en rolig by og atmosfære, og mest af alt ønsker at slappe af. Kamala er en flot lang strand og i byen findes et godt stort udvalg af både thailandske og internationale restauranter. Kamala Beach er næsten 2 km lang og med finkornet sand og lavvandet.

Selve Kamala byder ikke på mange attraktioner eller aktiviteter. Her er et lille lokalt marked med lidt mad og souvenirs. Phukets hovedvej løber dog tæt ved Kamala, hvilket giver let transport til de større byer og strande som Patong og Karon. Derfor kan du let komme til de store shoppingcentre, natteliv og andre aktiviteter, samtidigt med at du bor i en lidt mindre by. Muligvis er årsagen til at Kamala igennem mange år har været et populært valg blandt danskere.

Thavorn Beach Village Resort er et skønt resort ved den lille Nakalay Bay, ikke langt fra Kamala Beach. Resortet har flere spisesteder og værelser lige fra små bungalows i haven, til store suiter med udsigt til bugten fra bjergsiden. Fra resortet er der også let adgang til både Patong og Kamala med resortets shuttlebus, hvis du søger shopping, byliv eller sightseeing.

Hyatt Regency Phuket Resort ligger gemt væk i udkanten af Kamala med en skøn udsigt til bugten. Det er et luksuriøst resort med en stor Infinity Pool og masser af værelser med panoramaudsigt over havet og bugten. Der findes to restauranter, flere gode barer og loungeområder, og resortet har gratis tuktuk shuttle service til Kamala hvis man vil ind i byen.

Fandt du ikke det du søgte?

Fandt du ikke det resort du søgte, er du meget velkommen til at ringe eller skrive. Bambus Rejser kan tilbyde mange flere resorts til gode priser og skønne rejser til Phuket end du ser her.

Ring på 70 40 42 45
Email: post@bambusrejser.dk