Flybilletter med Bambus Rejser

Hos Bambus Rejser er det valgfrit hvor og hvordan du bestiller dine flybilletter. Flybilletter er oftest billigst at købe selv, fx igennem online billetudbydere. Vi fraråder dog at købe flybilletterne gennem portalerne, nøjagtigt ligesom Forbrugerrådet. Men har forståelse for, at nogle ønsker at køber flybilletterne den vej, enten for besparelsens skyld eller for en særlig sammensat afgang. Selv anbefaler vi at købe flybilletter direkte hos flyselskaberne eller lader os formidle købet. Alene på baggrund af forbrugersikkerhed.

Vi hjælper og vejleder uanset hvordan flybilletten købes. Vi hjælper med at finde den løsning som, passer jer – og samtidigt passer med logistikken ved ankomst og hjemrejse. Og husk, vi formidler selvfølgelig altid gerne købet af flybilletter for jer hvis I ønsker en samlet pakkerejse inklusiv flybilletter.

Find de rette flybilletter

Vi hjælper altid med at finde de bedste flybilletter, som vi kan tilbyde gennem vores billetudsteder. Alligevel kan det godt anbefales, at I også selv søger efter flybilletter af flere årsager. Til trods vi fraråder at købe sin flybilletterne på portalerne, så er de gode til at finde muligheder og billige billetter, samt at se prisniveauet for perioden man ønsker at rejse.

Vi kan anbefale, at I skaber et overblik over flybilletter og priser gennem kanaler som:

  • Momondo.dk
  • Skyscanner.com
  • Travelmarket.dk

Bambus Rejser sender altid prisen på landprogram og flybilletter separat. På den måde har du et tydeligt overblik over pris på fly- og landprogram. Dermed kan du også selv let flytte rejsen nogle dage frem og tilbage og have en ny cirka pris på rejsen.

Det giver en gennemsigtighed, som vi tror mange vil synes om. Men vi anbefaler, at du venter med at købe flybilletterne til vi har hele rejsen bekræftet. På den måde kan være sikre på alle værelser, transfers, m.v. er som ønsket.

Når I har accepteret rejseplanen og den fulde rejse er bekræftet, giver vi besked om at flybilletterne kan bestilles – hvis I selv køber. Eller vi udsteder flybilletterne efter vi har modtaget jeres depositum. Dette skal gøres hurtigst muligt for at undgå eventuelle prisstigninger.

Hvorfor selv søge efter flybilletter?

Der er flere årsager til at undersøge afgange og priser selv. Flybilletter har oftest den største enkeltstående indvirkning på rejsens samlet pris. Det værd at bruge lidt tid på. Landprogrammets pris, er dét at rejse onsdag til onsdag oftest samme pris som lørdag til lørdag – Når det er inden for samme sæson. Det er næsten kun flypriserne som svinger.

  1. Undgå skuffelsen. Tjek prisniveauet på flybilletter i den periode I kan rejse og se om billetpriserne er på et fornuftigt niveau. Det er kedeligt at begynde at drømme og sætte sig op til en spændende ferie, hvis flybilletterne koster mere end man vil/kan betale.

  2. Logistikken skal passe ude og hjemme. Bambus Rejser hjælper med logistikken fra ankomst til rejsemålet. Men den del af rejsen i Danmark også passe med arbejdstider, transport til/fra lufthavn og børn, fridage, helligdage, skæve vagter, afspadsering m.v. Det ved man bedst hvordan man prioriterer kontra pris.

  3. Hvor fleksible er I. Har I mulighed for at rejse i fx midten af ugen, uden for skoleferierne og forlænge/forkorte ferien, hvis det giver en billigere flybillet at rejse ud en torsdag og hjem en mandag. Eller er det bedre at betale mere og bruge færre feriedage? Dét ved I bedst selv.

  4. Kan de betale sig af forlænge ferie? I nogle tilfælde er der penge at spare på flybilletter ved at flyve hjem en dag eller to senere. Det betyder at den ekstra nat i Thailand er ”gratis” i og med at den billigere flybillet betaler for den ekstra overnatning. Nogle gange er det også bedre med logistikken.

Med andre ord. Det kan klart anbefales at selv undersøge flybilletter. Ikke blot fordi der kan være penge at spare, men også fordi I kender de små detaljer, planlægningen af hverdagen og jeres præferencer bedst af alle.

Betingelser for flybilletter

Bestiller og betaler I selv flybilletterne vil betingelserne varierer efter hvor og hvem flybilletten købes af. Du skal derfor se dig godt for, hvis du køber flybilletterne gennem en portal.

Købes billetterne direkte hos flyselskabet vil købsaftalen blive indgået direkte med flyselskabet. Det samme gør sig gældende, hvis flybilletten købes igennem Bambus rejser. Bambus Rejser formidler blot salget på vegne af flyselskabet. Det er dermed ikke med Bambus Rejser købsaftalen af flybilletter indgås med, men flyselskabet som rejsen foregår med. Rejsen er som lovgivningen foregiver stadig dækket af rejsegarantifonden og loven om pakkerejser.

Du kan danne dig et overblik over hvordan rejsegarantifonden dækker her.

Og du kan også få et overblik de mest almindelige spørgsmål omkring flybilletter her.

Betaling anbefales lavet med betalings- eller kreditkort. Af hensyn til dækning, anbefaler vi betalingen sker med MasterCard eller Visa. Det anbefales at I tjekker regler for dækning og beløbsbegrænsninger hos bank/kortudsteder. Det er vigtigt at nævne at eventuel afbestillingsforsikring skal købes inden I bestiller flybilletter og betaler for rejsen.

Næsten alle flyselskaber sender en bekræftelse kort efter bestillingen. Hvis I selv foretager bestillingen, sendes bekræftelsen direkte til jeres mail. Husk det er særligt vigtigt at få skrevet jeres navne og informationer præcis som det fremgår I jeres pas. Samt huske at få oversat Æ, Ø, Å med videre korrekt. Der er ofte store gebyrer på ændringer, så gør det rigtigt første gang. Send også bekræftelsen til os, blot dobbelt-tjekkets skyld.

Husk altid, at tjekke status på jeres fly senest 24 timer inden afgang og på dagen for afrejse. I tilfælde af ændringer skal I give os besked, så vi kan tilpasse rejsen.

Har du spørgsmål eller brug for en hånd, så kontakt os og vi hjælper til med at finde den bedste løsning.