Flybilletter med Bambus Rejser

Hos Bambus Rejser er det valgfrit om du bestiller flybilletterne selv, eller om vi gør det for jer. Flybilletter er oftest billigst at købe selv, direkte gennem online billetudbydere. Vi hjælper og vejleder selvfølgelig uanset, så I finder den løsning som, passer jer – Og som samtidigt passer med logistikken. Kontakt os derfor gerne før I bestiller. Og husk, vi køber selvfølgelig også gerne billetterne for jer.

Vi anbefaler I søger efter flybilletter gennem flere kanaler:

Udover prisen er der andre gode grunde til at undersøge flybilletter selv. De har oftest den største enkeltstående indvirkning på rejsens samlet pris. Det er her man finder man nogle af de største udsving ved at rykke ferien nogle dage eller uger. Kan I forlænge ferie et par dage eller rejse afsted en dag tidligere, kan der være lette penge at spare.

En anden årsag er, at du selv bedst ved hvad der passer med jer. Hvad passer med arbejde, transport til/fra lufthavnen, hvornår kan I holde ferie, passer rejsetiden jer, med videre. Der er meget som spiller ind, derfor er det værd at se på mulighederne selv.

Derfor sender vi pris på landprogram og flybilletter separat, så du har et tydeligt overblik over rejsens pris. Dermed kan du også selv let flytte rejsen frem og tilbage og have en ny cirka pris. Det giver en gennemsigtighed, som vi tror mange vil synes om. Vi anbefaler dog altid at du venter med at købe flybilletterne til vi har hele rejsen bekræftet og du har den endelige pris. På den måde kan være sikre på alle værelser, transfers, m.v. er som ønsket.

Når I har accepteret rejseplanen og den fulde rejse er bekræftet, giver vi besked om at flybilletterne kan bestilles. Dette skal gøres hurtigst muligt for at undgå eventuelle prisstigninger.

Betingelser for flybilletter

Du bestiller og betaler selv flybilletterne, men vi guider og vejleder gerne over telefonen. Aftalen indgås og faktureres fra andre arrangører, og dermed ikke med Bambus Rejser. Det er dog helt almindeligt, langt de fleste flybilletter gennem rejsebureauer er nemlig blot formidlet af rejsebureauet. Det samme gælder os, når vi sælger flybilletter gennem vores egen billetudsteder.

Betaling i forbindelse med bestilling anbefales lavet med betalings- eller kreditkort. Af hensyn til dækning, anbefaler vi betalingen sker med MasterCard eller Visa. Det anbefales også at I tjekker regler for dækning og beløbsbegrænsninger hos din bank/kortudsteder. Det er også vigtigt at nævne at eventuel afbestillingsforsikring skal købes inden I bestiller flybilletter og betaler for rejsen.

Næsten alle flyselskaber sender en bekræftelse kort efter bestillingen. Da det er jer selv der foretager bestillingen, sendes bekræftelsen direkte til jeres mail. Husk det er særligt vigtigt at få skrevet jeres navne og informationer præcis som det fremgår I jeres pas. Samt huske at få oversat Æ, Ø, Å med videre korrekt. Der er ofte store gebyrer på ændringer, så gør det rigtigt første gang. Send også bekræftelsen til os, blot dobbelt-tjekkets skyld.

Du kan hurtigt danne dig et overblik over hvordan rejsegarantifonden dækker her.

Og du kan også få et hurtigt overblik over de mest almindelige spørgsmål omkring flybilletter her.

Husk altid, at tjekke status på jeres fly senest 24 timer inden afgang og på dagen for afrejse. I tilfælde af ændringer skal I give os besked, så vi kan tilpasse det, som skal tilpasses.

Har du spørgsmål eller brug for en hånd, så kontakt os og vi hjælper til med at finde den bedste løsning.