Flybilletter med Bambus Rejser

Hos Bambus Rejser er det valgfrit hvor og hvordan du bestiller og køber dine flybilletter. Flybilletter er ofte billigst at købe selv, fx gennem online billetudbydere. Jeg fraråder dog at købe flybilletterne gennem portalerne, nøjagtigt ligesom Forbrugerrådet. Men jeg har forståelse for, at nogle ønsker at købe flybilletterne den vej. Det kan enten være for besparelsens skyld eller for en særlig sammensat afgang. Selv anbefaler jeg at købe flybilletter direkte hos flyselskaberne eller lade Bambus Rejser formidle købet som del af pakkerejsen. Alene på baggrund af forbrugersikkerhed.

Jeg hjælper og vejleder uanset hvordan flybilletten købes. Jeg hjælper med at finde den løsning, som passer jer – og samtidigt passer med logistikken ved ankomst og hjemrejse.

Find de rette billetter

Bambus Rejser hjælper altid med at finde de bedste flybilletter, som jeg kan tilbyde gennem min billetudsteder. Alligevel kan det godt anbefales, at du også selv søger efter flybilletter af flere årsager. Til trods for at jeg fraråder, at købe sine flybilletter på portalerne, så er de gode til at finde muligheder og se prisniveauet for perioden man ønsker at rejse.

Jeg kan anbefale at skabe sig et overblik over flybilletter og priser gennem kanaler som:

  • Momondo.dk
  • Skyscanner.com
  • Travelmarket.dk

Bambus Rejser sender altid prisen på landprogram og flybilletter separat. På den måde har du et tydeligt overblik over pris på fly- og landprogram. Dermed kan du også selv let flytte rejsen nogle dage frem og tilbage og have en ny cirkapris på rejsen.

Det giver en gennemsigtighed, som jeg tror mange vil synes om. Men jeg anbefaler, at du venter med at købe flybilletterne til, at jeg har hele rejsen bekræftet. På den måde kan man være sikker på, at alle værelser, transfers, udflugter mv. er som ønsket.

Når du har accepteret rejseplanen og den fulde rejse er bekræftet, giver jeg besked om at flybilletterne kan bestilles – hvis du selv køber. Eller jeg udsteder flybilletterne, når jeg har modtaget depositummet.

Hvorfor selv søge efter flybilletter?

Der er flere årsager til at undersøge afgange, ruter og priser selv. Flybilletterne har oftest den største enkeltstående indvirkning på rejsens samlede pris. Fordi for landprogrammets pris, er dét at rejse onsdag til onsdag oftest den samme som lørdag til lørdag – inden for samme sæson vel at mærke. Det er hovedsageligt flypriserne som svinger.

  1. Undgå skuffelsen. Tjek prisniveauet på flybilletter i perioden du kan rejse og se om billetpriserne er på et fornuftigt niveau. Det er kedeligt at begynde at drømme, hvis flybilletterne koster mere end man vil/kan betale.

  2. Logistikken skal passe ude og hjemme. Bambus Rejser hjælper med logistikken fra ankomst til rejsemålet. Men i Danmark skal rejsen også passe med arbejde, transport til/fra lufthavn og børn, fridage, helligdage, skæve vagter, afspadsering mv. Du ved selv bedst hvad der er muligt og hvad du prioriterer.

  3. Hvor fleksible er du. Har du mulighed for at rejse i fx midten af ugen eller forlænge ferien, hvis det giver billigere flybilletter at rejse ud torsdag og hjem mandag. Er de ”skæve dage” og ekstra fridage godt givet ud for en billigere billet og flere dage på ferie?

  4. Pris på direkte flyvninger kontra mellemlandinger. En af de eneste direkte ruter med rutefly mellem Danmark og Sydøstasien er København til Bangkok. Desværre tager Thai Airways sig som regel også vældig godt betalt. Kan det betale sig at flyve direkte?

Det kan altså anbefales at undersøge flybilletterne. Ikke blot fordi der kan være penge at spare, men også fordi du kender de små detaljer, planlægningen af hverdagen og jeres præferencer bedst.

Betingelser for flybilletter

Bestiller og betaler du selv flybilletterne vil betingelserne varierer efter hvem flybilletten købes af. Du skal derfor se dig godt for, hvis du køber flybilletterne gennem en portal.

Købes billetterne direkte hos flyselskabet, vil købsaftalen blive indgået direkte med flyselskabet. Du vil dog stadig være dækket af rejsegarantifonden, hvis du blot efterlever, som beskrevet her. Køber du flybilletter selv, vil de ikke være en del af pakkerejsen.

Hvis flybilletter købes igennem Bambus rejser vil flyselskabet stadig være din aftalepartner. Men rejsen er, som lovgivningen, stadig dækket af Rejsegarantifonden og loven om pakkerejser.

Du kan danne dig et overblik over hvordan rejsegarantifonden dækker her.

Du kan også få et overblik de mest almindelige spørgsmål omkring flybilletter her.

Betaling anbefales lavet med international betalings- eller kreditkort. Af hensyn til dækning, anbefaler jeg at betalingen sker med MasterCard eller Visa. Det anbefales, at du tjekker regler for dækning og beløbsbegrænsninger hos bank/kortudsteder. Det er vigtigt at nævne, at eventuel afbestillingsforsikring skal købes inden man køber flybilletter og betaler for rejsen hos Bambus Rejser.

Hvis I selv foretager bestillingen, sendes bekræftelsen direkte til jeres email. Husk det er vigtigt at få skrevet navne og informationer præcis som det fremgår i passet. Samt huske at oversat Æ, Ø, Å med videre korrekt. Der er ofte store gebyrer på ændringer, så gør det rigtigt første gang. Send også bekræftelsen til Bambus Rejser, blot dobbelt-tjekkets skyld.

Husk altid, at tjekke status på jeres fly senest 24 timer inden afgang og på dagen for afrejse. I tilfælde af ændringer skal du give besked til Bambus Rejser , så jeg kan tilpasse rejsen.

Har du spørgsmål eller brug for en hånd, så kontakt mig og jeg hjælper til med at finde den bedste løsning.