Bambus Rejsers Nyhedsbreve

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbreve med tips, tilbud og nyheder. Vi håber snart at kunne sende det første afsted. Bemærk, du modtager en email efter tilmelding, hvor du skal bekræfte du ønsker at modtage nyhedsbrevet. Husk at tjekke din spam-mappe, den kan havne der, i samme ombæring kan det betale sig at tillade vores nyhedsbreve i din primære indbakke.

Og bare rolig, vi sender ikke så mange, men forsøger at sende et styk per 4-6 uge. Alt afhængigt af hvor meget der er at skrive om og tiden vi har til rådighed.

Hvad omhandler vores nyhedsbreve?

Kort sagt er vores nyhedsbrev til noget af det der ikke lige er plads til på vores hjemmeside. Det er fx tidsbegrænset tilbud på værelser og simple rejser. Det vil ofte også være vores blog-opslag – Som omhandler hvordan du og dine medrejsende bliver en del af en mere ansvarlig og bæredygtig turisme –  Fx hvordan I finder interessante og relevante souvenirs eller noget helt tredje. Vi skriver også når vi udvider med nye destinationer eller nye typer af rejser. Det gælder både nye lande, nye områder af lande vi allerede tilbyder eller fx når vi en gang kommer så langt at tilbyde ”rigtige” familierejser.

Til dem som allerede er tilmeldt, er vi altid meget åbne for at modtage ris og ros. Vi håber at lave noget du gerne vil læse og som giver værdi, frem for blot at være en ”tilbudsavis”.