Bambus Rejsers Nyhedsbreve

Her kan du tilmelde dig mine nyhedsbreve med tips, tilbud og nyheder. Jeg håber at kunne sende det første afsted, så snart jeg har lidt tilmeldte. Bemærk, du modtager en email efter tilmelding, hvor du skal bekræfte, at du ønsker at modtage nyhedsbrevet. Husk at tjekke din spam-mappe, den kan havne der. I samme ombæring kan det betale sig at tillade vores nyhedsbreve i din primære indbakke.

Og bare rolig, jeg sender ikke så mange, men forsøger at sende et styk per 4-6 uge. Alt afhængigt af hvor meget der er at skrive om, tilbud og tiden jeg har til rådighed.

 

Hvad handler mine nyheder om?

Kort sagt er mit nyhedsbrev til noget af det, der ikke lige er plads til på min hjemmeside. Det er fx tidsbegrænset tilbud på værelser og simple rejser. Det vil ofte også være mine nye blog-opslag – Som omhandler hvordan du og dine medrejsende bliver en del af en mere ansvarlig og bæredygtig turisme. Fx hvordan I finder interessante og relevante souvenirs eller noget helt tredje. Jeg skriver også når jeg udvider med nye destinationer eller nye typer af rejser. Det gælder både nye lande, nye områder af lande jeg allerede tilbyder, eller fx når jeg en gang kommer så langt, at jeg kan tilbyde ”rigtige” familierejser.

Til dem som er tilmeldt, er jeg altid meget åbne for at modtage ris og ros. Jeg håber at lave noget du gerne vil læse og som giver værdi, frem for blot at være en ”tilbudsavis”.