Bæredygtige hoteller i rolige og naturskønne Khao Lak

Søger man rolige omgivelser er det værd at overveje de ansvarlige og bæredygtige hoteller i Khao Lak. Khao Lak i Phang Nga provinsen byder på lange hvide og gyldne strande, med en ro som få andre steder i Thailand. Her er langt til store markeder, shopping, underholdning eller festligt natteliv, men det er heller ikke derfor man skal besøge Khao Lak.

Det der gør Phang Nga interessant, er provinsens smukke og uberørte natur. En natur, som de færreste tager sig tid til at opleve. Mange rejser til nationalparken Khao Sok og overser desværre naturoplevelserne i Phang Nga.

Mest kendt er Similan-øerne, men det er fastlandet som byder på de interessante og oversete oplevelser. Phang Nga er hjem til en enorm og vild mangroveskov, hvor man kommer tæt på aber, slager og andet dyreliv i det mørke vådområder. Alternativt kan man nyde en rolig dag med long-tail boat langs den vilde kyst og nyde de små afsondret strande. Faktisk er Phang Nga også hjem til en stor vild regnskov mod bjergene med fantastisk vild natur. Phang Nga byder også på lokale templer, små byer, lokale markeder og mulighed for at komme tæt på det helt almindelige hverdagsliv.

Dertil er det let at kombinere med Khao Sok, både for naturoplevelserne, men også for at komme tæt på de mennesker, som bor og lever af naturen her. Phang Nga byder kort sagt på oplevelser i laveste gear og muligheder for lækre ansvarlige og bæredygtige hoteller i Khao Lak.

Alle priser er udregnet med udgangspunkt i to voksne i et delt doubleværelse og flybilletter til 6.500 kroner per person. Flybilletter kan selvfølgelig fås både billigere eller dyrere, afhængigt af priserne på marked, og afhængigt af afrejselufthavn og -tidspunkt.

Bemærk, alle rejserne er inklusive et bidrag på 20 kilo klisterris til udsatte børn i Laos.

Bæredygtige resorts på Khuk Khak Beach

Khuk Khak Beach ligger mellem Bang Niang i syd og Coral Beach i nord. Stranden er lang og bred med fint blødt gyldent sand og er meget rolig i forhold til at at ligge så centralt og tæt på Bang Niang Beach. På stranden er der små hytter, hvor du kan bestille en massage. Restauranter og spisesteder er ikke direkte på stranden, men ligger bagved på nogle små Soi´s, der løber parallelt med stranden. Her er et udvalg af hyggelige spisesteder og barer tæt på stranden, mens selve Khuk Khak strand er dejlig rolig og stort set uden barer. Skønt hvis du både vil have en rolig strand, og lidt små spisesteder og barer tæt på. Bang Niang Night Market og The Build Market er kun 10-15 minutters kørsel væk, hvor du finder masser af spisesteder og en hyggelig stemning og samtidigt har du Bang Niangs gode udvalg af bekvemligheder.

The Haven er ligger ud til den gyldne Khuk Khak Beach helt centralt i Khao Lak, men let gemt væk bag den store lagune bag resortet. Resortet er i en stor grøn have blandt palmer og kokosnøddetræer, og et kæmpe poolomåde som spreder sig over hele resortet. Spisesteder, barer og indkøb er alle i kort gåafstand fra The Haven.

JW Marriott Khao Lak Resort er luksus beliggende lige ud stranden og centralt i Khao Lak, nær lidt by og indkøb. Resortet to gode pools, poolbar, strandbar, lounge og en deli til lidt hurtig mad. Herudover har resortet flere gode restauranter, som serverer thailandsk, italiensk, japansk og Waterfront med internationale retter.

Bæredygtige hoteller på Bang Niang Beach

Bang Niang Beach er en af de mest populære strande i Khao Lak, men stranden har alligevel flere rolige områder med lidt hyggelige restauranter og barer. Et populært område blandt par og familier, som ønsker en rolig ferie krydret med naturoplevelser. Bang Niang har fine muligheder for indkøb og et godt udvalg af spisesteder og små barer langs stranden og inde i byen. Bang Niang Night Market er det mest populære marked i Khao Lak og du finder også det lidt mindre The Build Night Market i Bang Niang. Derudover bør man også besøge Tsunami Museet, som også ligger her. De fleste barer, spisesteder og massagesteder ligger på den lille hovedgade Chai Hat Bang Niang Road, samt sidegaderne omkring. Bang Niang Beach er et godt valg for dem som vil have Phang Nga´s store udvalg af naturoplevelser, en god og relativ rolig strand og ikke mangle spisesteder, barer og markeder.

La Flora Khao Lak ligger centralt i Khao lak og samtidigt ud til den gyldne Bang Niang strand. Resortet er i kort afstand til et fint udvalg af forskellige spisesteder og barer. La Flora har også flere restauranter, barer og caféer, som har åbent helt til midnat, uanset om man søger det store måltid eller den lille godbid og et par kolde drinks.

La Vela Khao Lak er et flot designet resort, somligger lige ud til den gyldne Bang Niang strand ganske centralt i Khao Lak. Resortet er i kort afstand til byen, hvor der fint med spisesteder, barer og mulighed for lidt indkøb. La Vela har også selv flere restauranter, caféer og barer inden for dørene, og flere gode poolområder.

Chongfah Beach Resort i Khao Lak er et lille hyggeligt resort med kun 30 værelser og bungalows. Resortet ligger lige ud til stranden og er i kort afstand til den lille Khao Lak by, med spisesteder og mulighed for indkøb. Et godt valg for dem som ønsker både et lille resort og central beliggenhed langs de rolige strande i Khao Lak.

Bæredygtige resorts på Nang Thong Beach

Nang Thong Beach er Khao Laks mest populære strand og ligger lige syd for Bang Niang Beach. Den gyldne sandstrand har hist og her områder spredt med klipper og store sten. Mellem klipperne er der masser af plads til bade og når havet er roligt, kan du snorkle lidt omkring klipperne. Udover snorkling gør klipperne også stranden til et flot syn sammen med palmetræerne. Nang Thong er også særligt populær blandt par og familier. Strandens popularitet har også medført et stort antal af barer, spisesteder, restauranter, indkøb og andre bekvemligheder man kunne ønske sig. Du finder barer og spisesteder både i byen, langs stranden ned til hvor den går over i Sunset Beach og langs Petchkasem Road. Nang Thong er et godt valg hvis du vil have Khao Laks smukke strande, udflugtsmuligheder og samtidigt størst mulige udvalg af restauranter og barer – og Bang Niangs markeder i overskuelig afstand med Songthaew.

The Sands Khao Lak ligger ud til Nang Thong stranden, i den sydlige del af Khao Lak. Et roligt område med mulighed for indkøb og lidt spisesteder i nærheden. Området er roligt med her er lidt spisesteder og indkøbsmuligheder i nærheden. Resortet er opdelt i tre forskellige afdelinger med hvert deres eget pool område og til hver deres formål.

Bæredygtige hoteller Khao Lak South Beach

South Beach ligger omkring tre kilometer syd for Sunset beach og lige ved smukke Khao Lak Lam Ru Nationalpark. Stranden skiller sig ud fra de andre ved ”kun” at være omkring to kilometer lang og beliggende i en bugt, som giver lidt roligere vand og bølger. I den nordlige ende af stranden er der mulighed for at snorkle ved de store klipper. Strandens resorts ligger også i den nordlige ende af stranden og i den sydlige ende er der lidt små simple og hyggelige restauranter og barer med en skøn udsigt. Byens centrum består af et par små Soi´s, hvor der er forskellige spisesteder, restauranter, indkøb og lidt barer. South Beach er meget rolig og stedet, hvis du gerne vil have hygge og lidt af det hele tæt på, dog uden et stort udvalg. For by og markeder skal man med taxa eller Songthaew til Nang Thong eller Bang Niang.

Khao Lak Merlin Resort ligger i de grønneste omgivelser, hvor naturen er inviteret helt ind på resortet. Det ligger ud til stranden og helt centralt i Khao Lak, ikke langt fra den lille med spisesteder og muligheder for indkøb. Resortet har et stort lækkert poolområde med flere pools, som følger resortets kuperet grund ned mod stranden.

Bæredygtige resorts Bang Sak Beach

Bang Sak Beach er en af de mest afsidesliggende strande i Khao Lak, som der stadig har nogle lækre resorts og besøges regelmæssigt af gæster fra udlandet. Her er en lang smuk hvid sandstrand og en fantastisk ro. Strandens resorts ligger i den nordlige og sydlige ende, mens midten hovedsageligt benyttes af fiskere og lokale. I den nordlige og sydlige del er der lidt lokale restauranter langs stranden, samt små barer og steder du kan få en massage. I midten af Bang Sak ligger de små restauranter bag ved selve stranden og er interessant, hvis du vil opleve lidt af det lokale liv og mad. Her er ikke store markeder eller store muligheder for shopping, ligesom nattelivet begrænser sig til en kold øl eller cocktail ved stranden eller på resortet. Bang Sak er stedet hvis du vil have en god strand med god plads og skønne rolige omgivelser.

Graceland Beach Resort ligger ved den hvide afsondret strand Bang Sak. Området er meget roligt og spisesteder og indkøb betyder en tur til den lille  Khao Lak by, men her er shuttlebus. Resortet har 268 værelser, masser af gode faciliteter og tre restauranter, samt i kort afstand til Le Meridien Khao Lak, som har seks restauranter og barer.

Outrigger Khao Lak Beach Resort ligger ud til den afsondret og smukke hvide Hat Bang Sak strand. Her er pool med udsigt til strand og palmer, samt poolbar, og ligger i en stor grøn have. Et godt valg for dem som både vil bo ved den rolige hvis strand, men også ønsker en relativ kort køretur til Khao Laks lille by med spisesteder og indkøb.

Le Meridien Khao Lak Resort ligger ud til den smukke hvide Bang Sak Beach. Resortet ligger helt afsondret med få resorts i gåafstand og dermed god plads på den lange strand. Resortet har alt hvad man har brug inden for egne døre med hele seks restauranter og barer, samt flere gode poolområder. Vil man til byen har resortet shuttlebus.

Fandt du ikke det du søgte?

Fandt du ikke resort du søgte er du meget velkommen til at ringe eller skrive. Vi kan skræddersy og tilbyde meget mere end du ser her.

Ring på 70 40 42 45
Email: post@bambusrejser.dk