Badeferie i Thailand på ansvarlige og bæredygtige resorts

Der findes mange gode destinationer til en skøn badeferie i Thailand. Der er også mange gode bæredygtige hoteller og ansvarlige resorts på de fleste destinationer i Thailand. Derfor finder du også kun resorts, som har et fokus på ansvarlig turisme her.

Jeg har under hver destination skrevet en kort introduktion til destinationen og hvad den tilbyder til en strandferie. Men du er også altid velkommen til at ringe og tage en uformel snak, og vi kan i fællesskab snakke os frem mod den rette destination. Selvom flere destinationer har meget tilfælles, så er der også store forskelle i deres atmosfære og udbud.

Bambus Rejsers badeferier i Thailand har det til fælles, at der er fokus på ansvarlige og bæredygtige hoteller i Thailand. Det betyder, at de resorts du finder her, alle har taget et bevidst valg og taget ansvar. Og det samme har Bambus Rejser som rejsebureau. Bambus Rejser har en holistisk tilgang til socialt ansvarlig turisme, som du kan læse meget mere om under ansvarlighed.

Kort sagt betyder det badeferier på kvalitetsresorts, som tager et ansvar. Det kan være tiltag som lokal flora og fauna i resorternes haver, som understøtter biodiversitet og mindsker nødvendigheden af vanding, da planterne naturligt lever i klimaet. Det kan være tiltag som at købe råvarer fra lokale bønder og fisk fra lokale fiskere. Fiskere uddannet i bæredygtige fiskeprincipper og ikke fisker truet arter.

Mere kendt er det tiltag som miljøansvar, nedbringe madspild, energiforbrug og behandle spildevandet, med videre. Initiativer, som strandrengøringer og plantning af mangrove, planter og træer til at bevarer strande og genplante områder. Hotellerne til badeferierne i Thailand har oftest gjort en blanding af flere initiativer.

Hua Hin er klart en personlig favorit, som ikke helt får den opmærksomhed, byen fortjener. Hua Hin hører til de tørreste områder i Thailand og kan besøges næsten hele året, hvilket gør det oplagt til en badeferie. Klimaet og den korte afstand til Bangkok giver flere fordele, udover at det er let at kombinere med nogle dage i Bangkok. Afstanden betyder, at Hua Hin har et enormt udvalg af restauranter, caféer og spisesteder. Noget området kan trække, med de mange weekend turister som besøger hele året. Hua Hin er nemlig meget mere end den resortby den startede som, og byder på både lokal og international stemning.

Hua Hin er storartede til en strandferie i Thailand, særligt for dem som ønsker at lave noget og have muligheder og underholdning Her er utallige gode spisesteder, flere gode markeder med lokalt kunsthåndværk og lokale produkter, samt indkøbscentre og masser af muligheder for udflugter på egen hånd. Området har også Thailands bedste muligheder for at opleve elefanter i det vilde. Du finder Nationalparken Sam Roi Yot der byder på smuk natur og vilde fugle i det store vådområde, ligesom du har Pranburi Mangrove. Hua Hin får bare ikke den opmærksomhed, som byen fortjener.

Strandferier i Thailand
The Standard Hua Hin
SO Sofitel Hua Hin
SO Sofitel i Cha Am
Strandferier i Thailand
Let´s Sea Hua Hin Al Fresco

Khao Lak er fantastisk skøn, hvis du søger en rolig badeferie i Thailand med lange smukke strande, masser af ro og begrænset byliv. Selve byen er beliggende ved Bang Niang og Khuk Khak Beach, hvor der er lidt markeder, indkøb, samt restauranter og lokale spisesteder. Søger du by, natteliv, underholdning og shopping, er Khao Lak ikke et godt valg. Men når det gælder ro og naturoplevelser, så kan Khao Lak og Phang Nga rigtig meget.

Khao Lak byder på lange smukke strande og flotte naturoplevelser. Udover at Khao Lak er oplagt at kombinere med nationalparken Khao Sok, så har Phang Nga provinsen flere oversete naturoplevelser ud over blot snorkling ved Similan-øerne. Phang Nga er hjem til en stor og uberørt regnskov, hvis man drager mod bjergene. Provinsen har en stor mangroveskov som kan udforskes fra kajak. Her er mulighed for sejlture til små gemte strande, besøge småøer eller ud i den berømte Phang Nga bugt. Inde i landet kan man opleve det lokale liv, og der er sågar muligheder for spændende samfundsturisme.

Khao Lak er oplagt som kombineret oplevelsesrejse og strandferie i Thailand med masser af natur, smukke vilde omgivelser og ro ved stranden på et af de lækre bæredygtige hoteller.

Strandferier Thailand
The Haven
Badeferie i Thailand
La Flora
The Outrigger

For rejser til Thailand er Koh Samet en lidt overset ø blandt udenlandske turister, og det er synd. Synd fordi, at øen er netop det, som så mange søger i Thailand og tilmed i relativ kort afstand fra Bangkok. Her er smukt krystalklart vand, hvide strande og skøn bounty-atmosfære, samtidigt med en god lokal stemning, da øen også er populær blandt thailændere.

Øen er lille, med en enkelt lille hovedgade, der forbinder to byer. Byer værende et stort ord her. Her er masser af spisesteder, strandbarer og mulighed for indkøb og massage. Koh Samet byder på muligheder som små udflugter til tomme strande med cykel eller udforskning med havkajak, samt masser af god snorkling og dykning ved øen og i nationalparken.

Som en del af Khao Laem Ya–Mu Ko Samet National Park, er både plastikposer og polystyren blevet forbudt og afskaffet for at beskytte naturen. Ansvarlig turisme er nemlig rigtig mange forskellige elementer. Det er blandt andet, at de lokale destinationer tager et ansvar for udviklingen, og det er helt sikkert værd at støtte sådan en forgangs-ø i Thailand og Sydøstasien. Ideelt hvis du søger en bounty badeferie i Thailand, måske kombineret med oplevelser i og omkring Bangkok.

Ao Prao Resort
Ao Prao Resort
Strandferier i Thailand
Baan Ploy Sea Boutique Resort
Paradee Resort

Badeferie i Krabi provinsen

Krabi provinsen i Sydthailand er en skøn destination for dem som ønsker at kombinere en badeferie i Thailand med masser af aktiviteter. Krabi er kendt for sine store kalkstensformationer til både lands og vands. Provinsen ligger ud til den berømte Phang Nga bugt fyldt med smukke småøer, vild mangrove og flot snorkling. Selv på fastlandet har Krabi et stort udbud af oplevelser med gode vandre spor, cykelture og templer i bjergene. Derfor er Krabi i høj grad en provins til oplevelser og at være aktiv. Du finder også smukke strande med Tub Kaek og oversete Nong Thale, hvorfor der er gode muligheder for en badeferie i Krabi.

I Krabi har jeg inddelt provinsen i forskellige distrikter og strande. På den måde kan du let finde et resort ud fra det område du ønsker at bo i. Først Ao Nang, som er byen de fleste forbinder med netop Krabi. Her har du et roligt bymiljø, markeder og let adgang til provinsens mange udflugter. Det næste er distriktet Nong Thale for dem, hvor bymiljø og markeder er mindre vigtige, hvor man hovedsageligt har Klong Muang stranden. Slutteligt er der Tub Kaek, som hører til de smukkeste strande med udsigten til Phang Nga bugten. Oplagt til dem som søger ro, luksus og romantiske ferier.

Pakasai Resort by Tolani
Dusit Thani Krabi Beach Resort
The Tubkaak Krabi Boutique Resort

Phuket er den klart mest kendte destination, når det kommer til badeferier i Thailand. En rejse til Thailand og Phuket, er en rejse til ø som tilbyder nærmest alt. Det meste, man forbinder med badeferie, kan forbindes med Phuket. Øen er på størrelse med Bornholm og har mange små gemte bugter og rolige strande. Det behøves ikke være Karon, Kata eller Patong, men kan også være den lille smukke Siray Bay eller Panwa Beach, begge ikke langt fra Phuket Old Town. Eller Phukets længste strand, den rolige Mai Khao eller Nai Yang, som er en del af nationalparken Sirinat. Rolige områder langt fra det kendte og travle Phuket.

Den kraftige konkurrence på øen har også givet mange gode muligheder for at bo på bæredygtige hoteller med en ansvarlig drift. Såvel som gode muligheder for at finde ansvarlige og bæredygtige oplevelser. Phuket kan meget mere end bare en strandferie på de populære strande og byer Karon, Kata og Patong. Phuket har alt hvad man kunne forestille sig en strandferie og det gælder også ansvarlige rejser. Vores udvalg af resorts ligger hovedsageligt i rolige områder af Phuket eller i de små rolige bugter nær de populære byer og strande.

Strandferier i Thailand
The Westin Siray Bay Resort
The Renaissance Phuket Resort
Renaissance Phuket Resort
Strandferier i Thailand
The Slate Phuket

Rayong er Thailands oversete kystprovins, som stadig er ganske uopdaget af turisterne. De færreste har hørt om området, måske fordi det ikke er en lille ø. Måske fordi det ikke er en livlig by, som man kender det fra Hua Hin eller Krabi. Rayong er kun omkring to-tre timers kørsel fra Bangkok og er derfor oplagt at kombinere med Bangkok, oplevelser i det centrale Thailand eller rundrejser.

Rayong er en fantastisk destination til en badeferie i Thailand, for dem som søger en mere lokal og rolig atmosfære. Provinsen er også hvor mange thailændere selv holder deres ferie. De fleste resorts ligger langs strandene og lidt atypiske uden for byen. Her bor man i landlige omgivelser langs de skønne brede strande. Og selv i højsæsonen er der roligt og masser af plads.

Med en badeferie i Rayong er også et af de steder, du får mest for pengene i Thailand. Her er shopping, internationale og lokale spisesteder, samt lidt attraktioner for dem som finder vej hertil. Kort sagt. Søger du det lokale, ro og plads på stranden, seafood. Samt lige en enkelt shopping tur til byen, samt et hotel af høj kvalitet til gode penge.

Mercure Rayong Lomtalay Resort
Novotel Rayong Resort
Rayong Marriott Resort & Spa

Bambus Rejser kan hjælpe med mange flere rejser og destinationer i Thailand til skønne badeferier. De fleste destinationer har efterhånden nogle spændende bæredygtige og ansvarlige hoteller og resorts. Under mine andre destinationer tilbyder jeg det rolige og landlige Rayong, afsondret og uberørte Koh Yao Noi med sine luksusresorts, laid-back bounty på Koh Lanta, så vel som Na Jomtien syd for Pattaya. Og flere og flere destinationer til hyggelige strandferier vil blive tilføjet. Derfor er du også meget velkommen hvis du blot ønsker et tilbud på det resort du allerede har fundet, hvis jeg kan tilbyde en god pris.

Finder du ikke den ønskede destination eller det rette resort, så kontakt mig endelig. Jeg kan tilbyde gode kvalitetshoteller og resorts i hele Thailand til rigtig stærke priser. Du er derfor altid meget velkommen til at sende en besked med dit ønskede resort, hvem I rejser og i hvornår – og så vender jeg retur med et tilbud hurtigst muligt. Ellers er du altid velkommen til blot at ringe og vi kan tage en uformel samtale om det du søger og hvad resortet eller området skal kunne. Så hjælper og vejleder jeg med destinationer og resorts til en skøn rejse til en badeferie i Thailand.

Badeferie på Sea sand sun Resort
Sea Sand Sun Resort & Villas
Paradise Koh Yao
Avani Koh Lanta
Avani Koh Lanta

Fandt du ikke det resort eller den destination du søgte?

Fandt du ikke det du søgte, er du meget velkommen til at ringe eller skrive. Bambus Rejser kan tilbyde mange flere gode og ansvarlige kvalitetsresorts til stærke priser. Det gælder uanset hvor du søger til en rolig badeferie i Thailand, Bambus Rejser kan hjælpe med alle destinationer.

Ring på 70 40 42 45
Email: post@bambusrejser.dk