Skræddersyede øhop i Thailand

Med hele 936 øer og et utal af bounty-strande er et øhop i Thailand en skøn måde at holde ferie på. Den store forskel på øerne, deres geografi og beliggenhed gør også, at der altid er nogle øer, som kan besøges uanset årstiden. Ligesom du også altid kan finde øer som, passer dit til dit temperament og den type af ferie og øhop i Thailand du ønsker.

Jeg har opdelt rejserne i grupper efter deres beliggenhed i den østlige og vestlige Siambugt, samt Andamanhavet. På den måde kan du let se hvilke øer der er oplagte at kombinere, for kombinationen af øer og nationalparker er helt op til dig. Men jeg kan tilbyde mange flere øer og kombinationer til øhop end du ser her, så skriv eller ring endelig.

Husk derfor, at alle øhop i Thailand her på siden blot er forslag og inspiration, alle rejser kan tilpasses til dine ønsker og du kan kombinere øer og vælge resorts helt efter dine ønsker. Så finder du ikke det øhop du ønsker her på siden, så blot kontant Bambus Rejser og jeg vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

Hvorfor ingen priser?

Bambus Rejser lever af høj service og nogle af markedets stærkeste priser. Alligevel ser du ingen priser her på siden, men det har sin forklaring, for alle øhop til Thailand er skræddersyede. Det betyder at rejsens er individuel, det samme gør valg af resorts, fordeling af nætter og om rejsen skal kombineres med nationalparker, oplevelser og/eller afstikkere langt fra det kendte Thailand.

Rejsens pris bestemmes ud fra dine ønsker og rejserne her på siden skal blot betragtes som inspiration. Derudover har priser på flybilletter, aktuelle tilbud, variationer på kurser, sæsoner, ekstra opredninger, værelsestyper, samt meget andet at en pris sjældent fil være aktuel for størstedelen som kigger på den.

Betragt dette som en opfordring til at blot ringe eller skrive og vi kan tage en snak om netop den rejse du ønsker. Alle rejser er udarbejdet efter ønsker, behov, budget og aktualitet.

Øhop i Andamanhavet - Øhavet og Phang Nga-bugten

Andamanhavet og Phang Nga bugten er et fantastisk sted for øhop i Thailand. Her er så mange øer og kombinationer, at der kunne laves utallige øhop under denne kategori. Selv kan du dog drømme løs om forskellige kombinationer og blot give besked, så hjælper jeg med at sammensætte rejsen med nøjagtigt de øer og resorts du ønsker. For øhop i Andamanhavet er den bedste tid fra december til april.

Start med for eksempel med skønne Koh Lanta, der byder på fremragende strande og en dejlig tilbagelænet atmosfære. Her er masser af muligheder for udflugter og oplevelser om man vil sejle kajak i mangroven, se øens Old Town, opleve de små fiskerlandsbyer eller udforske øen fra en scooter. Koh Lanta er et perfekt sted at starte et skønt og roligt øhop i Thailand.

Er man vild med ideen om ægte Bounty, bør man også overveje de små Trang-øer. Med øer som Koh Ngai, Koh Mook og Koh Kradan får du små øer med fantastiske strande med mulighed for snorkle fra strande i særklasse. Her er der ikke meget infrastruktur og kun få resorts. Koh Ngai og Koh Kradan har for eksempel ingen rigtige veje og Koh Mook kun et par stykker. Perfekte øer, hvis du skal bruge nogle dage helt nede i gear på stranden og ikke meget andet.

Ønsker man lidt mere liv er der også gode muligheder med kombinationer som populære Phi Phi og Phuket, måske kombineret med nogle dages ro og luksus på Koh Yao Noi eller Koh Yao Noi. Vil du tættere på Thailand kan ferien startes I Ao Nang eller Tup Kaek, hvor der er mulighed for homestays, små landsbyer og komme tæt på det lokale liv i Sydthailand. Mulighederne er uudtømmelige og der er mange øer endnu, så ring eller skriv endelig.

Med Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Mook tager du på et øhop til nogle af Thailands skønneste øer med fantastiske strande og gode muligheder for snorkling. Koh Lanta har også mulighed for at være aktiv og udforske den smukke natur, mangroven og Lanta Old Town. Et godt bud for dem som vil slappe af på små øer, snorkle fra stranden og være aktive på vandet.

Med et øhop fra Nong Thale i Krabi, videre til Phi Phi og Phuket rejser du til nogle af Thailands mest populære destinationer. Her har du et stort udvalg af lækre resorts, berømte strande og nogle af landets største udbud i aktiviteter, udflugter og muligheder for shopping. Men vil du hellere bare ligge på stranden og gå på markeder, er det selvfølgelig også fuldt lovligt.

Tag på et øhop i Thailand med to vidt forskellige øer. Start og slut med livlige Phuket med øens mange muligheder med shopping, udflugter, god mad og alt der hører til. Kun afbrudt med nogle rolige dage på fredelige Koh Yao Noi, en af de mindst udviklede store øer i Sydthailand, men kendt for sin smukke natur og udsigten til den omkringliggende Phang Nga bugten.

Rejs til to rolige og tilbagelænede øer, men alligevel med store kontraster. Start på Koh Lanta med lange gode strande og utallige  muligheder for at være aktive med småøer, mangrove og snorkling. Rejsen fortsætter til den lille afsondret Koh Libong med små bungalows på de gyldne strande, palmetræer og oplevelser i aller laveste tempo og ren afslapning.

Chumphon øhop i Thailands vestlige Siambugt - Koh Samui-øerne

Koh Samui er Thailands næststørste ø og Chumphon-øgruppen ligger i den vestlige Siambugt. Øgruppen har en lang sæson og kan besøges fra januar og helt frem til september, hvorefter tre meget våde måneder følger. Tre måneder hvor mere end halvdelen af årets nedbør falder. Øgruppen er mindre tør end mange andre gennem dry og hot season, men regnen kommer oftest korte byger på 20 minutter til en time.

Det er dog meget andet end klimaet, der gør Koh Samui populær. Her er mange smukke strande, god infrastruktur, let adgang til omkringliggende øer og alle bekvemmeligheder man ønsker sig. Uanset om det gælder spisesteder, udflugter, strande eller gode resorts. Koh Samui har noget for de fleste. Uanset om man søger fest og farver, badeferie, øhop, ferie med børnene eller et øhop i Thailand med flere generationer.

Nord for Koh Samui ligger Koh Pha Ngan, som er noget roligere end Koh Samui. Her er mange gode strande og smukke landskaber. Øen er heller ikke langt fra den smukke Mu Ko Ang Thong National Park eller en dagsudflugt til Sail Rock, hvis man vil dykke. Koh Pha Ngan er blandt nogle berygtede for sine fuldmånefester, men søger fredelige bugter på øens østside typisk ganske roligt. Øen har også flere gode steder at snorkle, som let nås på egen hånd.

Den mindste og nordligste af de tre øer er Koh Tao. Øen er mest af alt kendt for at være en af Thailands bedste destinationer for dykning og snorkling. Koh Tao er populært blandt backpackere og man kan tydeligt mærke der er noget mere liv end flere dele af Koh Pha Ngan og nogle af Koh Samuis, samt øen er mere tæt befolket. Man kan dog få rolige omgivelser ved at søge til en bugt som Haadtien eller søge mod østkysten.

Rejs på et klassisk Koh Samui øhop med de tre populære øer. Nyd de smukke strande og mange muligheder for at være aktive med nærliggende nationalparker, sejle kajak og anden vandsport. Udforsk Pha Ngan’s smukke indre og de gode muligheder for at snorkle. Eller brug Koh Tao’s muligheder for at dykke eller smid dig poolen og nyd at alt du skal bruge, er lige om hjørnet.

Oplev de lange kyststrækninger og uberørte strande ved oversete Ao Khanom. Fastlandet, ikke langt fra de skønne øer, som byder på uberørte strande, små landsbyer, skovklædte bjerge og en fredelig atmosfære. Nyde dagene med total ro inden oplevelserne tager fart på Koh Samui og rejsen sluttes i Koh Phangans fjerne hjørne ved stranden og de smukke bugter.

Overvej at kombinere et Koh Samui øhop med Bangkok og byens oplevelser, inden turen går sydpå med toget og ud til øerne. Efter at have besøgt en eller flere øer går rejsen videre til en af landets smukkeste nationalparker, Khao Sok, hvor du bor i træhytter i træerne og bruger dagene på at opleve parken. Rejsen kan sluttes af med afslapning i Khao Lak eller på Phuket.

Koh Chang Øhop - Thailands østlige Siambugt

I den østlige Siambugt ligger Mu Koh Chang National Park med 52 øer, hvor Koh Chang er den største. Øgruppen er en del af marine nationalparken og derfor findes der kun resorts langs øens strande, mens øens indre stadig er vild. Øen er kendt for en tilbagelænet og fredelig atmosfære, samt gode strande. Klong Prao beach er en af de bedste, hvis man vil have en skøn strand og lidt spisesteder. Vil man have mere liv, er White Sand Beach et godt alternativ, men øen har mange gode strande. Her er også rig mulighed for at vandre i den store uberørte jungle i øens centrum.

Syd for Koh Chang finder man lille flade Koh Mak fyldt med gummi- og kokosnødplantager. Øens to bedste strande er Ao Soun Yai og Ao Kao i den vestlige del af øen. Fra Ao Soun Yai er der en kort sejltur til Koh Kham og 45 minutter til Koh Rang med øgruppens bedste snorkling. Koh Mak er meget rolig og kan let udforskes på scooter, og øens små spisesteder og indkøb nås til fods fra Ao Soun Yai og Ao Kao. Det vil dog være en overdrivelse at snakke om egentlige byer på øen.

Koh Kood er en af Thailands største øer, faktisk den 6. største, men er en af de roligste store øer. Øen har flere smukke vandfald, store bjerge og en gammel regnskov. Øen er rolig nok til at udforskes på scooter og det er let at finde små afsondret strande og besøge nogle af øens fiskerlandsbyer. Små landsbyer som Laem Ao Yai byder på virkelig lækker frisk seafood. Kort sagt, Koh Chang-øerne byder på skønne øhop i Thailand, hvis du søger ro og tilbagelænet stemning. En god periode at øhop i Thailands østlige Siambugt er fra november til april.

Et øhop med skønne og tilbagelænet Koh Chang med smukke strande, små kystbyer, stejle bjerge og vild regnskov. Efterfulgt af flade Koh Mak fyldt med kokos- og gummiplantager, med små landsbyer og rolige strande. Og, afslut med Koh Kood med smuk natur, vandfald og små fiskerlandsbyer i øens bugter. Tre rolige og meget forskellige øer, og nogle af landets skønneste.

Fandt du ikke det du søgte?

Fandt du ikke det øhop i Thailand som du søgte, er du meget velkommen til at ringe eller skrive. Bambus Rejser kan skræddersy og tilbyde mange flere ø-kombinationer og øhop i Thailand end du ser her.

Ring på 70 40 42 45
Email: post@bambusrejser.dk