Skønne ansvarlige resorts i Hua Hin og Cha Am

Der er efterhånden ved at være en række, af ansvarlige og bæredygtige resorts i Hua Hin. Det er dog langt fra hovedårsagen til, at man skal besøge Hua Hin, for byen har i mange år været en smule undervurderet sammenlignet med øerne i Sydthailand.

Men Hua Hin har haft en meget interessant udvikling. Fra sin start som royal ferieby, til international feriedestinationen, og til i dag, hvor byen er blevet til meget mere end blot en resort by – selvom det selvfølgelig fortsat hovedsageligt er turismen de leves af. Den kort distance fra Bangkok betyder, at byen har et større antal Thailandske turister, end mange destinationer i syden. Det giver mere lokalfølelse. De mange besøgende fra Bangkok betyder også, byen kan understøtte et stort antal af gode restauranter og spisesteder. Her kommer nemlig gæster hele året, for få en pause fra Bangkoks varme, travlhed og kaos. Faktisk er der mange som har byttet Bangkok ud med Hua Hin, både Thailændere og expats, som er med til at give Hua Hin og Cha Am en både mere lokal og international følelse, end ren turist destination.

Så overvej et ansvarligt og bæredygtigt resort i Hua Hin eller Cham Am. Særligt, hvis et stort antal af gode restauranter, hyggelige og rolige markeder, og udflugter til interessante nationalparker og det et lokalt liv er en høj prioritet. Og med området tørre klima, kan byen tilmed besøges stort set hele året.

Alle priser er udregnet med udgangspunkt i to voksne i et delt doubleværelse og flybilletter til 5.500 kroner per person. Flybilletter kan selvfølgelig fås både billigere eller dyrere, afhængigt af priserne på marked, og afhængigt af afrejselufthavn og -tidspunkt.

Bemærk, alle rejserne er inklusive et bidrag på 20 kilo klisterris til udsatte børn i Laos.

Bæredygtige Resorts Centralt i Hua Hin

The Standard Hua Hin ligger lige ud til stranden, helt centralt i Hua Hin og har alt hvad man skal bruge til en god ferie. Resortet er designet i en farverig stil, som tager en 50-60 år tilbage i tiden i en ganske hip stil. Resortet har to restauranter, samt bar ved poolen, som laver cocktails, små snacks og thailandske retter, samt spa, yoga og meget andet.

Det 5-stjernede Hua Hin Marriott Resort & Spa ligger ud til stranden, men har også adskillige pool områder. Resortet ligger i centrum af Hua Hin og i gåafstand til byens store natmarked, et utal af restauranter og gode muligheder for shopping. Og, så er resortet selv hjem til bl.a. den kendte fiskerestaurant Big Fish.

Cape Nidhra Hotel et lækkert resort med strandbeliggenhed centralt i Hua Hin. Herfra er byens store natmarked, mange restauranter, og muligheder for shopping og indkøb i gåafstand. Alle værelserne har egen pool og deres 80 kvm. Store Sky Pool Suite giver mulighed for at slappe af i private omgivelser på de rummelige terrasser.

Bæredygtige Resorts i det sydlige Hua Hin

Hyatt Regency er et stilfuldt 5-stjernet resort med strandbeliggenhed i det sydlige Hua Hin. Resortet ligger i en stor tropisk have og har tre store friformede og sammenkoblede pools. Hyatt Regency har flere restauranter, med både europæisk og thailandsk mad, samt poolbar, men her er også tæt på markeder, indkøb og restauranter.

Let´s Sea Hua Hin er et lækkert lille resort med kun 40 værelser og to værelsestyper. Deres Pool Access ud til den 120 meter lange pool, og værelserne på første sal, med en hyggelig tagterrasse. Resortet har strandbeliggenhed og både restaurant og bar ud til vandet. Et godt valg for dem som vil have luksus og et lille resort med rolig beliggenhed.

Bæredygtige Resorts i Cha Am

Avani Hua Hin er beliggende i kort afstand til stranden i Cha Am. Resortet er indrettet lyse farver, med en tropisk have løbende igennem resortet. Resort har flere gode pool områder og masser af steder man kan slappe af i rolige hjørner. Resortet har også to restauranter, to barer og “grab & go”, og hvad man ellers skal bruge.

Det 5-stjernet Dusit Thani Hua Hin er skønt beliggende, lige ud til en god lille strand i Cha Am. Resortet er indrettet i en elegant Thailandsk stil i grønne omgivelser med en tropisk have og en stor sø. Resort har også to store pools, samt en solterrasse, som servere cocktails og andet godt i varmen.

SO Sofitel Hua Hin er et lækkert 5-stjernet boutique resort i Cha Am, omkring 30 kilometer nord for Hua Hin, Et stort plus for dem som søger det roligere end man får centralt i Hua Hin. Et særligt lækkert resort for de madglade. Deres restaurant Beach Society vandt i 2022 Haute Grandeurs “Best Luxury Beachside Restaurant in Thailand”