Rundrejser i Thailand

Alle vores rundrejser i Thailand er skræddersyede og rejserne her skal kun forstås som rejseforslag. Alt kan tilpasses, rettes og ændres til jeres ønsker. For Thailand har vi valgt at opdele efter landets fire regioner. Det har vi gjort at flere årsager. Først og fremmest fordi Thailand er et virkelig stort land. Fra nord til syd strækker Thailand sig faktisk omkring 1650 km i fugleflugt, cirka samme distance som København til Napoli, i det sydlige Italien. Vi gør det også fordi at hver region har sine egne unikke særtegn, kultur, historie, mad og sågar klima. Her er en enorm diversitet i landet og det skal opleves på rejsen, frem for blot at blæse igennem historien og kulturen uden af få landet og regionen ind under huden – Det fortjener hverken landet eller dig som rejsende. Så rejs lidt langsommere og få sjælen med.

Rundrejser i Thailand er for mange ensbetydende med masseturisme og en overudviklet turistindustri, men sådan behøver det langt fra at være. Dette er til dels rigtigt, hvis man for eksempel besøger Phuket, Ao Nang, Koh Samui-øerne, men sådan behøver det langt fra at være. Thailand har stadig mange spændende, smukke og interessante områder som kun de færreste finder frem til. Det er det Thailand vi blandt andet ønsker at vise med vores rundrejser i Thailand.

Alle priser er med udgangspunkt i to voksne i delt dobbeltværelse. Alle priser er opdelt i landprogram og flybilletter, da flybilletter oftest den største variable. På den måde håber vi du synes det er let at selv få en ny cirka pris, når du rykker rejser efter dit behov.

Rundrejser i det centrale Thailand

For de historie interesseret er en rundrejser i det centrale Thailand stedet. Det centrale Thailand er nationens kulturelle hjerte. Det er her du finder alle det gamle Siams kulturelle skatte og det moderne Thailands tidligere hovedstæder Sukhothai, Ayutthaya Thonburi, og den nuværende Krung Thep (Bangkok). Samt mange andre af landets ældste byer. Det er også i det centrale Thailand du finder de lavtliggende sletter med de frugtbare rismarker. Du kan komme bag om Bangkok med privat, oplever landets riskultur på landet, det historiske Ayutthaya med smukke templer og landets risskål Ang Thong. Ferien slutter af med strand og ro på Koh Samet eller anden destination afhængigt af ønsker.

Det centrale Thailand og nationens kulturelle hjerte. Rejs igennem landets historie, kultur, traditioner og kongernes Thailand. Oplev nuværende og tidligere hovedstæder, imponerende templer og smukke ruiner. Små kanaler, oversete forstæder, samt historie og det evigt vigtige kulturlandbrug. Slut af med ro og afslapning på stranden.

Bangkoks kaos og kontraster, larm og megaby, samt rolig kultur- og landbrugshistorie omkring Klong Mahasawat. I Trat mod bjergene i øst, opleves livet i en interessant lille kystby uden turister. Koh Mak byder på snorkling, ø-besøg og afslapning. På Koh Kood besøges fiskerby, vandfald og landsbyer. Ferien slutter med afslapning på Koh Chang.

Rundrejser i Sydthailand

Bounty-øer, lange kystlinjer, hvide sandstrande, karry med sød og fed karrymælk, frisk seafood, smukke karstformationer og tropiske regnskove og nationalparker. En rundrejse i Sydthailand er ofte hvad mange forbinder med Thailand, og det er der rigtig mange gode grunde til. Du kan ø-hoppe, klatre, vandre og være aktiv i Krabi provinsen, se smukke Khao Sok, mulighederne er mange. Sydthailands popularitet har dog også haft indflydelse på vores rundrejser. I stedet er fokus på de lidt roligere og mindre besøgte områder, og i nogle tilfælde helt væk fra turismen for dem som vil helt tæt på Sydthailand. Men husk ferien er jeres og I bestemmer rejsen. Ønsker du klassisk afslappende ø-hop-ferie med gode strande i fokus – Så arrangere vi selvfølgelig også det, men vi kan også kombinere med et par dage i en bambus hytte uden vand og el på en ødet strand, hvis du vil prøve at komme helt væk.

Rejs til et øhop mellem Sydthailands skønne øer. For exempel til Koh Lanta med sine lange strande, små bymiljøer og gadekøkkener, samt mangrove og natur. Til lille Koh Ngai uden veje, med én lang smuk strand og god snorkeling. Og måske Koh Mook, som tilbyder Thailands, muligvis, bedste strandbeliggenhed for enden af en tange.

Oplev Sydthailands fantastiske natur. Nyd Khao Laks lange skønne strande, den smukke Cheow Lan Lake og den imponerende natur i Khao Sok. Men oplev også det andre overser med Phang Nga´s store vilde mangrove og provinsens små lokale byer, menneskerne som lever i og af Khao Sok, og den unikke natur på afsondret og fjerne Koh Phra Thong.

Sydthailand med få turister findes endnu. Oplev Sydøstasien største indlandshav, små fiskerlandsbyer med styltet fiskeplatforme og en kultur få ser. Se vådområderne, deres dyreliv og vandbøflernes dagligdag. Gå på jagt efter kunsthåndværk, smag lokal mad og drikke, og se det syden der var før turisternes ankomst til det smukke område.

Ao Nang, et perfekt udgangspunkt til klatring, vandring, natur, mad og afslapning eller apslapning. Krabi´s lokale kultur, kunsthåndværk og batik, samt livsstil i en fiskerlandsby selvfølgelig også opleves. Herefter kommer Koh Lanta med sine lange strande, mangrove og koraller. Afslut med luksus på lille Koh Jum i smukke og rolige omgivelser.

Rundrejser i Nordthailand

Nordthailand er måske landets bedste region, hvis man vil have en aktiv oplevelsesrejse i naturen, komme tættere på landet i små landsbyer, men samtidigt have gode hoteller og alle bekvemmelighederne. Historisk er regionen hjem til Lanna-riget, som i århundrede var i krige med store riger som burmeserne mod øst og Ayutthaya mod syd. Krige som har været med til at skabe en stærk identitetsfølelse og levn ses hurtigt på den store bymur Chiang Mai. Faktisk var det ikke før 1926 Chiang Mai blev forbundet til resten af landet med jernbanen. Maden er mindre krydret, mindre kokosmælk, mindre seafood og generelt tungere, blot prøv en klassisk Khao Soi nudlesuppe ved ankomsten. En anden stor fordel ved Nordthailand er spændende byer som Chiang Mai og Chiang Rai, hill tribes i bjergene og Home Stays på landet, smukke landskaber og nationalparker, og små oversete perler og riger gemt væk i bjergene.

En rejse i Nordthailands bjerge og de interessante byer Chiang Rai og Chiang Mai. I besøger en idyllisk Lisu landsby og hører om livet her. I kommer med tuktuk og vind i håret ad små snoede veje gennem bjergene til vandfald, floder og små bjergstammer, og har selvfølgelig også tid til at opleve Chiang Mai, den sprudlende storby i bjergene.

Chiang Mai, et “must” med sin historie, kultur og mange caféer, spisesteder og markeder som skal opleves. Chiang Rai er en smeltedigel af bjergenes små etniske stammer. Kunsthåndværk, markeder, samt spændende ”etnisk” mad. Nan, I århundrede et lille isoleret kongerige fjerntliggende i bjergene. En særlig by og historie, få finder vej til.

Rundrejser i Isaan - Nordøst

Nordøstthailand, bedre kendt som Isaan. Det specielle navn nedstammer fra hovedstaden Isanapura fra oldtidsriget Chenla, der senere blev til Khmer riget og siden Cambodja. Regionen er den klart mindst besøgte, mindre end 1% finder vej hertil. Jorden er mere sandet og mindre frodig og klimaet er anderledes, varmere og tørrer – livet hårdere her. Isaan er ikke det flest forbinder med Thailand, det meste skiller sig ud i denne fattigste del af landet. Sproget er anderledes, tættere på Lao end Thai. Maden er anderledes, selv risen er anderledes. Historisk har region da også mere med Laos og Cambodja at gøre end Thailand. Isaan har kun været en del af Thailand de sidste 200 år. Isaan byder på små søvnige byer langs Mekong, smukke nationalparker, storslået Khmer-ruiner og smukke templer og et hav af unikke festivaler. Her er ingen shopping, men natmarkederne er i særklasse da de er for de lokale.

Rejs væk fra det du forbinder med Thailand og oplev det de færreste gør. Smukke og anderledes nationalparker i det tørre klima. Historiske Khmer ruiner med få besøgende. Mekong-floden og -dalen. Bizarre stenformationer, gamle hulemalerier og Ban Chiang-civilisationen. Spændende markeder og mad tiltænkt de lokale. Isaan er noget for sig.

  • Kommer snarest muligt

    Pris per person ved to voksne

Fandt du ikke det du søgte?

Fandt du ikke den rejse som du søgte er du meget velkommen til at ringe eller skrive. Vi kan skræddersy og tilbyde meget mere end du ser her.

Ring på 70 40 42 45
Email: post@bambusrejser.dk