Husk visum i Thailand og Sydøstasien

Husk altid at undersøge visumreglerne inden du rejser til Sydøstasien. De fleste lande kræver visum eller stiller nogle krav til passet i immigrationen. Krav som, at passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder ved indrejse og have 1-2 sider ledige til stempler. Det gælder uanset om hvilken type af rejse der er tale om.

Bambus Rejser hjælper altid gerne med spørgsmål og råd. Det er dog vigtigt, at nævne, at det er dit eget ansvar, at have de fornødne visa på plads. Et overblik over de krav der gælder i det pågældende land, kan ses på udenrigsministeriets hjemmeside her. Visumregler kan dog ændres med kort varsel. Derfor anbefaler Bambus Rejser, at du tjekker med den respektive ambassade eller konsulat i Danmark.

Ved mellemlandinger:

Mellemlander man i et land, hvor man opholder sig typisk i transitområdet, for at flyve videre til et andet land, kræves der meget sjældent visum for danske statsborgere. Du bør dog altid tjekke udenrigsministeriets hjemmeside inden afrejse.For flere destinationer kan e-visum til Thailand og resten af Sydøstasien bestilles via officielle kanaler:

Malaysia er visumfrit i 90 dage – fra 1/12-2023 alle skal udfylde Malaysia Digital Arrival Card inden ankomst.
Thailand er visumfrit i 30 dage – ved længere rejser ansøg her.
Vietnam er visumfri i 45 dage – ved længere rejser ansøg her.

Cambodja – ansøg her.
Laos – ansøg her.

Bemærk, det er altid vigtigt at tjekke seneste oplysninger omkring visum, krav og regler, da de kan ændre sig med kort varsel. Bambus Rejser hjælper gerne med spørgsmål og vejledning, så processen går lettest muligt.

Bambus Rejser anbefaler også, at du skriver jer på danskerlisten, i tilfælde af det uforudsete.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakte. Oftest kan respektive ambassade eller konsulat dog anbefales, de har de seneste informationer.