Husk eventuelt visum i Thailand og Sydøstasien

Husk altid undersøge visumreglerne når du rejser til Sydøstasien. De fleste lande kræver visum eller stiller nogle krav til passet i immigrationen. Krav som, at passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder ved indrejse og have 1-2 sider frie til stempler. Uanset om det er en badeferie, øhop eller en rundrejse.

Jeg hjælper altid gerne ved spørgsmål og råd. Det er dog vigtigt, at nævne, at det er dit eget ansvar, at have de fornødne visa på plads. Et overblik over de krav der gælder i det pågældende land, kan ses på udenrigsministeriets hjemmeside her. Visumregler kan dog ændres med kort varsel. Derfor anbefaler jeg altid, at du tjekker med den respektive ambassade eller konsulat i Danmark.

Ved mellemlandinger:

Mellemlander man i et land, hvor man opholder sig i transitområdet, for at flyve videre til et andet land, kræves der meget sjældent visum, hvis man er dansk statsborger. Du bør dog altid tjekke udenrigsministeriets hjemmeside inden afrejse.

For flere destinationer kan e-visum til Thailand og resten af Sydøstasien bestilles via officielle kanaler:

Malaysia er visumfrit i 90 dage – fra 1/12-2023 alle skal udfylde Malaysia Digital Arrival Card inden ankomst.
Thailand er visumfrit i 30 dage – længere rejser ansøg her.
Vietnam er visumfri i 45 dage – længere rejser ansøg her.

Cambodjaansøg her.
Laos – ansøg her.

Bemærk, det er altid vigtigt at tjekke seneste oplysninger omkring visum, krav og regler, da de kan ændre sig med kort varsel. Jeg hjælper gerne med spørgsmål og vejledning, så processen går lettest muligt.

Jeg anbefaler også, at du skriver jer på danskerlisten, i tilfælde af det uforudsete.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg hjælper hjertens gerne med det jeg kan. Oftest kan respektive ambassade eller konsulat dog anbefales, de har de seneste informationer.