Husk visum til Sydøstasien i god tid

Når du rejser ud af Schengen, skal du altid undersøge visumreglerne. De fleste lande kræver visum i Sydøstasien eller stiller nogle krav til passet. Krav som passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra indrejse og 1-2 sider frie til stempler.

Vi hjælper selvfølgelig altid gerne ved spørgsmål og råd. Det er dog vigtigt at nævne, at det er dit eget ansvar, at I har de fornødne visa. Et overblik over de krav der gælder i det pågældende land, kan ses på udenrigsministeriets hjemmeside her. Visumregler kan dog ændres med kort varsel. Derfor anbefaler vi altid at du tjekker direkte med den respektive ambassade eller konsulat i Danmark.

Ved mellemlandinger:

Mellemlander man i et land, hvor man opholder sig i transitområdet, for at flyve videre til et andet land, kræves der meget sjældent visum, hvis man er dansk statsborger. I bør altid tjekke udenrigsministeriets hjemmeside inden afrejse.

For vores destinationer kan e-visum til Sydøstasien bestilles via de officielle kanaler her:

Malaysia: Visumfri i 90 dage
Thailand: Visumfri i 30 dage – For længere rejser søg her.
Vietnam: Visumfri i 14 dage – For længere rejser søg her.
Cambodja: Søg her.
Laos: Søg her.

Bemærk, det er altid vigtigt at tjekke seneste oplysninger omkring visum, krav og regler, da de kan ændre sig med kort varsel. Vi hjælper selvfølgelig altid med spørgsmål og vejledning, så processen går lettest muligt.

Vi anbefaler også altid at du skriver jer på danskerlisten, i tilfælde af det uforudsete.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper hjertens gerne med det vi kan. Oftest er den respektive ambassade eller konsulat dog at anbefale, de er har altid de seneste informationer. Alternativt, kontakter vi selvfølgelig gerne ambassade eller konsulatet på dine vegne, hvis det er at foretrække eller du har udfordringer med ansøgningsprocessen.