Rejser til Vietnam og landets tre regioner

Her kommer Bambus Rejsers rejser til Vietnam. I første omgang skal du blot kontakte mig, hvis du ønsker at rejse til Vietnam. Jeg kan klare det hele og i hele landet.

Bambus Rejser har dog nogle personlige anbefalinger for Vietnam. Landet er nemlig enormt og med en formidabel diversitet, både menneskelig, geografisk og klimamæssigt. Vietnam er på størrelse med Finland, men strækker sig næsten to tusinde kilometer med flere klimazoner og hele 54 etniske grupper. Derfor skal rejser til Vietnam planlægges med omhu. Det er enormt synd, at nogle forsøger at rejse igennem dette fantastiske rejseland på få uger – særligt hvis man også skal have tid til nogle af de skønne strande.

Grundlæggende kan Vietnam deles op i tre regioner. Den nordlige, den centrale og den sydlige. Den nordlige i med det subtropiske klima, det reelt eneste subtropiske klima i Sydøstasien. Her er bjergrigt, mange små etniske grupper og det er her den vietnamesiske civilisation blev født af Kinh-folket omkring Den Røde Flod, som blandt andet løbet igennem hovedstaden Hanoi.

I det centrale Vietnam har du de historiske byer Hue og Hoi An, masser af skønne og smukke strande, samt storbyen Da Nang. Drager man ind i landet finder man Vietnams højland med forskellige etniske minoriteter og størstedelen af landets kaffeproduktion.

I det Sydlige Vietnam har du landets største by, Saigon, og det imponerende Mekong-delta. Et frodigt floddelta med en ris produktion større end hele Japan og Korea-halvøens ris produktion til sammen! Samtidigt har de tre regioner store forskelle i deres historie, køkkener og de oplevelser der bydes på.

Kort sagt, det er synd at suse igennem fantastiske Vietnam. Derfor skal du give dig tid til at få landet og dets regioner ind under huden, rejse langsomt og opleve mere. Kontakt mig derfor endelig, hvis du vil rejse til Vietnam.

Der kommer mange flere rejser til Vietnam

Her på siden kommer der mange flere rejser til Vietnam med tiden. Det er blot et spørgsmål om, at få tid til lægge dem op på siden. Rejserne blive opdelt efter Vietnams tre regioner. Jeg anbefaler du ved en rejse på to til tre uger kun vælger en eller to regioner. Sådan har du tid til at komme i dybden med det store smukke land og opleve regioners særegne.

Indtil jeg får langt flere mine rejser til Vietnam op på siden, er du meget velkommen til at ringe eller skrive. Vi kan så tage en snak og den rejser og de oplevelser I ønsker – Hvorefter jeg kan lave en rejser der passer til jeres ønsker. Jeg kan tilbyde alverdens skræddersyede rejser til Vietnam. Så blot kontakt mig og jeg hjælper med at lave rejsen du ønsker.

Ring på 70 40 42 45
Email: post@bambusrejser.dk

Send besked