Ansvarlige resorts i Thailand

Her på siden finder du nogle af de ansvarlige resorts i Thailand, som ligger i de mindre kendte områder, når det kommer til badeferier. Her vil der dog kommer flere informationer omkring de destinationer som løbende bliver tilføjet. Har du spørgsmål til destinationer eller forventningsafstemning, så ring eller skrive endeligt og vi hjælper med at finde det rettet til dine ønsker.

Alle priser er udregnet med udgangspunkt i to voksne i et delt dobbeltværelse og flybilletter til 5.500 kroner per person. Flybilletter kan selvfølgelig fås både billigere eller dyrere, afhængigt af priserne på marked, og afhængigt af afrejselufthavn og -tidspunkt.

Bemærk, alle rejserne er inklusive et bidrag på 20 kilo klisterris til udsatte børn i Laos.

Landlige omgivelser i Rayong

Rayong er et overset og ganske ukendte område af Thailand. En destination få uden forud indgået kendskab finder frem til. Provinsen og byen er anderledes end de fleste kendte destinationer i landet. Årsagerne er at de provinsens resorts ikke ligge ude langs de kilometer lange brede strande og ikke i eller ved byen. Noget som giver en anderledes lokal oplevelse med relativt få turister. Det betyder lange brede strande, med god plads også i højsæsonen. Rayong byder på rolige og landlige omgivelser, så snart man bevæger sig væk fra stranden, hvor områdets indløbsmuligheder ligger med afstand imellem – derfor kan en scooter være en oplagt idé, da trafikken er så rolig og uden for byområdet kan udforske på egen hånd. De fleste små spisesteder og barer findes langs strandene, frem for bagvejene og her er masser af lækker frisk seafood og lokalt liv.

Et godt 5-stjernet resort med strandbeliggenhed i Rayongs landlige og rolige omgivelser. Rayong Marriott Resortet ligger i store åbne omgivelser og har alt hvad der skal bruges af poolområder og barer, spisesteder og caféer. Resortet ligger i gåafstand til spisesteder på stranden, mens indkøb kan nås med motorbike i provinsens småbyer.

Uspoleret Koh Yao Noi - Ro og hvide strande

På Koh Yao Noi ligger det luksuriøse Paradise Koh Yao. Her er bungalows i sommerhusstil i skovkanten lige ud til stranden. Interessant, hvis man prioriterer ro, idyl og uspoleret natur, da resortet er afsondret og i en  uformel luksus. Øens aktiviteter drejer sig om naturen til lands og vands, samt afslapning i restauranter, barer og  welness-afdelingen.