Lækre og ansvarlige resorts i Thailand

Her finder du nogle ansvarlige resorts i Thailand, som ligger i de mindre kendte områder eller områder der oftest kombineres med øhop eller rundrejser. Derfor skriver jeg en kort introduktion til hver destination, men kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål eller du ikke finder den destination som du har i tankerne. Jeg kan hjælpe med meget mere i Thailand end du ser her.

Du er også altid velkommen til at skrive hvis du søger et bestemt resort eller en destination jeg endnu ikke har tilføjet til siden. Jeg kan hjælpe med mange flere resorts og destinationer end du finder her på siden, så skriv endelig. Det er muligt jeg kan hjælpe med god pris, ligesom jeg kan med de andre resorts jeg tilbyder.

Jeg vil løbende tilføje flere resorts og destinationer her til siden. Har du spørgsmål til destinationer eller forventningsafstemning, så ring eller skrive endeligt og jeg hjælper med at finde det der passer til jeres ønsker. Der findes mange ansvarlige resorts i Thailand både i bjergene og ved strandene, og jeg hjælper gerne.

Priser og kurser varierer, ligesom der kan være tidsbegrænset tilbud. Skriv eller ring derfor for at få en aktuel pris eller tilpasset rejsen til dine ønsker. Husk, at du er velkommen til at købe egne flybilletter.

Uspoleret Koh Yao Noi - Ro og hvide strande

Koh Yao Noi er en af Sydthailands mindre kendte øer. Øen er beliggende i den smukke Phang Nga bugt, fyldt med høje kalkstens-toppe og småøer. Koh Yao Noi er hovedsageligt kendt for sin smukke og frodige jungle, skønne sandstrande og en dejlig ro. En fantastisk ø, hvis man søger ren afslapning og ikke har krav til store byer, markeder og natteliv. Men hvor dagen er en succes med ro ved stranden, lidt massage, en kajaktur, jungle trekking eller en cykeltur på øens små veje gennem hyggelige landsbyer for at se nogle af øens mange næsehornsfugle, makakaber og det rolige lokale liv. Der sælges heller ikke alkohol i byerne, så det alt andet end en ”festø”, men du kan selvfølgelig stadig nyde lækre cocktails og andet på øens resorts. Alt imens transporten fra Phuket eller Ao Nang (Krabi) er ganske overskuelige med under en times sejltid med speedbåd, samt lidt kørsel.

På Koh Yao Noi ligger det luksuriøse Paradise Koh Yao. Her er bungalows i sommerhusstil i skovkanten lige ud til stranden. Interessant, hvis man prioriterer ro, idyl og uspoleret natur, da resortet er afsondret og i en  uformel luksus. Øens aktiviteter drejer sig om naturen til lands og vands, samt afslapning i restauranter, barer og  welness-afdelingen.

Ansvarlige resorts på tilbagelænet Koh Lanta

Koh Lanta er en smuk ø i Andamanerhavet, kun omkring to timers kørsel syd for Krabi Lufthavn. Øen er kendt for sin rolige og tilbagelænet stemning, de mange skønne strande, men også sin smukke natur med nationalparker, mangroveskove og små fiskerlandsbyer. Koh Lanta er oplagt hvis du søger en rolig badeferie og masser af muligheder for at ø-hoppe, være aktive på vandet, trekking og andre udflugter, som den hyggelige Koh Lanta Old Town på østkysten.

I den nordlige del af øen er strandene langs vestkysten typisk lange og brede, hvor de mod syd bliver kortere og mere klippefyldte, med gode muligheder for snorkling som ved Kantiang-stranden. I nord har man hovedbyen Saladan med masser af restauranter og spisesteder, butikker og indkøb. Hvor du i nord har Saladan og Long Beach er der til gengæld lidt længere mellem byer, spisesteder og indløb i den sydlige del af øen.

Avani Plus Koh Lanta er et lækkert resort som ligger på Koh Lantas lille halvø ved Laem Kho Kwang Beach. Resortet ligger på en klippe og ud til en lille strand i rolige omgivelser og er i gåafstand til til Saladan, Koh Lantas hovedby.  Her er to pools og fire spisesteder på resortet, et godt valg hvis man søger luksus, ro og kort afstand til restauranter og barer.

Na Jomtien

Na Jomtien hører til Thailands tørreste områder og er beliggende syd for Pattaya. Området byder på nogle spisesteder og restauranter, her er markeder og en strand. Området strækker sig over mange kilometer og nu længere syd, nu mere roligt og lokalt bliver det. Udover den lange sæson, så tilbyder området også utroligt meget for pengene når det kommer lækre resorter. Samtidigt er Na Jomtien en destination med flere ansvarlige resorts i Thailand og oplagt at kombinere med Bangkok.

Området kan slet ikke sammenlignes med det berømte eller nok berygtet Pattaya. Her er du dog i afstand til at kunne tage ind til byen og gør brug af de mange aktiviteter og attraktioner. Som en af Thailands største destinationer er her et kæmpe udbud af shopping, restauranter og spisesteder. Tager du til Pattaya må du heller snyde dig selv for at opleve det imponerede tempel Sanctuary of Truth.

Sea Sand Sun Resort er et lækkert resort i det sydligste Na Jomtien og lige ud til stranden. Et lækkert resort i rolige omgivelser med kun 60 værelser i grønne omgivelser. Et godt resort, hvis tid helt nede i gear er rejsens vigtigste formål. Området er meget lokalt, men der er lidt spisesteder og caféer, samt resorts med flere gode restauranter og barer.

Fandt du ikke det du søgte?

Fandt du ikke det du søgte er du meget velkommen til at ringe eller skrive. Bambus Rejser kan tilbyde mange flere ansvarlige resorts i Thailand, i alle  prisklasser og på mange flere destinationer end du ser her.

Ring på 70 40 42 45
Email: post@bambusrejser.dk