Kontakt Bambus Rejser

Du har fundet vej til vores kontakt Bambus Rejser side. Tak for det. Nu håber vi bare du har noget på hjertet og der er noget vi kan hjælpe med. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål eller vi kan hjælpe med at skræddersy og udforme din næste rejse. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.

Telefon

Du kan give os et ring på telefon 70 40 42 45.
Vi sidder klar mandag til fredag fra 09:00 til 15:00, samt lørdag og søndag efter aftale. Vores nødnummer finder du i dine tilsendte rejsedokumenter.

Vil du tale med os uden for åbningstiderne, kan vi oftest arrangere en samtale på en dag og i et tidsrum som passer dig. Brug kontaktformularen eller send en email og vi finder en løsning.

Email

Du kan også skrive en email på post@bambusrejser.dk
Vi bestræber os på at besvare henvendelser senest den følgende dag, så du får en hurtig og effektiv service. Se også gerne vores kontaktformular herunder, da den kan hjælpe med at huske informationer der gør det lettere at hjælpe.

Kontaktformular

Du kan også bruge vores kontaktformlar herunder og vi vender retur hurtigst muligt. Som ved emails bestræber vi os på at besvare din henvendelse inden for én enkelt hverdag.
Bemærk, det er selvfølgelig ikke nødvendigt at udfylde alle detaljerne, men med nu flere informationer, nu bedre og hurtigere kan vi hjælpe.

Send forespørgsel