Previous slide
Next slide

Avani Koh Lanta Resort

Avani Koh Lanta Resort er et lækkert 4-stjernet resort, højt beliggende på en klippe med udsigt til havet. Resortet ligger på en lille halvø, med en lille strand som kun kan nås via resortet. Det er så tæt man kan komme på en privat strand i Thailand, men her er der også pool de dage man vil det. Resortet ligger i et roligt område ud til Leam Kho Kwang Beach, mens hovedbyen Saladan og stranden Klong Dao er i gåafstand, hvor man finder indkøb, restauranter og andre bekvemmeligheder man skal bruge på ferien.

Avani Koh Lanta har restauranten The Cliff med flot udsigt over havet og den lille strand. Her serveres mad både dag og aften, og restauranten har både thailandske og internationale retter. Resortet har også The Reggae Bar, hvor du kan nyde den smukke solnedgang over havet, med en kold cocktail og lidt lette retter. Derudover har Avani poolbar og en lille café, som serverer snacks og kaffe til farten eller en let frokost.

Avani Koh Lanta Resort har også spa og wellness med Avani Spa. Kort sagt et rigtig godt valg på Koh Lanta for dem som søger luksus og rolige omgivelser, men stadig vil have by med restauranter, indkøb og barer i gåafstand. Resortet har også egen concierge og kan hjælpe med forskellige udflugter.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Avani Koh Lanta i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Avani Koh Lanta Resort (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Avani Koh Lanta Resort og ansvarlighed

Avani Koh Lanta Resort og andre Avani resorts har flere initiativer for at understøtte en bæredygtig og ansvarlig hoteldrift. Siden 2000 har de støttet the Heinecke Foundation, som uddeler stipendier til unge mennesker. De støtter også lokale velgørende organisationer.

For en mere miljøvenlig drift har de byttet sugerør ud med alternativer i bambus og rustfrit stål. Siden 2008 har alle Avani-hoteller også skulle bestå en uafhængig og anerkendt bæredygtighedscertificering på årsbasis. Hvor der kræves guldcertificering hos Green Growth 2050 eller derover.

Avani har også en ambition om en 75% reduktion af engangsplastik i 2024. Der er en ambition om at blive et Net Zero Carbon virksomhed i 2050 og allerede i 2016 var deres CO2-udledning faldet med 20%. Ligesom de også arbejder med affaldshåndtering.

Hos netop Avani Koh Lanta Resort har også taget særskilt trin, hvor de for eksempel donere sneglehus muslinger. Muslinger som den presset eremitkrabbe skal bruge til sit hus. Husk, at aldrig fjerne muslinger, sten, sand eller andet som hører til på stranden. En eremitkrabbe kunne få ”stjålet” et potentielt hjem og det vil du ikke byde den.

Avani har også en ”ingen motor vandsport” kampagne for at beskytte den lokale flora og fauna. Derfor tilbyder resortet heller ingen vandsport med motor.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.