Paradise Koh Yao - Bounty sommerhusluksus i smuk natur
Previous slide
Next slide

Paradise Koh Yao

Paradise Koh Yao Resort er beliggende på nordlig tip af øen Koh Yao Noi, den lille af de to søskende øer. Koh Yao Noi og Koh Yao Yai. Resortet kan bedst beskrives som charmerede og luksuriøs sommerhus-stil lige ud til stranden. De store værelser ligger alle op af bjergskråningen og de har alle egne terrasser. Selve resortet byder på masser af luksus og kun 70 værelser, samtidigt med at du ikke er i tvivl om, at du er på et virkelig lækkert resort med alt du skal bruge.

Omgivelserne er rolige og meget laidback, imens udsigten over Phang-Nga bugtens mange småøer og kalkstensbjerge er helt fantastisk. Koh Yao Noi er den mest udviklede af de to, men begge øer er ganske uspoleret, rolige hjem til små lokalsamfund, sammenlignet med mange andre øer. Paradise Koh Yao er en destinationen for ren afslapning og små ødet strande. Her er ikke meget by og nattelivet begrænset til resortets restauranter, lounge og strandbar. Resortet har restauranterne Al Fresco og The Seafood Terrace.

Aktiviteterne er også i den rolige ende med spa & wellness afdeling, samt yoga. Ønsker man at være mere aktiv kan øen opleves fra cykel, for der er kun få biler på øen eller med trekking i øens junglen. Ligesom det er oplagt at nyde aktiviteter som dykning eller udforske Phang-Nga fra havkayak og på et øhop til de små omkringliggende øer.

Priser

Priserne er udregnet med udgangspunkt i to voksne i et delt doubleværelse og flybilletter til 6.500 kroner per person.

Paradise Koh Yao og ansvarlighed

Paradise Koh Yao bæredygtighedsprogram hedder ”Hornbill Watch”. Formentlig fordi de smukke og truede næsehornsfugle kan ses omkring resortet, som gør navnet oplagt. Resortet samarbejder med Mahidol University i Bangkok, for at passe på naturen og miljøet omkring resortet.

Paradise Koh Yao har et stort fokus på affaldshåndtering med både genbrug og upcycling, samt egen kompost til brug i haven og deres afgrøder. Derudover stoppede resortet også med al brug af engangsplastik tilbage i 2020.

Resortet hyrer næsten alle deres medarbejder lokalt fra øen. Det betyder at hele 95% af resortets ansatte er fra de omkringliggende lokalsamfund og resortet er derfor en vigtig arbejdsgiver lokalt. Resortet støtter også Røde Kors med linen, lagner og puder. Ligesom de støtter den lokale skole med undervisningsmaterialer, computere og andre donationer, som resortets gamle vandtanke er blev genbrugt på skolen.

Paradise Koh Yao er også Travelife Gold certificeret og har mange gode CSR-aktiviteter og programmer for at tage et lokalt ansvar.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Delvis privat transfer Phuket Lufthavn – Paradise Koh Yao (t/r)
  • 13 nætter Paradise Koh Yao 1x Superior Studio
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked