Paradise Koh Yao - Bouty sommerhusluksus i smuk natur

Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here
Previous
Next

Paradise Koh Yao

Paradise Koh Yao Resort er beliggende på nordlig tip af øen Koh Yao Noi, den lille af de to søskende øer. Omgivelserne er rolige, laidback og udsigten fra resortet ud over Phang-Nga bugtens mange småøer og kalkstensbjerge er helt særlig. Koh Yao Noi er den mest udviklede af de to, men begge øer er ganske uspoleret, rolige hjem til små lokalsamfund, sammenlignet med mange andre i Sydthailand.

Paradise Koh Yao er en destinationen for ren afslapning og små ødet strande. Her er ikke meget by og nattelivet begrænset til resortets restauranter, lounge og strandbar. Aktiviteterne er også i den rolige ende med spa & wellness afdeling, samt yoga. Ønsker man at være mere aktiv kan øen opleves fra cyckle (få biler på øen) eller trekking i øens junglen. Ligesom kan nyde lokale aktivteter som fisketure, dykning, udforske Phang-Nga fra kayak og øhop.

Selve resortet byder på masser af luksus og kun 70 værelser med egen terrasse i skovkanten ud til stranden. Det er bygget og indrettet i en uformelt og lys ”sommerhusstil”, samtidigt med at er er i tvivl om du er på et virkelig lækkert resort med alt du skal bruge.

Du kan læse mere om resortet på deres side her. Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Priser

Priserne er udregnet med udgangspunkt i to voksne i et delt doubleværelse og flybilletter til 5.500 kroner per person.

Ansvarlige Resorts

Mere information kommer snarest

Prisen er inklusiv
  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Delvis privat transfer Phuket Lufthavn – Paradise Koh Yao (t/r)
  • 13 nætter Paradise Koh Yao 1x Superior Studio
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte os på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle vores rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til jeres behov og ønsker. Blot giv besked, og vi tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser er forslag, som kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har I ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper vi gerne. Vi sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked