Sea Sand Sun Resort & Villas - Ro i det sydlige Na Jomtien
Previous slide
Next slide

Sea Sand Sun Resort

Sea Sand Sun Resort & Villas er for dem som ønsker et lækkert resort i rolige omgivelser ud til stranden. De tilbyder store rummelige værelser beliggende i skønne grønne omgivelser. Et godt resort for dem som søger en ferie masser af tid brugt nede i gear på stranden, resortet og i et lækkert stort værelse.

Resortets restaurant ligger med udsigt til stranden og servere thailandske og europæiske retter. Resortet har også egen spa og bar eller nærmere, et loungeområde ud til stranden, hvor man kan nyde en forfriskning og en lille godbid. Området er som nævnt meget lokalt, men du finder lidt spisesteder og caféer i området og flere resorts med mere fornemme restauranter og barer.

Sea Sand Sun Resort er beliggende omkring 30 minutter syd for Pattaya´s berygtet natteliv. Hvilket betyder du har adgang til Pattaya´s store udvalg af shopping, restauranter og templer, hvis man vil ind til byen og bruge en dag eller to. Området hører også til Thailands tørreste og kan derfor besøges stort set hele året, hvilket er med til at give rigtig meget for pengene både højsæson og lavsæson.

Sea Sand Sun Resort og ansvarlighed

Sea Sand Sun Resort har forpligtet til at arbejde sig mod en mere ansvarlig drift og blive et mere bæredygtigt resort og reducere deres miljøpåvirkning. Resortet har strandrengøring hver dag og tilmed hele to gange per dag. Et lille, men rigtig skønt tiltag der er med til at altid komme ud til en flot ren strand.

Resortet har også Installeret solceller på tværs af resortet for at øge den vedvarende energi og nedbringe deres CO2-udledning. De har også en ”Save Water” kampagne og oplyser gæsterne om at genbruge håndklæder, men det er altid gæstens eget valg.

De har egen økologiske urtehave og køber så vidt muligt deres frugt og grønt fra lokale landmænd. Resortet har også flere enorme og gamle træer på deres grund, som valgte at bevarer som resortet blev bygget.

Som del af deres CSR-program donerer penge til at hjælpe med børn med autisme i lokalområdet. De har også et årligt frokostarrangement på et lokalt plejehjem, samt de giver mad til munkene i det lokale tempel på daglig basis. Selv resortets rester den daglige buffet og anden mad bliver givet videre til byens gadehunde.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Bangkok (t/r)
  • Privat transfer Bangkok Lufthavn – Sea Sand Sun Resort (t/r)
  • 13 nætter Sea Sand Sun Resort & Villas 1x Garden Boutique
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked