Previous slide
Next slide

Sea Sand Sun Resort & Villas

Sea Sand Sun Resort & Villas er for dem som ønsker et lækkert resort i rolige omgivelser ud til stranden. De tilbyder store rummelige værelser beliggende i skønne grønne omgivelser. Et godt resort for dem som søger en ferie med masser af tid nede i gear på stranden, resortet og i et lækkert stort værelse.

Resortets restaurant ligger med udsigt til stranden og serverer thailandske og europæiske retter. Resortet har også egen spa og bar eller nærmere, et loungeområde ud til stranden, hvor man kan nyde en forfriskning og en lille godbid. Området er som nævnt meget lokalt, men du finder lidt spisesteder og caféer i området og flere resorts med mere fornemme restauranter og barer.

Sea Sand Sun Resort er beliggende omkring 30 minutter syd for Pattaya´s berygtede natteliv. Hvilket betyder du har adgang til Pattaya´s store udvalg af shopping, restauranter og templer, hvis man vil til byen og bruge en dag eller to. Området hører også til Thailands tørreste og kan derfor besøges stort set hele året, hvilket er med til at give rigtig meget for pengene både højsæson og lavsæson.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Sea Sand Sun Resort i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Sea Sand Sun Resort & Villas (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Sea Sand Sun Resort og ansvarlighed

Sea Sand Sun Resort & Villas har forpligtet til at arbejde sig mod en mere ansvarlig drift og blive et mere bæredygtigt resort og reducere deres miljøpåvirkning. Resortet har strand rengøring hver dag og tilmed hele to gange per dag. Et lille, men rigtig skønt tiltag der er med til at altid komme ud til en flot ren strand.

Resortet har også installeret solceller på tværs af resortet for at øge den vedvarende energi og nedbringe deres CO2-udledning. De har også en ”Save Water” kampagne og oplyser gæsterne om at genbruge håndklæder, men det er altid gæstens eget valg.

De har egen økologisk urtehave og køber så vidt muligt deres frugt og grønt fra lokale landmænd. Resortet har også flere store og gamle træer på deres grund, som de valgte at bevare som resortet blev bygget.

Som del af deres CSR-program donerer de penge til at hjælpe børn med autisme i lokalområdet. De har også et årligt frokostarrangement på et lokalt plejehjem, samt de giver mad til munkene i det lokale tempel på daglig basis. Selv resortets madrester fra den daglige buffet og anden mad overskudsmad bliver givet videre til byens gadehunde.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.