Previous slide
Next slide

Chongfah Beach Resort Khao Lak

Chongfah Beach Resort Khao Lak er et lille boutiqueresort med kun 30 værelser og bungalows. Det er centralt beliggende i Khao Lak og direkte ud til Bang Niang stranden. Der er kort afstand til Bang Niang marked og byen er lige uden for døren med spisesteder, indkøb og Khao Laks tilbagelænet natteliv. Derfor har du både ro med et lille resort, men stadig kort afstand til lidt bymiljø.

Chongfah Beach Resort har pool lige ud til stranden, samt en lille børnepool og ligger i skønne grønne omgivelser. Det er også ved poolen med udsigt til havet du finder deres restaurant, Seaborn. Her er der både buffet til aften og en menu med forskellige internationale retter. Vil man hellere spise på sit værelse eller i sin bungalow, er der roomservice fra syv morgen til 10 aften. Resortet har også en bar, hvor der serveres drinks og kolde drikke.

Ønsker man at være aktiv eller udforske nærområdet udlåner Chongfah Beach Resort cykler. Eller man kan nøjes med at få en thai massage, hvis det skal være lidt roligere. Et godt valg for dem som søger et lille og roligt resort ved stranden i kort afstand til byen.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Chongfah Beach Resort i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Chongfah Beach Resort (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Chongfah Beach Resort og ansvarlighed

Chongfah Beach Resort Khao Lak arbejder på flere områder for en ansvarlig hoteldrift. De arbejder for at mindske miljøpåvirkningen på flere områder. Der benyttes LED lys på værelser og offentlige områder. De benytter bevægelsessensorer på strømmen og vandet på offentlige områder, samt nøglekort for at aktivere strømmen på værelserne. Resortet arbejder med affaldssortering og uddanner personalet i at reducere og genbruge mest muligt. Der er installeret solceller og overskudsstrøm bliver solgt tilbage til elnettet. Chongfah arbejder også for at udvide deres grønne områder.

Resortet engagerer sig også lokalt. De ansætter fra lokalsamfundet og indkøber flest mulige råvarer lokalt for at støtte, men også spare CO2 på transport. Resortet donerer deres udstyr videre til lokalsamfund, og donerer mad til lokale begivenheder. De uddanner også alt deres personale i børns rettigheder og tilbyder indkvartering og praktik, hvor det er muligt for studerende. De arrangerer også kampagner for energibesparelse, giver bloddonationer til Thai Red Cross og andre aktiviteter.

Chongfah Beach Resort er Travelife Gold certificeret.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.