Previous slide
Next slide

Devasom Khao Lak Beach Resort

Devasom Khao Lak Beach Resort & Villas er et luksuriøst boutique-resort ud til den gyldne Khuk Khak strand. Resortet er et af de mest gennemførte luksus resorts i Khao Lak og beliggende direkte ud til stranden og en stor naturlig lagune med skoven bag sig. Resortet har 69 værelser, suiter og villaer, alle med egen balkon eller det, som er bedre, og med udsigt til havet.

Devasom Khao Lak to saltvandspools og en separat børnepool. De har også et stort lækkert stort soldæk direkte til stranden. Resortet ligger i rolige omgivelser, men byen kan nås med en kort gåtur langs stranden. Eller du kan hoppe på resortets gratis shuttlebus, der afgår tre gange dagligt.

Devasom Khao Lak har to restauranter og Takola har fået en Michelin-anbefaling i både 2021, 2022 og 2023. Takola Restaurant byder på thailandsk gourmet og til virkelig overkommelige priser. Devasom har også deres Beach Grill & Bar, der serverer masser af lækker seafood, godt kød og har cocktail bar. Resortets menuerne kan ses online.

Devasom Khao Lak tilbyder også fitness, yoga og forskellige ikke-motoriseret vandsport. Du kan dyrke Muay Thai, låne paddleboards og udforske lagunen. Eller du kan låne en Mountainbike til at opleve området, hvis du ønsker at være lidt aktiv på ferien. Resortet kan også arrangere forskellige udflugter i Phang Nga og i den smukke Phang Nga.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Devasom Khao Lak i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Devasom Khao Lak (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Devasom Khao Lak og ansvarlighed

Devasom Khao Lak Beach Resort har en lang række tiltag for at drive resortet ansvarligt. Det gælder både i forhold til lokalt fællesskab, socialt ansvar, miljø og kulturarv. Resortet affaldssorterer alt og genbruger mest muligt. De lægger et stort arbejde i at undgå madspild og madaffald bliver så vidt muligt spist af de lokale landbrugsdyr. Devasom arbejder også for at købe flest mulige råvarer fra lokale fiskere og landmænd, både for at støtte lokalt, men også for at spare på transporten.

Lokalt har resortet deres eget Devasom legat til at støtte lokalsamfundene med uddannelse. De har også en fond, der hvert år støtter en lokal skole med frokostordning. Under Covid krisen donerede resortet masser værnemidler, mad og lavede frivilligt arbejde. Ligesom Devasom Khao Lak ansætter mange lokale og selv uddanner dem, frem for at skaffe arbejdskraft fra Bangkok eller andre steder i landet.

Hver tirsdag har resortet deres eget rengøringshold til stranden, som fjerner affald, skrald og plastik fra stranden omkring resortet. Resortet bruger energibesparende belysning på hele resortet, de arbejder konstant for at spare på vandet, med både ”best practice” og innovative løsninger. De forsøger også at minimere deres afhængighed af kemiske rengøringsmidler med videre. Hvorfor har resortet bl.a. har saltvandspools og ikke bruger klor. Resortet har også uden brug af engangsplastik siden 2012. Samt flere tiltag inden for lokal kultur og historiebevarelse.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.