Previous slide
Next slide

JW Marriott Khao Lak Resort

JW Marriott Khao Lak Resort & Spa er et 5-stjernet luksus direkte ud til den fredelige Khuk Khak strand. Resortet er beliggende lidt uden for byen, men Biang Niang marked og byen kan hurtigt nås med taxa. Derudover er der også lidt indkøbsmuligheder, caféer og spisesteder ved resortet. Udover strandbeliggenheden har resortet en enorm pool som strækker sig næsten 2,5 kilometer, faktisk Sydøstasiens længste.

JW Marriott Khao Lak Resort har 293 værelser og alle med egen balkon eller terrasse. Det er skønt isoleret uden naboer lige ved siden af, så selvom det er et stort resort, er der masser af plads til at finde en skøn rolig plads på stranden eller gåture. Resortet har også gode faciliteter om du vil se urtehaven, en tur i fitness eller besøge deres Bambushaj bevaringscenter, hvor du kan lære om de koralrevenes vigtige bambushajer.

Resortet har hele 11 forskellige restauranter, barer og caféer. Der serveres lige fra gourmet til hurtige grab and go. Med udsigt til stranden har resortet den italienske restaurant Olive. De har Ta-Krai med en lækker thailandsk menu. Ønsker man sushi eller teppanyaki har de den japanske restaurant Sakura. Eller man kan besøge Waterfront, som har en international menu. Derudover har JW Marriott har to poolbarer og strandbar blandt andet.

JW Marriott Khao Lak har også Quan Spa, har hele 15 behandlingsrum og tilbyder forskellige massager, ansigtsbehandlinger, body wraps og bodyscrubs, samt her er sauna, spabad og dampbad og alt hvad du skal bruge af wellness.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på JW Marriott Khao Lak i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til JW Marriott Khao Lak Resort (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

JW Marriott Khao Lak og ansvarlighed

JW Marriott Khao Lak Resort & Spa baserer deres bæredygtighed på tre søjler – miljøbeskyttelse, samfundsengagement og havbevarelse. Og, her er deres marine conservation virkelig spændende. Resortet arbejder er at bevare de små bambushajer, som er indfødte til Andamanhavet. Bambushajens antal er nemlig svindende og sat på International Union for Conservation of Nature “Near Threatened”-liste.

Bambushajerne er en rovfisk i de lavvandede rev omkring Phuket og Khao Lak, der hjælper med at opretholde balancen i fødekæden. Antallet er en vigtig indikator for revets balance og sundhed. På grund af deres popularitet blandt samlere og eksotiske spisende folk, samt overfiskning og ødelæggelse af deres naturlige habitat, er de desværre nu truet. Derfor har resortet i samarbejde med Oceans For All Foundation lavet et Bambushaj conservation og learning center, hvor de må hajer opdrættes.

Her inviterer JW Marriott Khao Lak Resort deres gæster til at lære om bambushajen og dens vigtighed. Her har de egen marinebiolog og hajekspert der fortæller om deres arbejde og de forskellige stadier fra æg udrugning til deres udsættelse – hvor hajerne kun er seks måneder gamle og der er store nok til at blive sluppet ud i det fri. Alt sammen for at hjælpe med at bevare bambushajen og Andamanhavets økosystem. Et rigtig spændende initiativ.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.