JW Marriott Khao Lak Resort - luksus ved stranden
Previous slide
Next slide

JW Marriott Khao Lak Resort

JW Marriott Khao Lak Resort & Spa er et 5-stjernet luksus direkte ud til den fredelige Khuk Khak strand. Resortet er beliggende lidt uden for byen, men Biang Niang marked og byen kan hurtigt nås med taxa. Derudover er der også lidt indkøbsmuligheder, caféer og spisesteder ved resortet. Udover strandbeliggenheden har resortet en enorm pool som strækker sig næsten 2,5 kilometer, faktisk Sydøstasiens længste.

JW Marriott Khao Lak Resort har 293 værelser og alle med egen balkon eller terrasse. Det er skønt isoleret uden naboer lige ved siden af, så selvom det er et stort resort, er der masser af plads til at finde en skøn rolig plads på stranden eller gåture. Resortet har også gode faciliteter om du vil se urtehaven, en tur i fitness eller besøge deres Bambushaj bevaringscenter, hvor du kan lære om de koralrevenes vigtige bambushajer.

Resortet har hele 11 forskellige restauranter, barer og caféer. Der serveres lige fra gourmet til hurtige grab and go. Med udsigt til stranden har resortet den italienske restaurant Olive. De har Ta-Krai med en lækker thailandsk menu. Ønsker man sushi eller teppanyaki har de den japanske restaurant Sakura. Eller man kan besøge Waterfront, som har en international menu. Derudover har JW Marriott Khao Lak har to poolbarer og strandbar blandt andet.

JW Marriott Khao Lak har også Quan Spa, har hele 15 behandlingsrum og tilbyder forskellige massager, ansigtsbehandlinger, body wraps og bodyscrubs, samt her er sauna, spabad og dampbad og alt hvad du skal bruge af wellness.

JW Marriott Khao Lak og ansvarlighed

JW Marriott Khao Lak Resort & Spa baserer deres bæredygtighed på tre søjler – miljøbeskyttelse, samfundsengagement og havbevarelse. Og, her er deres marine conservation virkelig spændende. Resortet arbejder er at bevare de små bambushajer, som er indfødte til Andamanhavet. Bambushajens antal er nemlig svindende og sat på International Union for Conservation of Nature “Near Threatened”-liste.

Bambushajerne er en rovfisk i de lavvandede rev omkring Phuket og Khao Lak, der hjælper med at opretholde balancen i fødekæden. Antallet er en vigtig indikator for revets balance og sundhed. På grund af deres popularitet blandt samlere og eksotiske spisende folk, samt overfiskning og ødelæggelse af deres naturlige habitat, er de desværre nu truet. Derfor har resortet i samarbejde med Oceans For All Foundation lavet et Bambushaj conservation og learning center, hvor de må hajer opdrættes.

Her inviterer JW Marriott Khao Lak Resort deres gæster til at lære om bambushajen og dens vigtighed. Her har de egen marinebiolog og hajekspert der fortæller om deres arbejde og de forskellige stadier fra æg udrugning til deres udsættelse – hvor hajerne kun er seks måneder gamle og der er store nok til at blive sluppet ud i det fri. Alt sammen for at hjælpe med at bevare bambushajen og Andamanhavets økosystem. Et rigtig spændende initiativ.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat transfer Phuket lufthavn – JW Marriott Khao Lak Resort (t/r)
  • 13 nætter JW Marriott Resort 1x Deluxe Lagoon Pool View Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked