JW Marriott Khao Lak Resort - Luksus ved stranden
Previous slide
Next slide

JW Marriott Khao Lak Resort

JW Marriott Khao Lak Resort & Spa er fredelig luksus ud til stranden og nær byen i Khao Lak, hvor der kan laves indkøb og findes lidt spisesteder. Udover strandbeliggenheden har resortet en enorm pool som strækker sig næsten 2,5 kilometer. Resortet har 293 værelser og alle med egen balkon eller terrasse.

Resortet har adskillige restauranter, barer og caféer. Her er spisesteder som serverer lige fra gourmet til hurtige grab and go. Med udsigt til stranden har resortet en italienske restaurant Olive. De har Ta-Krai med en lækker thailandsk menu. Ønsker man sushi eller teppanyaki har den japanske restaurant Sakura. Eller man kan besøge Waterfront, som har en international menu. Derudover har JW Marriott Khao Lak Resort poolbar, strandbar og deli til lidt hurtig og let mad.

Hotellets Quan Spa har hele 15 behandlingsrum og tilbyder forskellige massager, ansigtsbehandlinger, body wraps og bodyscrubs, samt her er sauna, spabad og dampbad.

JW Marriott Khao Lak og ansvarlighed

JW Marriott Khao Lak baserer deres bæredygtighed på tre søjler – miljøbeskyttelse, samfundsengagement og havbevarelse. Og, her er deres marine conservation virkelig spændende. Resortet arbejder er at bevare de små bambushajer, som er indfødte til Andamanhavet. Bambushajens antal er nemlig svindende og sat på International Union for Conservation of Nature “Near Threatened”-liste.

Som en rovfisk i lavvandede rev omkring Phuket og Khao Lak hjælper bambushajerne med at opretholde balancen i fødekæden. På grund af deres popularitet blandt samlere og eksotiske spisende folk, samt overfiskning og ødelæggelse af deres naturlige habitat, er de desværre nu truet.

I samarbejde med Oceans For All Foundation inviterer JW Marriott Khao Lak gæster til deres Bamboo Shark Nursery & Conservation Center, for at lære deres om Bambushajen og dens vigtighed. Her har de egen marinebiolog og hajekspert som fortæller om deres arbejde og de forskellige stadierne fra ægudrugning til deres frigivelse – kun seks måneder gamle og der er store nok til at blive sluppet ud i det fri. Alt sammen for at hjælpe med at bevare Bambushajen og Andamanhavets økosystem.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat transfer Phuket Lufthavn – JW Marriott Resort (t/r)
  • 13 nætter JW Marriott Resort 1x Deluxe Lagoon Pool View Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked