Previous slide
Next slide

Khao Lak Merlin Resort

Khao Lak Merlin Resort er beliggende ud til den lille Nang Thong Beach. Et meget fredeligt og meget naturskønt område, med vandfald, små strande og Khao Lak-Lam Ru National Park. Resortet er beliggende små 9 kilometer syd for hovedbyen i Khao Lak, som blot er en kort tur i taxi. Men området har også lidt spisesteder og indkøbsmuligheder.

Resortet ligger i en stor grøn have, som giver hotellet smukke frodige omgivelser og trækker junglen og dyrelivet helt ind på resortet. Der er 236 værelser, alle med egen balkon. Khao Lak Merlin Resort har flere gode poolområder, bl.a. et indrettet som et vandfald med flere små laguner ned af resortets kuperede landskab.

Khao Lak Merlin Resort har to restauranter med thailandske og internationale retter. The Garden med udsigt over pool og have og stranden er Veranda Beachside. Veranda Beachside har også til tider forskellige temabuffeter. Resortet har også to barer. Strandbaren Sunset Hut, som serverer kolde øl, cocktails og lette retter med udsigt til havet. Derudover har de selvfølgelig også poolbar til en swim-up cocktail.  I lobbyen er der også lounge, hvor der serveres drinks.

Hvis man ønsker at være lidt aktiv, har resortet mulighed for tennis, paddle board, kano og fitness. Men der findes også roligere aktiviteter at lave batik og akvarelmalerier. Eller man kan vælge at slappe af i resortets spa, som tilbyder massage, krops- og ansigtsbehandling, sauna og dampbad.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Khao Lak Merlin Resort i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Khao Lak Merlin Resort (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Khao Lak Merlin Resort og ansvarlighed

Khao Lak Merlin Resort har en ambition om at være et førende eco-resort i Thailand. Resortet har eget spildevandsbehandling med organiske filtreringsmetoder. Det behandlede vand bruges i haven og resortets små vandløb. Vandet er så rent, at der uden problemer lever fisk i de små kanaler. Resortet reducerer deres energiforbrug, samt de reducerer og genbruger deres affald. Det organiske affald sendes til lokale gårde til svinefoder eller bruges i egne kompost. Ligesom de arbejder for at nedbringe deres brug af plastik.

Under opførelsen af Khao Lak Merlin Resort bevarede de flest mulige af grundens gamle træer, og halvdelen af arealet er dækket af planter og træer. I alt er der 276 træer og mange er flere årtier gamle, nogle tilmed over 100 år. Resortet samarbejder også med Big Tree Project for at passe på træerne.

Merlin Resort har også et samarbejde med non-profit Love Wildlife for at bevare dyrelivet. Hovedprojektet er bevarelsen af den lille halvabe Slow Loris. Love Wildlife har fundet mere end 150 arter på resortets grund, ligesom der er blevet ophængt skilte med information om dyrelivet, som del af bevaringsprojektet.

Khao Lak Merlin Resort involverer sig i lokalsamfundet, hvor de hyrer personale lokalt og arrangerer oprydninger og rengøre lokale templer. Med det formål at bevare et tæt forhold til lokalsamfundet. Ligesom de køber så mange varer og ydelser fra lokale leverandører og giver regelmæssige donationer til lokale velgørenhedsorganisationer.

For det store arbejde har Merlin Resort fået Travelife Gold-certificeringen og vundet ”Responsible Thailand Award” i 2020 for bedste hotel.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.