Khao Lak Merlin Resort - Grønne omgivelser ved Nang Thong Beach
Previous slide
Next slide

Khao Lak Merlin Resort

Merlin Khao Lak Resort er beliggende ud til den lille Nang Thong Beach, syd for hovedbyen i Khao Lak. Her er 236 værelser med balkon og resortet har flere gode pools, bl.a. indrettet som en vandfald i flere små laguner ned af resortets kuperet landskab. Resortet ligger i en stor grøn have, som giver hotellet smukke frodige omgivelser og trækker junglen og dyrelivet helt ind på resortet.

Merlin Khao Lak Resort har flere restauranter og barer. Her er The Garden, som serverer thailandske og internationale retter fra deres terrasse med udsigt over pool og have. Ved stranden har de Veranda Beachside, som serverer thailandske og internationale retter, og har til tider forskellige temabuffeter. Lige ved siden af ligger Sunset Hut, deres strandbar som serverer kolde øl og cocktails med udsigt til havet. I deres lobby er der også lounge, hvor der serveres drinks, og så er her selvfølgelig også poolbar, så man blot er en kort svømmetur fra kolde forfriskninger.

For de aktive har resortet flere muligheder med tennis, paddle board, kano og fitness. Eller man kan vælge blot at slappe af i resortets spa, der tilbyder massage, krops- og ansigtsbehandlinger, sauna og dampbad.

Merlin Khao Lak Resort og ansvarlighed

Merlin Khao Lak Resort har en ambition om at blive det førende eco-resort i Thailand. Resortet har eget spildevandsbehandling med organiske filtreringsmetoder. Det behandlede vand bruges i haven og resortets vandløb og er så rent at der lever fisk i de små kanaler. Resortet reducerer energiforbrug og reducerer og genbruger deres affald. Organisk affald sendes til lokale gårde til svinefoder eller bruges i egne kompost. Ligesom de arbejder for at nedbruge deres brug af plastik.

Resortet bevarede de fleste af grundens oprindelige træer under opførelsen, og halvdelen af arealet er dækket af træer og planter. I alt 276 træer og mange er årtier gamle, og nogle over 100 år. Resortet samarbejder med Big Tree Project for at passe på træerne.

Resortet har også et samarbejde med non-profit Love Wildlife for at bevare det dyrelivet. Hovedprojektet bevarelsen af den lille halvabe Slow Loris. Love Wildlife har fundet mere end 150 arter på resortets grund. Ligesom der er blev ophængt skilte med information om dyrelivet, som en del af bevaringsprojektet.

Merlin Khao Lak Resort involverer sig også i lokalsamfundet. De hyrer personale lokalt og laver affaldssamlinger og rengører lokale templer, for at bevarer et tæt forhold til lokalsamfundet. Ligesom de køber varer og ydelser fra lokale leverandører og giver regelmæssige donationer til lokale velgørenhedsorganisationer og opfordrer gæsterne til at støtte dem.

For det store arbejde har resortet fået Travelife Gold-certificeringen og vundet ”Responsible Thailand Award” i 2020 for bedste hotel.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat Transfer Phuket Lufthavn – Khao Lak Merlin Resort (t/r)
  • 13 nætter Khao Lak Merlin Resort 1x Superior Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked