La Flora Khao Lak - Strandbeliggenhed ved Bang Niang
Previous slide
Next slide

La Flora Khao Lak

La Flora Khao Lak ligger lige ud til den skønne gyldne Bang Niang strand ikke langt fra Tsunami Museet, hvor der er et fint udvalg af spisesteder og muligheder for indkøb i den lille by. Resortet har 126 værelser med egen balkon og to gode pools, samt børnepool. Alt sammen i grønne omgivelser.

La Flora Khao Lak har restauranten The Sire, som har åbent hele dagen og helt til midnat, hvor der serveres thailandske og internationale retter med udsigt over havet. Resortet har også Breeze Bar, som igen har åbent hele dagen og til midnat, hvor der serveres drinks og lette snacks ud til stranden og havet. Samt resortet har deres Cave Club poolbar, for dem som ikke føler for at forlade poolen for at få lidt koldt at drikke og nogle lette snacks.

La Flora har spa og wellness med fire behandlingsrum som tilbyder sportsmassage, thailandsk massage og forskellige behandlinger, samt sauna og spabad.

La Flora Khao Lak og ansvarlighed

La Flora Khao Lak er en del af La Flora Group, hvor de har deres ZERO-policy for bæredygtighed. Z = Zero Waste. La Flora affaldssorterer alt deres affald.

E = Energy. Resortet har mindsket energiforbruget ved at benytte LED-lys over alt. De har fjernet aircondition i lobbyen og lagt gulvkøling, altså det modsatte af de vi kalder gulvvarme og det reducerer energiforbruget. Ligesom de indfører mere solcelleenergi til at oplyse udendørsområderne.

R = Reduce Plastic. La Flora har lavet en lang række ændringer for at mindske plastikforbruget ved at benytte: Glasflasker med drikkevand, biologisk nedbrydeligt plastik til toiletartikler og skraldespande, genanvendelige vaskeposer og muleposer frem for plastik, ingen plastiksugerør og der er vandautomater til genopfyldning af flasker på offentlige områder, m.v.

O = Our Place Care, som hentyder til La Floras lokale engagement. Det betyder at de deltager i en fast månedlig strandrengøring. De økologiske produkter som benyttes i spaen, er lavet lokalt og støtter den lokale økonomi. Ejeren af La Flora Group har også stiftet Ruks Foundation, som støtter en række lokale projekter. Som et kunstigt rev 5,5 kilometer fra Bang Niang, samt tre både på Surin og Similan til at hjælpe folk i havnød. Du kan også selv støtte ved at købe resortets vandflaske i rustfrit stål, som giver en donation til fonden.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat Transfer Phuket Lufthavn – La Flora Khao Lak (t/r)
  • 13 nætter La Flora Khao Lak 1x Deluxe Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked