Previous slide
Next slide

La Flora Khao Lak

La Flora Khao Lak ligger direkte ud til den rolige og gyldne Bang Niang strand centralt i Khao Lak. Herfra er der ikke langt til spisesteder, caféer, Bang Niang marked, Tsunami Museet og mulighed for lidt natteliv og indkøb i den lille by.

La Flora Khao Lak har 126 værelser i tre forskellige afdelinger med poolside, seaside og Flora wing. Alle værelser kommer med egen balkon og er beliggende i grønne omgivelser i resortets store tropiske have. Her er hele tre poolområder med fem forskellige pools, inklusive børnepool ud til stranden.

La Flora Khao Lak har restauranten The Sire, som har åbent fra morgenmaden serveres og helt til midnat. Her serveres thailandske og internationale retter med udsigt over stranden og havet. Resortet har også Breeze Bar, som har åbent hele dagen og frem til midnat, hvor der serveres kolde forfriskninger og lette snacks. La Flora har også Cave Club poolbar, for dem som ikke føler for at forlade poolen for at få lidt kolde drikke og lidt lækkerier.

La Flora har spa og wellness med fire behandlingsrum som tilbyder forskellige massager og behandlinger. Resortet har også gratis shuttlebus til La Vita Sana, som er en wellness klinik med en bred palette af behandlinger, men har også restaurant og café med lette retter.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på La Flora Khao Lak i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til La Flora Khao Lak (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

La Flora Khao Lak og ansvarlighed

La Flora Khao Lak er en del af La Flora Group, hvor de har deres ZERO-policy for en ansvarlig og bæredygtig hoteldrift. Z for Zero Waste, betyder at La Flora affaldssorterer alt deres affald.

E for Energy. Resortet har mindsket deres energiforbrug ved at benytte LED-lys over alt. De har fjernet aircondition i lobbyen og lagt gulvkøling, altså det modsatte af de vi kalder gulvvarme for at reducerer energiforbruget yderligere. Ligesom de har indført solcelleenergi til at oplyse udendørsområderne.

R for Reduce Plastic. La Flora har lavet en lang række ændringer for at mindske plastikforbruget ved at benytte: Glasflasker med drikkevand, biologisk nedbrydeligt plastik til toiletartikler og skraldespande, genanvendelige vaskeposer og muleposer frem for plastik, fjernet plastiksugerør og der er opsat vandautomater til genopfyldning af flasker på offentlige områder, m.v.

O for Our Place Care, hentyder til La Flora’s lokale engagement. De deltager i en fast månedlig strandrengøring. De økologiske produkter som benyttes i spaen, er lavet lokalt og støtter den lokale økonomi.

Ejeren af La Flora Group har også stiftet Ruks Foundation, som støtter en række lokale projekter. Blandt andet et kunstigt rev 5,5 kilometer fra Bang Niang, samt tre både på Surin og Similan til at hjælpe folk i havsnød. Du kan også selv støtte fonden ved at købe resortets vandflaske i rustfrit stål, som giver en donation – et oplagt køb med resortets genopfyldningsautomater. Derudover er La Flora Khao Lak også Travelife Gold certificeret.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.