La Vela Khao Lak - Stil og lige linjer nær byen
Previous slide
Next slide

La Vela Khao Lak

La Vela Khao Lak er beliggende lige ud til den gyldne Bang Niang strand. Resortet er i kort afstand til lidt by, hvor der fint med spisesteder og gode muligheder for lidt indkøb. Her er 181 værelser og flere gode pools rundt om resortet.

La Vela Khao Lak har flere restauranter, caféer og barer rundt på resortet. Restauranten Spices Restaurant serverer morgenbuffeten her hver morgen, både inde og ude i grønne omgivelser. Resortet har også café og bar ved deres pool, her ligger Cotton Café, som serverer sandwiches, salater, kaffe, og kolde drikke med mere. Imens deres Miner´s Bar ligger mod havet og serverer forskellige snacks og mad, samt klassiske og utraditionelle cocktails såvel. Med udsigt til stranden ligger også deres Kokulo Beach Club, som serverer en række internationale retter som pasta, pizza og forskellige fisk og skaldyr.

La Vela har også spa og wellness afdeling i deres Spa Qaqula, som tilbyder en række af massager, terapier, ansigts- og kropsbehandlinger tilbydes i deres fem behandlingsrum. Oplagt efter et eventuelt besøg i resortets fitness eller en kajaktur gennem Phang Nga provinsens store mangrove.

La Vela Khao Lak og ansvarlighed

La Vela Khao Lak er en del af La Flora Group, hvor de har deres ZERO-policy for bæredygtighed. Z = Zero Waste. La Vela affaldssorterer alt deres affald.

E = Energy. Resortet har mindsket energiforbruget ved at benytte LED-lys over alt. De har fjernet aircondition i lobbyen og lagt gulvkøling, altså det modsatte af de vi kalder gulvvarme og det reducerer energiforbruget. Ligesom de indfører mere solcelleenergi til at oplyse udendørsområderne.

R = Reduce Plastic. La Vela Khao Lak har lavet en lang række ændringer for at mindske plastikforbruget ved at benytte: Glasflasker med drikkevand, biologisk nedbrydeligt plastik til toiletartikler og skraldespande, genanvendelige vaskeposer og muleposer frem for plastik, ingen plastiksugerør og der er vandautomater til genopfyldning af flasker på offentlige områder, m.v.

O = Our Place Care, som hentyder til La Velas lokale engagement. Det betyder at de deltager i en fast månedlig strandrengøring. De økologiske produkter som benyttes i spaen, er lavet lokalt og støtter den lokale økonomi. Ejeren af La Vela Group har også stiftet Ruks Foundation, som støtter en række lokale projekter. Som et kunstigt rev 5,5 kilometer fra Bang Niang, samt tre både på Surin og Similan til at hjælpe folk i havnød. Du kan også selv støtte ved at købe resortets vandflaske i rustfrit stål, som giver en donation til fonden.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat Transfer Phuket Lufthavn – La Vela Khao Lak (t/r)
  • 13 nætter La Vela Khao Lak 1x Deluxe Poolside Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked