Previous slide
Next slide

La Vela Khao Lak

La Vela Khao Lak ligger lige ud til den gyldne Bang Niang strand. Resortet er designet i en moderne stil og har 181 værelser med flere gode pools rundt om på resortet. Der er en kort afstand til byen, hvor der er fint med spisesteder, lidt barer og caféer. Bang Niang marked, Tsunami Museet og muligheder for lidt indkøb findes også i gåafstand.

La Vela har flere restauranter, café og bar. Restauranten Spices serverer morgenbuffeten, hvor man kan sidde både inde og ude. Ved poolen ud til stranden ligger Miner’s Bar, der serverer både lette og større retter, samt forskellige cocktails og kolde forfriskninger. Resortet har også isbar med Torry Ice Cream, hvis man søger lidt sødt.

Ved stranden har La Vela Khao Lak også Kokulo Beach Club. Her er der udsigt til havet og stranden, kolde forfriskninger og der serveres lige fra sydthailandske specialiteter og seafood til pizza, sandwiches og bøffer, samt lidt lette snacks med en hyggelig lounge-stemning dagen igennem og indtil midnat.

La Vela har også spa og wellness afdeling i deres Spa Qaqula, som tilbyder en række af massager, terapier, ansigts- og kropsbehandlinger, som tilbydes i deres fem behandlingsrum. Oplagt efter et eventuelt besøg i resortets fitness eller en kajaktur gennem Phang Nga provinsens store mangrove.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på La Vela Khao Lak i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til La Vela Khao Lak (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

La Vela Khao Lak og ansvarlighed

La Vela Khao Lak er en del af La Flora Group, hvor de har deres ZERO-policy for en ansvarlig og bæredygtig hoteldrift. Z for Zero Waste, betyder at La Vela affaldssorterer alt deres affald.

E for Energy. Resortet har mindsket deres energiforbrug ved at benytte LED-lys over alt. De har fjernet aircondition i lobbyen og lagt gulvkøling, altså det modsatte af det vi kalder gulvvarme for at reducere energiforbruget yderligere. Ligesom de har indført solcelleenergi til at oplyse udendørsområderne.

R for Reduce Plastic. La Vela Khao Lak har lavet en lang række ændringer for at mindske plastikforbruget ved at benytte: Glasflasker med drikkevand, biologisk nedbrydeligt plastik til toiletartikler og skraldespande, genanvendelige vaskeposer og muleposer frem for plastik, fjernet plastiksugerør og der er opsat vandautomater til genopfyldning af flasker på offentlige områder, m.v.

O for Our Place Care, hentyder til La Vela’s lokale engagement. De deltager i en fast månedlig strandrengøring. De økologiske produkter som benyttes i spaen, er lavet lokalt og støtter den lokale økonomi.

Ejeren af La Flora Group har også stiftet Ruks Foundation, som støtter en række lokale projekter. Blandt andet et kunstigt rev 5,5 kilometer fra Bang Niang, samt tre både på Surin og Similan til at hjælpe folk i havsnød. Du kan også selv støtte fonden ved at købe resortets vandflaske i rustfrit stål, som giver en donation – et oplagt køb med resortets genopfyldningsautomater.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.