Previous slide
Next slide

Le Meridien Khao Lak Resort

Le Meridien Khao Lak Resort & Spa ligger ved Bang Sak Beach ud til den fantastiske hvide sandstrand. Hotellet ligger helt afsondret på stranden og du har masser af muligheder for at finde en rolig plads på stranden. Resortet har stort set alt hvad man har brug inden for egne døre med hele seks restauranter og barer, samt tre gode store poolområder. Men lidt indkøb ikke langt fra resortet er muligt.

Le Meridien Khao Lak har blandt andet restauranten og baren The Nest, som serverer internationale retter på deres udendørs terrasse. De har Beach Grill, som ikke overraskende serverer frisk grillet kød og fisk med cocktails og vin. Her er et pizzeria, som også serverer antipasti og vine. Resortet har også eget kaffehus hvor der er økologisk kaffe og hjemmelavet is. I deres lobby lounge er der fokus på gode gin, rom og cocktails.

Skal det være endnu mere uformelt, er der også Bamboo Poolbar som serverer kolde øl, drinks og snacks. Eller man kan slå forbi deres sportsbar, som viser forskellige sportsbegivenheder og har en menu med burgere, tacos og bøffer, og et bredt udvalg af thailandske og internationale øl på fad eller flaske. Eller du kan blot nyde dagen på stranden og gøre brug af strandbaren. Resort har også spa og fitnesscenter, for dem som søger det.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Le Meridien Khao Lak i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Le Meridien Khao Lak Resort (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Le Meridien Khao Lak Resort og ansvarlighed

Le Meridien Khao Lak har ikke et selvstændigt bæredygtighedsprogram. Men noget gør resortet dog som en del af Marriott-kæden. Resortet følger Marriott’s globale Serve 360, bygget på verdens målene. Programmet består af områder: Sustain, nurture og empower.

Sustain; arbejde for at nedbringe deres miljømæssige aftryk ved at reducere energi- og vandforbrug, affald og CO2-udledning, og samtidigt øge brugen af vedvarende energi.

Nurture; yde støtte til non-profitorganisationer. Resortet tilbyder frivilligt arbejder, fundraising, donationer m.m. til lokalsamfund. Samarbejde med nødhjælpsorganisationer når ulykken er ude. Ligesom de investerer i biodiversitet initiativer, som koralrestaurering (fx Phuket Marriott Merlin Beach), beskyttelse af naturområder og genplantningsprojekter.

Empower; de arbejder med diversitet og inklusion. Her prøver de at skabe og give jobs til handicappede, unge, krigsveteraner, kvinder, minoriteter og flygtninge, ved at give dem en uddannelse i organisationen.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.