Le Meridien Khao Lak Resort - Ro og afsondrethed ved Bang Sak Beach

Previous
Next

Le Meridien Khao Lak Resort

Le Meridien Khao Lak Resort & Spa ligger på Bang Sak Beach ud til den fantastiske hvide sandstrand. Hotellet ligger helt afsondret på stranden, men lidt indkøb ligger kan der laves ikke langt fra resortet. Heldigvis har resortet stort set alt hvad man har brug inden for egne døre med hele seks restauranter og barer, samt flere gode poolområder.

Le Meridien Khao Lak Resort blandt andet restauranten og baren The Nest, som serverer internationale retter på deres udendørs terrasse. De har Beach Grill, som ikke overraskende har servere friskgrillet kød og fisk med cocktails og vin. Her er pizzeria, som også serverer antipasti og vine og resortet har eget kaffehus hvor der økologisk kaffe og hjemmelavet is. I deres lobbylouge er der fokus på gode gin, rom og cocktails.

Skal det være endnu mere uformelt er her også deres Bamboo Pool bar som servere kolde øl, drinks og snacks. Eller man kan slå forbi deres sportsbar som viser forskellige sportsbegivenheder og har en menu med burgere, tacos og bøffer, og et bredt udvalg af thailandske og internationale øl på fad eller flaske – Eller blot nyde dagen på stranden og gøre brug af strandbaren.

Resort har også spa og fitnesscenter, for dem som søger dette.

Du kan læse meget mere om resortet på deres side her. Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Ansvarlige resorts

Mere information kommer senere.

Prisen er inklusiv
  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat Transfer Phuket Lufthavn – Le Meridien Khao Lak (t/r)
  • 13 nætter Le Meridien Khao Lak Resort 1x Superior Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte os på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle vores rejser er skræddersyede og kan alt ændres, rettes og alt kan tilpasses helt til jeres behov og ønsker. Blot giv besked og vi tilpasser rejsen til jeres ønsker. Husk, alle rejser forslag, som kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har I ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper vi gerne. Vi sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked