Le Meridien Khao Lak Resort - Ro og afsondrethed ved Bang Sak Beach
Previous slide
Next slide

Le Meridien Khao Lak Resort

Le Meridien Khao Lak Resort & Spa ligger på Bang Sak Beach ud til den fantastiske hvide sandstrand. Hotellet ligger helt afsondret på stranden, men lidt indkøb ikke langt fra resortet. Heldigvis har resortet stort set alt hvad man har brug inden for egne døre med hele seks restauranter og barer, samt flere gode poolområder.

Le Meridien Resort har blandt andet restauranten og baren The Nest, som serverer internationale retter på deres udendørs terrasse. De har Beach Grill, som ikke overraskende har servere friskgrillet kød og fisk med cocktails og vin. Her er pizzeria, som også serverer antipasti og vine og resortet har eget kaffehus hvor der økologisk kaffe og hjemmelavet is. I deres lobbylouge er der fokus på gode gin, rom og cocktails.

Skal det være endnu mere uformelt er her også deres Bamboo Pool bar som servere kolde øl, drinks og snacks. Eller man kan slå forbi deres sportsbar som viser forskellige sportsbegivenheder og har en menu med burgere, tacos og bøffer, og et bredt udvalg af thailandske og internationale øl på fad eller flaske – Eller blot nyde dagen på stranden og gøre brug af strandbaren.

Resort har også spa og fitnesscenter, for dem som søger det.

Le Meridien Khao Lak Resort og ansvarlighed

Mere information kommer senere.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat Transfer Phuket Lufthavn – Le Meridien Khao Lak (t/r)
  • 13 nætter Le Meridien Khao Lak Resort 1x Superior Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked