Previous slide
Next slide

Outrigger Khao Lak Beach Resort

Outrigger Khao Lak Beach Resort ligger ud til den afsondret Hat Bang Sak strand. Et skønt sted for dem, der søger de roligste omgivelser med en lang smuk og øde strand, med god plads til afslapning og gåture. Resortet er beliggende 10 km nord for Bang Niang, som dog hurtigt og let nås med taxa eller resortets egen shuttlebus. En god mulighed for at bo ved den uspolerede strand og samtidigt have mulighed for turen ind til byen, markeder og indkøb.

Outrigger Khao Lak har 151 værelser og villaer, alle med terrasser eller balkon og beliggende i en tropisk have med masser af palmer. Her er pool med udsigt til stranden, samt poolbar til en forfriskning. Resortet har to restauranter. Colours, der serverer internationale retter og Edgewaters restaurant og bar, der ligger ved stranden og har en thailandsk menu. Resortet giver også mulighed for massage i deres små pavilloner kort fra stranden.

Aktiviteter som Outrigger tilbyder, afspejler den rolige beliggenhed. Her er udflugter til Similan-øerne, madlavningskurser og yoga. Der er dog også lidt aktiviteter med lidt mere gang i som Beach volleyball og Muay Thai, men det er et resort med fokus på ro og afslapning.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Outrigger Khao Lak i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Outrigger Khao Lak Beach Resort (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Outrigger Khao Lak Beach Resort og ansvarlighed

Outrigger Khao Lak Beach Resort har deres fokus på verdens have og deres helbred. Det gør de ved at arbejde med fire forskellige områder. Deres resorts arbejder med energieffektivisering og nedbringe CO2 udledningen. Blandt andet gennem termostater, som lyder uanseligt i Danmark, men langt fra er det på verdensplan– og slet ikke når til hvor der bruges A/C. De arbejder også for at nedbringe brugen af engangsplastik.

Der hvor det bliver mere interessant er, at Outrigger Resorts også engagerer sig i restaurering af koraller og koralrev. Dog ikke ved med koraller eller et koralrev nær Outrigger Khao Lak, men hos tre af deres andre ejendomme ude i verden. Resortet har også fokus på at spare på ferskvandet som et af deres fire hovedpunkter for en ansvarlig drift. Da man hurtigt kan glemme at mange mindre øer har ganske begrænset ferskvandsressourcer og at der bruges store mængder vand til hoteldrift.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.