The Haven Khao Lak - kæmpe pool og masser af aktiviteter
Previous slide
Next slide

The Haven Khao Lak

The Haven Khao Lak ligger lige ud til den smukke Khuk Khak Beach. Det er et mellemstort resort med 110 værelser og villaer, og en enorm pool som spreder sig over hele resortet. Resortet ligger i en stor grøn have blandt masser af palmer og er indkapslet bag en stor lagune. Derfor er The Haven Khao Lak skønt isoleret på en lille tange, men Bang Niang er i kort afstand til markeder og spisesteder. Der er også gratis shuttlebus til de nærliggende butikker og indkøb, men de kan også nås til fods.

Dagene starter på Sundial Restaurant, hvor den daglige morgenbuffet serveres. Til frokost og aften har du restauranten The Vongole, hvor der serveres et lækkert udvalg af frisklavet lokal fisk og skaldyr direkte fra havet. Restauranten har et godt udvalg af både thailandske og italienske retter. Resortet har også to barer. Poolbaren, The Scallop Bar, hvor man ikke behøver forlade poolen for en forfriskning og Angel Wing med udsigt over havet og resortet.

The Haven Khao Lak tilbyder en lang række aktiviteter som yoga på stranden, petanque, kajakudlejning, og udlejning af cykler til ture ud i det fri. Der er også batikmaling, madlavningskursus og mange andre tilbud. Resort ligger som de fleste i Khao Lak i rolige omgivelser. Og, når der skal ekstra ro på, kan man besøge resortets spaafdeling, Aqua Spa, med forskellige massager og behandlinger.

The Haven Khao Lak er for voksne og større børn, og accepterer kun gæster på 12 år og op.

Priser

Bemærk. Priserne for The Haven Khao Lak skal kun betragtes som et overslag til at vurdere prisklassen. De er udregnet med udgangspunkt i 13 nætter og flybilletter til 6500 kroner per styk. Priserne tager ikke højde for kursstigninger eller -fald, eventuelle aktuelle promotions-, sæsonoverlap, dynamiske priser eller udvikling i flybilletter.

Skriv, hvis du ønsker en nøjagtig pris, en anden værelsestype, andet antal nætter eller resortet i kombination med andre destinationer.

The Haven Khao Lak og ansvarlighed

The Haven Khao Lak er et resort som arbejder for at være både miljømæssigt og samfundsmæssigt ansvarligt. Resortet er Travelife Gold certificeret og leverer derudover en stor indsats i sit lokalsamfund. Her gør resorts medarbejdere sig både i bloddonationer, gratis mad til lokale arrangementer og donationer af nødhjælp, når ulykken er ude. Ligesom de deltager i lokale strandoprydninger og støtter det lokale arbejde, for at bevare havskildpadderne i Phang Nga.

Derudover gør resortet sig selvfølgelig også i områder som spildevands- og affaldshåndtering, reduktion af affald og nedbringe brugen af ikke miljøvenlige produkter. Hvorfor de har indført deres “7R” affaldspolitik, Refuse, Recycle, Reuse, Refill, Repair, Reduce and Return. Samt rigtig mange andre tiltag, du kan læse meget mere om The Haven Khao Lak’s politikker og arbejde under ”Green Oasis” her.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat transfer Phuket lufthavn – The Haven Khao Lak (t/r)
  • 13 nætter The Haven Khao Lak 1x Deluxe Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked