The Haven Khao Lak - Kæmpe pool og masser af aktiviteter
Previous slide
Next slide

The Haven Khao Lak

The Haven Khao Lak er et resort beliggende lige ud til den smukke Khuk Khak Beach. Resortet ligger i en stor grøn have blandt masser af palmer og kokosnøddetræer, indkapslet bag en stor lagune. The Haven har 110 værelser og villaer, og en enorm pool som spreder sig over hele resortet.

Dagen startes på Sundial Restaurant, der serverer den daglige morgenbuffet. Til frokost og aften har The Haven Khao Lak restauranten The Vongole. Her serveres et lækkert udvalg af frisklavet lokal fisk og skaldyr direkte fra havet med et godt udvalg af thailandske og italienske retter. The Haven har også to barer. Deres poolbar The Scallop Bar, hvor man ikke behøver forlade poolen for en kold cocktail og deres Angel Wing med udsigt over havet og resortet.

Resortet tilbyder også en lang række af aktiviteter som yoga på stranden, petanque, kajakudlejning, og udlåning af cykler og ture til marked, batikmaling, madlavningskursus og meget andet. Resort ligger som de fleste i Khao Lak i rolige omgivelser, men resortet har gratis shuttlebus til nærliggende butikker og indkøb, som også kan nås til fods. Og, når der skal ekstra ro på, kan man besøge resortets spaafdeling, Aqua Spa, med forskellige massager og behandlinger.

The Haven Khao Lak er for voksne og større børn, og accepterer kun gæster på 12 år og op.

The Haven Khao Lak og ansvarlighed

The Haven Khao Lak er et resort som arbejder for at være både miljømæssigt- og samfundsmæssigt ansvarligt. Resortet er Travelife Gold certificeret og leverer derudover en stor indsats i sit lokalsamfund. Her gør The Haven sig både i bloddonationer, gratis mad til lokale arrangementer og donationer af nødhjælp når ulykken er ude. Ligesom de deltager i lokale strandoprydninger og støtter det lokale arbejde, for at bevare havskildpadderne i Phang Nga.

Derudover gør resortet sig selvfølgelig også i områder som spildevands- og affaldshåndtering, reduktion af affald og nedbringe brugen af ikke miljøvenlige produkter. Hvorfor de også har indført deres “7R” affaldspolitik, Refuse, Recycle, Reuse, Refill, Repair, Reduce and Return. Og, rigtig meget mere, du kan læse meget mere om The Haven Khao Lak politikker og arbejde under deres ”Green Oasis” her.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat Transfer Phuket Lufthavn – The Haven Khao Lak (t/r)
  • 13 nætter The Haven Khao Lak 1x Deluxe Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked