Previous slide
Next slide

The Haven Khao Lak

The Haven Khao Lak ligger lige ud til den smukke Khuk Khak Beach. Det er et mellemstort resort med 110 værelser og villaer, og en enorm pool som spreder sig over hele resortet. Resortet ligger i en stor grøn have blandt masser af palmer og er indkapslet bag en stor lagune. Derfor er The Haven Khao Lak skønt isoleret på en lille tange, men Bang Niang er i kort afstand til markeder og spisesteder. Der er også gratis shuttlebus til de nærliggende butikker og indkøb, men de kan også nås til fods.

Dagene starter på Sundial Restaurant, hvor den daglige morgenbuffet serveres. Til frokost og aften har du restauranten The Vongole, hvor der serveres et lækkert udvalg af frisklavet lokal fisk og skaldyr direkte fra havet. Restauranten har et godt udvalg af både thailandske og italienske retter. Resortet har også to barer. Poolbaren, The Scallop Bar, hvor man ikke behøver forlade poolen for en forfriskning og Angel Wing med udsigt over havet og resortet.

The Haven Khao Lak tilbyder en lang række aktiviteter som yoga på stranden, petanque, kajakudlejning, og udlejning af cykler til ture ud i det fri. Der er også batikmaling, madlavningskursus og mange andre tilbud. Resort ligger som de fleste i Khao Lak i rolige omgivelser. Og, når der skal ekstra ro på, kan man besøge resortets spaafdeling, Aqua Spa, med forskellige massager og behandlinger.

The Haven Khao Lak er for voksne og større børn, og accepterer kun gæster på 12 år og op.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på The Haven Khao Lak i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til The Haven Khao Lak (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

The Haven Khao Lak og ansvarlighed

The Haven Khao Lak er et resort som arbejder for at være både miljømæssigt og samfundsmæssigt ansvarligt. Resortet er Travelife Gold certificeret og leverer derudover en stor indsats i sit lokalsamfund. Her gør resorts medarbejdere sig både i bloddonationer, gratis mad til lokale arrangementer og donationer af nødhjælp, når ulykken er ude. Ligesom de deltager i lokale strandoprydninger og støtter det lokale arbejde, for at bevare havskildpadderne i Phang Nga.

Derudover gør resortet sig selvfølgelig også i områder som spildevands- og affaldshåndtering, reduktion af affald og nedbringe brugen af ikke miljøvenlige produkter. Hvorfor de har indført deres “7R” affaldspolitik, Refuse, Recycle, Reuse, Refill, Repair, Reduce and Return. Samt rigtig mange andre tiltag, du kan læse meget mere om The Haven Khao Lak’s politikker og arbejde under ”Green Oasis” her.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.