The Haven Khao Lak - Kæmpe pool og masser af aktiviteter

Previous
Next

The Haven Khao Lak

The Haven Khao Lak er et resort beliggende lige ud til den smukke Khuk Khak Beach. Resortet ligger i en stor grøn have blandt andet masser af palmer og kokosnøddetræer, indkapslet bag en stor lagune. The Haven har 110 værelser og villaer, og en enorm pool som spreder sig over hele resortet.

Dagen startes på Sundial Restaurant, der serverer den daglige morgenbuffet. Til frokost og aften har The Haven Khao Lak restauranten The Vongole. Her serveres et lækkert udvalg af frisklavet lokal fisk og skaldyr direkte fra havet med et udvalg af thailandske og italienske retter. The Haven har også to barer. Deres poolbar The Scallop Bar, hvor man ikke behøver forlade pool for en kold cocktail og deres Angel Wing med udsigt over resortet og havet.

Resortet tilbyder også en lang række aktiviteter som yoga på stranden, petanque, kajakudlejning, og udlåning af cykle og ture til marked, batikmaling, madlavningskursus og meget andet. Resort ligger som de fleste områder i Khao Lak i rolige omgivelser, men resortet har gratis shuttlebus til nærliggende butikker og indkøb, som også kan nås til fods. Og når der skal ekstra ro på kan man besøge resortets spaafdeling, Aqua Spa, med forskellige massager og behandlinger.

The Haven Khao Lak er for voksne og accepterer kun gæster over 12 år.

Du kan læse meget mere om resortet på deres side her. Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Priser

Priserne er udregnet med udgangspunkt i to voksne i et delt doubleværelse og flybilletter til 5.500 kroner per person.

Ansvarlige resorts

Mere information kommer senere.

Prisen er inklusiv
  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat Transfer Phuket Lufthavn – The Haven Khao Lak (t/r)
  • 13 nætter The Haven Khao Lak 1x Deluxe Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte os på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle vores rejser er skræddersyede og kan alt ændres, rettes og alt kan tilpasses helt til jeres behov og ønsker. Blot giv besked og vi tilpasser rejsen til jeres ønsker. Husk, alle rejser forslag, som kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har I ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper vi gerne. Vi sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked