The Sands Khao Lak by Katathani - et oplagt valg med børn
Previous slide
Next slide

The Sands Khao Lak by Katathani

The Sands Khao Lak by Katathani ligger i den sydlige del af Khao Lak ud til den gyldne Nang Thong stranden. Området er roligt, men der er lidt spisesteder og indkøbsmuligheder i nærheden. Bang Niang marked og det internationale Tsunami Museum, samt lidt større udvalg af spisesteder og street food er kun en kort køretur nord på til Bang Niang.

The Sands Khao Lak er et større resort med 316 værelser og er opdelt i tre forskellige afdelinger, til forskellige behov og alle med deres eget poolområde. Hos Bambus Rejser er resortet dog hovedsageligt valgt for deres Aqua Wing til familier. Deres Aqua Wing er med fokus på børnefamilier og har et lille vandland. Resortet har to andre afdelinger: deres Lagoon Wing som er det roligste og ligger bagerst, samt deres Seaside Wing forrest i resortet, beliggende tættest på stranden.

The Sands Khao Lak by Katathani har også masser af restauranter og barer. Der er tre restauranter på resortet, en familierestaurant med udsigt til poolen. En seafood restaurant ud til vandet i det fri med frisk grillet fisk og The Floating Market der serverer morgenmaden og til aften forskellige internationale retter. Der er hele fire barer, inklusiv to poolbarer, så der er rigeligt med muligheder for lidt forfriskninger og lette retter i løbet af dagen.

The Sands Khao Lak og ansvarlighed

The Sands Khao Lak by Katathani har indført flere bæredygtige tiltag, som indeholder initiativer både miljø og sociale. Resortet tilskynder både gæster og personale til at spare på vand og energi, for at sænke resortets vand og energiforbrug. De behandler selv deres spildevand og genbruger det til at vande de grønne områder og deres køkkenhave. Resortet uddanner også lokale studerende og eget personale i miljøbeskyttelse.

The Sands Khao Lak hjælper også med at arrangere og organisere strandrengøringer to gange om måneden. Både for at holde stranden flot og smuk, men også for at få plastikken til genbrug frem for at flyde i havet. Her hjælper både personale, lokalsamfund og ofte også nogle af resortets gæster. Resortet donerer også flaskehætterne fra deres genanvendelige glasflasker til proteseproducenter.

Helt konkret måler The Sands Khao Lak sine besparelser på vand, energi og affaldsreduktion og de store økonomiske besparelser som også er fulgt med. En væsentlig del af disse besparelser doneres til restaurering og vedligeholdelse af lokale faciliteter. Besparelser som også kommer resortets personales til gode for deres arbejde for bæredygtighed, og derfor går en del af disse besparelser også til medarbejdere i krisetider og i glædestider, såsom fødselsdage, personalefester og rejser.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat transfer Phuket lufthavn – The Sands Khao Lak (t/r)
  • 13 nætter The Sands Khao Lak by Katathani 1x Sands
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked