The Sands Khao Lak by Katathani - Et oplagt valg med børn

Previous
Next

The Sands Khao Lak by Katathani

The Sands Khao Lak by Katathani er beliggende i den sydlige del af Khao Lak ud til Nang Thong stranden. Området er roligt med her er lidt spisesteder og indkøbsmuligheder i nærheden.

Resortet har 316 værelser og er opdelt i tre forskellige afdelinger, til forskellige behov og alle med deres eget pool område. Deres Lagoon Wing er resortets roligste og ligger bagerst. Deres Aqua Wing med fokus på børnene og med et lille vandland. Samt deres Seaside Wing forrest i resortet og beliggende tættest på stranden.

The Sands Khao Lak by Katathani har også tre restauranter, fire poolbarer, inklusiv to poolbarer. The Floating Market serverer morgenmaden og igen til aften har de forskellige internationale retter. Ved vandet har de restauranten Talay, som har fokus på friskgrillet frisk ved vandet. Den sidste er Manta Ray Bistro som har fokus på familier med børn.

Du kan læse meget mere om resortet på deres side her. Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Priser

Priserne er udregnet med udgangspunkt i to voksne i et delt doubleværelse og flybilletter til 5.500 kroner per person.

Ansvarlige resorts

The Sands Khao Lak by Katathani har indført flere bæredygtige tiltag, som indeholder både miljø og sociale initiativer. Resortet tilskynder både gæster og personale til at og spare på vand og energi sænke resortets vand og energiforbrug. De behandler deres spildevand genbruger det til at vande planter og deres økologiske køkkenhave. Resortet uddanner også lokale studerende og eget personale i miljøbeskyttelse.

Resortet hjælper også med at arrangere og organisere strandrengøringer to gange om måneden. Både for at holde stranden flot og smuk, men også for at få plastikken til genbrug frem for i havet. Her hjælper både personale, lokalsamfund og ofte også nogle af resortets gæster. Resortet donerer også flaskehætterne fra deres genanvendelige glasflasker til proteseproducenter.

Helt konkret måler resortet faktisk sine besparelser på vand, energi og affaldsreduktion og de store økonomiske besparelser som også er fulgt med. En væsentlig del af disse besparelser doneres til restaurering og vedligeholdelse af lokale faciliteter. Besparelser som også kommer resortets personales til gode for deres arbejde for bæredygtighed, og derfor går en del af disse besparelser også til medarbejdere i krisetider og i glædestider, såsom fødselsdage, personalefester og rejser.

Prisen er inklusiv
  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat Transfer Phuket Lufthavn – The Sands Khao Lak (t/r)
  • 13 nætter The Sands Khao Lak by Katathani 1x Sands
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte os på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle vores rejser er skræddersyede og kan alt ændres, rettes og alt kan tilpasses helt til jeres behov og ønsker. Blot giv besked og vi tilpasser rejsen til jeres ønsker. Husk, alle rejser forslag, som kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har I ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper vi gerne. Vi sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked