The Waters Khao Lak - Afslapning i de store og lækre pool områder
Previous slide
Next slide

The Waters Khao Lak

The Waters Khao Lak er et 4-stjernet resort der ligger central i ved Bang Niang og omkring 400 meter til stranden. Det nærmeste marked, Bang Niang Market, findes cirka 1000 meter fra resortet og har åbent fire dage om ugen.

Resortet er et godt resort for voksne der mest af alt ønsker at slapppe af. De byder på lækre boutique-omgivelser med hele syv pool områder på hele 3000 m². The Waters har 189 værelser alle med balkon eller terrasse og mere end 100 med direkte adgang til poolen. At resortet er et ægte dase-resort bliver understreget af deres sene morgenmads servering helt til klokken 11:30, så ingen syvsovere behøver op før klokken 10 på deres ferie.

Vælger man The Waters Khao Lak må man ikke snyde sig selv for at opgradere til deres Upper Pool Access eller Pool Access værelser. Begge lige ud til poolen i store værelser på henholdsvis 45 m² og 50 m². Og, så har Resortet selvfølgelig også poolbar, så man kan svømme hen og få en forfriskning.

Resortet har også deres restaurant, Amici Italien Bistro, som serverer hovedsageligt italiensk, men også har en international menu. Men der er selvfølgelig også roomservice i tilfælde af man ikke ønsker at bevæge sig fra langt væk fra poolen.

Resortet har egen minimart, der igen understreger du ikke behøver gå for langt for at få fyldt lageret op på værelset. The Waters har også Spa, Sila Spa, hvor man kan bruges lidt tid på selvforkælelse.

The Waters Khao Lak og ansvarlighed

Resortet har taget flere initiativer for at sikre en bæredygtig drift. De arbejder for at reducere spildevand, ligesom spildevandet bliver behandlet og genbrugt i resortets have. The Waters har også affaldssortering hvor papir, glas, metal og plastik adskilles. Samt de genanvender deres organiske affald til kompost, som bruges i resortets have, såvel som deres økologiske urtehave med urter og grøntsager.

The Waters Khao Lak arbejder også for at nedbringe energiforbruget med et energistyringssystem og energi effektive lys. De bruger Katathani´s organiske ”Ko Green-produkter” til rengøring, som er fosfor- og nitratfri, samt biologisk nedbrydelige. Og, fremstillet uden animalske biprodukter, syntetiske eller kemiske konserveringsmidler.

Resortet involverer sig også i sociale initiativer lokalt. Både ved at organisere aktiviteter der ikke påvirker dyrelivet, støtter organisationer der arbejder for dyrelivets bevarelse og aktiviteter med ansvarlig turisme for øje. Der ydes også støtte til lokalsamfundet med blandt andet jobs, undervisning om miljø og kulturer, traditioner.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat Transfer Phuket Lufthavn – The Waters Khao Lak (t/r)
  • 13 nætter The Waters  Khao Lak 1x Upper Pool Access
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked