Previous slide
Next slide

The Waters Khao Lak

The Waters Khao Lak er et 4-stjernet resort beliggende centralt i Bang Niang og omkring 400 meter til stranden. Resortet er et godt resort for voksne, der mest af alt ønsker at slappe af. De byder på lækre boutique-omgivelser med hele syv pools og på hele 3000 m² pool. The Waters har 189 værelser, alle med balkon eller terrasse og mere end 100 med direkte adgang til poolen.

At resortet er et ægte dase-resort bliver understreget af deres sene morgenmad helt til klokken 11:30, så ingen syvsovere behøver op før klokken 10 på deres ferie. Der er også kort afstand til spisesteder, natteliv og markeder. Det nærmeste marked, Bang Niang Market, findes cirka 1000 meter fra resortet og har åbent fire dage om ugen.

The Waters Khao Lak har egen minimart, der understreger at du ikke behøver gå for langt efter noget. Der er også Sila Spa, til lidt afslapning og wellness. Resortet har restauranten Amici Italian Bistro, som serverer hovedsageligt italiensk, men også en international menu. Der er også roomservice i tilfælde af man ikke ønsker at bevæge sig fra langt væk fra poolen.

Vælger man The Waters Khao Lak, må man ikke snyde sig selv for at opgradere til deres Upper Pool Access eller Pool Access værelser. Begge lige ud til poolen med store værelser på henholdsvis 45 m² og 50 m². Og så har Resortet selvfølgelig også poolbar, så man kan svømme sig hen til en forfriskning.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på The Water Khao Lak i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til The Waters Khao Lak (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

The Waters Khao Lak og ansvarlighed

The Waters Khao Lak har taget flere initiativer for at sikre en ansvarlig og bæredygtig drift. De arbejder for at reducere spildevand, ligesom spildevandet bliver behandlet og genbrugt i resortets egne grønne områder. De har også affaldssortering, hvor papir, glas, metal og plast adskilles. Samt de genanvender deres organiske affald til kompost, som også bruges i resortets have, såvel som deres økologiske urtehave med urter og grøntsager.

The Waters Khao Lak arbejder også for at nedbringe energiforbruget med et energistyringssystem og energieffektive LED lys. De bruger Katathani ́s organiske ”Ko Green-produkter” til rengøring, som er fosfor- og nitratfri, samt biologisk nedbrydelige. Rengøringsproduktet er også fremstillet uden animalske biprodukter, syntetiske eller kemiske konserveringsmidler.

Resortet involverer sig i flere sociale initiativer lokalt. Både ved at organisere aktiviteter for at beskytte dyrelivet, støtte organisationer der arbejder for dyrelivets bevarelse og aktiviteter med ansvarlig turisme for øje. Der ydes også støtte til lokalsamfundet med blandt andet jobs og undervisning om miljø, kulturer og traditioner.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.