Centara Grand Beach Resort Phuket - ved Karon Beach

Previous
Next

Centara Grand Beach Resort Phuket

Centara Grand Beach Resort Phuket er et 5-stjernet resort i den klassiske Sino-portugisisk stil. Den samme stil som kendetegner det historiske Phuket, blot se Phuket Old Town. Resortet ligger ved den populære Karon Beach, men let gemt væk i det bakkede landskab i den nordligste del af stranden. Det betyder du har by, spisesteder og natteliv i kort afstand, men stadig bor i relativt rolige omgivelser.  Samtidigt er det mere ”livlige” Patong ikke langt væk i taxa. Du kan læse meget mere om resortet på deres side her. Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Ansvarlige resorts

Centara Grand Beach Resort, og Centara Hotels & Resorts, har flere fokusområder. Det gælder miljø og økologi, med reduktion af CO2 gennem energieffektivitet. Samt reduktion af vandforbrug og behandling af spildevand. Korrekt behandling af skadelige stoffer, fokus på miljøvenlige teknologier, samt genbrug og affaldsreduktion, alle plastikflasker er fx byttet ud med glas. Alle materialer og produkter skal være miljøvenlige, såsom biologisk nedbrydelige og ikke-skadelige for miljøet. Resortet har tilmed installeret deres eget biogas anlæg som kører på køkkenaffald.

De hjælper og støtter det lokale samfund med miljømæssige og sociale initiativer. De uddanner også egne medarbejdere omkring miljø og deres rolle. Siden 2011 har de tilbudt deres C4 program: Centara Career Creation for Children, til dårligt stillede unge med særlige behov, fx høre- og synshandicap, med henblik på at give dem et arbejde i virksomheden. I 2013 modtog de en pris for deres arbejde til PATA Grand Awards.

Prisen er inklusiv
  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat Transfer Phuket Lufthavn – Centara Grand Beach Resort (t/r)
  • 13 nætter Centara Grand Beach Resort Phuket 1x Deluxe Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte os på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle vores rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til jeres behov og ønsker. Blot giv besked, og vi tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser er forslag, som kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har I ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper vi gerne. Vi sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked