Previous slide
Next slide

Centara Grand Beach Resort Phuket

Centara Grand Beach Resort Phuket er et gennemført 5-stjernede resort i høj standard. Det er opført i den klassiske Sino-portugisiske arkitektur, som Phuket er så kendt for. Den samme elegante til som kendetegner det historiske Phuket og Phuket Old Town.

Resortet ligger ved den populære Karon Beach, men let gemt væk i det bakkede landskab i den nordligste del af stranden. Herfra er der udsigt til både stranden og bjergene. Det betyder at man har by, spisesteder, shopping og natteliv i kort afstand, mens man bor stadig i relativt rolige omgivelser. 

Vil man have mere bymiljø en Karon byder på, er det meget livlige Patong med shopping og natteliv ikke langt væk i taxa. Phuket Old Town med sin historiske bymidte, store palæer, brede udvalg af street food og mange indkøbscentre er heller ikke langt fra resortet i taxa.

Centara Grand Beach Resort Phuket har flere poolområder, vandrutsjebaner og en “kanalpool” til at flyde igennem på baderinge. De har også en pool gemt oppe ved klipperne for dem som søger ro og en dyb pool man kan lave udspring i. Resortet har også tre restauranter. Coast Beach Club & Bistro, der gør sig i tilbagelænede atmosfære med BBQ og grill ved stranden. Den Italienske restaurant Mare, samt The Cove, der serverer asiatiske og internationale retter.

Resortet har også bar ved stranden, hvor du kan sidde med fødderne i sandet og et loungeområde hvor man begge steder kan nyde forfriskninger, lette retter og lidt snacks, ligesom resortet selvfølgelig også en poolbar.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Centara Grand Beach Resort Phuket i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Centara Grand Beach Resort Phuket (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Centara Grand Beach Resort og ansvarlighed

Centara Grand Beach Resort Phuket, og Centara Hotels & Resorts har flere fokusområder. Det gælder miljø og økologi, med reduktion af CO2 gennem energieffektivitet. Samt reduktion af vandforbrug og behandling af spildevand. Korrekt behandling af skadelige stoffer, fokus på miljøvenlige teknologier, samt genbrug og affaldsreduktion, ligesom alle plastikflasker er blevet byttet ud med glas. Alle materialer og produkter skal være miljøvenlige for at blive brugt på deres resorts, såsom biologisk nedbrydelige og ikke-skadelige for miljøet. Resort har også installeret eget biogasanlæg som kører på køkkenaffald.

Resortet hjælper og støtter også de lokale samfund med miljømæssige og sociale initiativer. De uddanner også selv deres egne medarbejdere omkring miljø og deres rolle i det store billede. Siden 2011 har de tilbudt deres C4 program: Centara Career Creation for Children, til dårligt stillede unge med særlige behov, fx høre- og synshandicap, med henblik på at give dem et arbejde i virksomheden. I 2013 modtog de en pris for deres arbejde til PATA Grand Awards.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.