Centara Grand Beach Resort Phuket - ved Karon Beach
Previous slide
Next slide

Centara Grand Beach Resort Phuket

Centara Grand Beach Resort Phuket er et 5-stjernet resort i den klassiske Sino-portugisisk stil, som Phuket er så kendt for. Den samme stil som kendetegner det historiske Phuket og Phuket Old Town.

Resortet ligger ved den populære Karon Beach, men let gemt væk i det bakkede landskab i den nordligste del af stranden. Med udsigt til både havet og bjergene. Det betyder du har by, spisesteder og natteliv i kort afstand, men stadig bor i relativt rolige omgivelser. Samtidigt er det meget ”livlige” Patong ikke langt væk i taxa. 

Centara Grand Beach Resort Phuket har flere pool områder, vandrutsjebaner og en kanalpool til at flyde igennem på baderinge. De har også en pool gemt oppe mod klipperne for dem som søger ro og en dyb pool man kan lave udspring i. Resortet har også tre restauranter som servere BBQ, italiensk og internationalt Der er flere barer og lounges hvor man kan nyde forfriskninger og snacks, og selvfølgelig også pool bar.

Centara Grand Beach Resort og ansvarlighed

Centara Grand Beach Resort Phuket, og Centara Hotels & Resorts, har flere fokusområder. Det gælder miljø og økologi, med reduktion af CO2 igennem energieffektivitet. Samt reduktion af vandforbrug og behandling af spildevand. Korrekt behandling af skadelige stoffer, fokus på miljøvenlige teknologier, samt genbrug og affaldsreduktion, ligesom alle plastikflasker er blevet byttet ud med glas. Alle materialer og produkter skal være miljøvenlige for at blive brugt på deres resorts, såsom biologisk nedbrydelige og ikke-skadelige for miljøet. Resort har også installeret eget biogasanlæg som kører på køkkenaffald.

De hjælper og støtter også de lokale samfund med miljømæssige og sociale initiativer. De uddanner også selv deres egne medarbejdere omkring miljø og deres rolle i det store billede. Siden 2011 har de tilbudt deres C4 program: Centara Career Creation for Children, til dårligt stillede unge med særlige behov, fx høre- og synshandicap, med henblik på at give dem et arbejde i virksomheden. I 2013 modtog de en pris for deres arbejde til PATA Grand Awards.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat Transfer Phuket Lufthavn – Centara Grand Beach Resort (t/r)
  • 13 nætter Centara Grand Beach Resort Phuket 1x Deluxe Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked