Previous slide
Next slide

Hilton Garden Inn Phuket

Hilton Garden Inn Phuket er et lækkert resort gemt i Bang Tao. Resortet ligger ved et grønt område og mellem flere af Bang Tao´s store laguner. Det ligger nær stranden, som er omkring en kilometer væk eller 5 minutter i tuktuk og er et resort for hovedsageligt voksne, selvom børn er velkomne.

Hilton Garden Inn er et Hilton sub-brand, der skiller sig ud fra de almindelige Hilton hoteller. Garden Inn tilbyder nemlig noget mere varme og personlighed, og retter sig mod fritidsrejsende med sin tilbagelænede stil.

Hilton Garden Inn Phuket har sine to poolområder som rooftop pools med en skøn udsigt til bjergene og området omkring. Det er også på toppen af resortet du finder deres poolbar, som ligger ideelt til at nyde solnedgangen om aftenen med en cocktail og lidt lækre snacks, eller lidt lette retter i løbet af dagen. Resortet har selvfølgelig også restaurant, hvor de serverer thailandske og internationale retter.

I det sydlige Bang Tao finder du spisesteder, barer og lidt natteliv, mens der også er lidt strandbarer og restauranter ved stranden. Du finder også et godt udvalg af restauranter, streetfood og lidt shopping med markederne Boat Avenue, Porto De Phuket og Canal Village Laguna alle omkring 800 meter fra resortet.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Hilton Garden Inn Phuket i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Hilton Garden Inn Phuket (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Hilton Garden Inn Phuket og ansvarlighed

Hilton Garden Inn Phuket har ingen særskiltet initiativer på egen hånd, som mange af de andre resorts, du finder her på siden. Men Garden Inn Phuket følger som et Hilton-hotel, kædens ESG-program, som de kalder Travel with Purpose. ESG er en forkortelse af environmental, social and governance og er de tre områder kæden har fokus på.

Environmental hvor Hilton arbejder for at reducere deres forbrug af ressourcer. Watts, Water og Waste som de tre områder, og arbejde sig frem mod at blive klima-neutral i fremtiden. Social hvor de arbejder for inklusion og blive en mere mangfoldig arbejdsplads, men måske vigtigere deltager de i globale frivillige programmer, fødevaredonationsinitiativer og katastrofehjælpsprojekter. Blandt meget andet, som du kan læse mere om på deres egen side.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.