Hilton Phuket - Hyggelige Garden Inn med rooftop pools i Bang Tao
Previous slide
Next slide

Hilton Garden Inn Phuket

Hilton Garden Inn Phuket er et lækkert resort gemt i Bang Tao. Resortet ligger ved et grønt område og mellem flere af Bang Tao´s store laguner. Det ligger nær stranden, som er omkring en kilometer væk eller 5 minutter i tuktuk og er et resort for hovedsageligt voksne, selvom børn er velkomne.

Hilton Garden Inn er et Hilton sub-brand der skiller sig ud fra de almindelige Hilton hoteller. Garden Inn tilbyder nemlig noget mere varme og personlighed, og retter sig mod fritidsrejsende med sin tilbagelænet stil.

Hilton Garden Inn Phuket har sine to poolområder som rooftop pools med en skøn udsigt til bjerne og området omkring. Det er også på toppen af resortet du finder deres poolbar, som ligger ideelt til at nyde solnedgangen om aftenen med en cocktail og lidt lækre snacks, eller lidt letter restter i løbet af dagen. Resortet har selvfølgelig også restaurant, hvor de servere både thailandske og internationale retter.

I det sydlige Bang Tao finder du spisesteder, barer og lidt natteliv, mens der også er lidt strandbarer og -restauranter ved stranden. Du finder også et godt udvalg af restauranter, streetfood og lidt shopping med markederne Boat Avenue, Porto De Phuket og Canal Village Laguna alle omkring 800 meter fra resortet.

Hilton Garden Inn Phuket og ansvarlighed

Hilton Garden Inn Phuket har ingen særskiltet initiativer som nogle af de andre resorts du finder her. Men resortet og Hilton har dog sit ESG-program som de kalder Travel with Purpose. ESG er en forkortelse af environmemtal, social og governance.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat transfer Phuket Lufthavn – Hilton Garden Inn Phuket (t/r)
  • 13 nætter Hilton Garden Inn 1x Guest Room m. Balkon
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked