Previous slide
Next slide

Hyatt Regency Phuket Resort

Hyatt Regency Phuket Resort ligger direkte ud til Kamala Beach og samtidigt lidt gemt væk fra byen. Kamala by kan nås til fods, men resortet tilbyder også gratis tuktuk service. Patong med shopping og natteliv kan nås med deres shuttlebus til Jungceylon, et stort shoppingcenter centralt i Patong mod et mindre gebyr. Resortet ligger derfor i rolige omgivelser, men let adgang til byerne.

Resortet har i alt 201 værelser, suiter med blandt andet gode familieværelser til både små og voksne børn. Størstedelen af resortet ligger op ad bjergskråningen, som giver en flot panoramaudsigt over bugten og masser af værelser med en skøn udsigt til havet. Udover havudsigt og strandbeliggenhed har Hyatt Regency Phuket en stor gennemført Infinity-pool med havudsigt, hvor man også finder poolbaren 180° og et hyggeligt tilbagelænede loungeområde.

Hyatt Regency Phuket har har flere restauranter. Blandt andet den japanske restaurant Mizu, tilbereder maden på den kendte Teppanyaki-stil på en kogeplade foran gæsterne. The Pool House Kitchen med en international menu og flere thailandske retter. Restauranten Casa Boho serverer også mad, men er lige så meget bar og entertainment lounge. Vil du hellere nyde aftensmaden på egen terrasse, findes der 24-timers room service.

Stranden er ved lavvande mindre egnet til badning, men det mere end opvejer resortet ved med det lokale koralrev, marineliv og spændende tilgang til “gæste uddannelser” og marine center. Se afsnittet herunder for ansvarlig hoteldrift. Alternativt kan man tage shuttlebussen til Patong Beach.

Resortet har slutteligt også wellness og spaafdeling, hvis søger lidt behandlinger eller massage.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Hyatt Regency Phuket Resort i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Hyatt Regency Phuket Resort (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Hyatt Regency Phuket Resort og ansvarlighed

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.