Hyatt Regency Phuket Resort - ved populære Kamala
Previous slide
Next slide

Hyatt Regency Phuket Resort

Hyatt Regency Phuket Resort er beliggende direkte ud til stranden, men gemt lidt væk fra det centrale Kamala. Resortet tilbyder dog gratis tuktuk shuttle service til det centrale Kamala og har også betalt shuttlebus til Jungceylon, et shoppingcenter centralt i Patong. Hvorfor du bor i rolige omgivelser, men med let adgang til byerne. Resortet har i alt 201 værelser og suiter.

På resortet kan du nyde deres Inifnity-pool med havudsigt til Kamala stranden. Her finder du også poolbaren 180°, der lige så meget som en poolbar også er et tilbagelænet loungeområde. Størstedelen af resortet er beliggende på bjergskråning med en flot panoramaudsigt og mange værelser med en skøn udsigt til havet. Stranden er dog ikke altid bekvem til badning på grund af tidevandet.

Hyatt Regency Phuket har to restauranter. Mizu Teppanyaki hvor der tilberedes japanske retter på en kogeplade foran gæsterne. Den anden restaurant, The Pool House Kitchen, har til gengæld en mere international menu, samt nogle thailandske retter. Faktisk findes restauranten Casa Boho også, men denne hører mere under rooftop bar eller lounge end en egentlig restaurant, for der serveres også god mad her. Vil du hellere nyde aftensmaden på din egen terrasse, findes der også 24-timers room service.

Resortet har slutteligt også wellness og spa afdeling, hvis søger lidt luksusbehandlinger eller massage.

Priser

Priserne er udregnet med udgangspunkt i to voksne i et delt værelse og flybilletter til 6.500 kroner per person.

Hyatt Regency Phuket Resort og ansvarlighed

Der kommer mere information om resortet senere.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat transfer Phuket lufthavn – Hyatt Regency Phuket Resort (t/r)
  • 13 nætter Hyatt Regency Phuket Resort 1x Ocean View
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked