Previous slide
Next slide

JW Marriott Phuket Resort

JW Marriott Phuket Resort & Spa er et lækkert 5-stjernet resort med alt du skal bruge. Det er beliggende ud til den nordlige del af den gyldne og afsondret Mai Khao strand. Resortet har tre gode poolområder, poolbar, inklusive en infinity-pool ud til havet.

Resortet har hele 12 restauranter og barer. M Beach Club med internationalt menukort ved stranden. Benihana serverer japansk og med egne Teppanyaki kokke. Der er faktisk ikke meget, som resortet ikke kan klare med restauranter, med forskellige menuer med thai, italiensk, tapas, steakhouse, temabuffeter, og stadig endnu flere muligheder endnu. JW Marriott Phuket Resort har også et stort udvalg af restauranter er der også barer, café, loungeområder og alt hvad man skal bruge for at nyde en ferie i luksus.

Udover den meget mad og luksus er der også spa, sauna, behandlingsbade og yoga. De tilbyder udflugter og ture, madlavningsskole, forskellige vandsportsaktiviteter, dykning, tennis og cykeludlejning og mere til. Der er ikke meget du ikke kan med et lækkert ophold på JW Marriott Phuket Resort.

Alle værelserne er lydisolerede og har egen balkon med udsigt til haven, poolen eller havet. Området omkring resortet er meget roligt, men her er der adgang til lidt indkøb, et mindre indkøbscenter og lidt spisesteder ved Turtle Village Phuket. Resortet har også shuttle bus til Phuket Old Town og shopping i Central Phuket i Patong.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på JW Marriott Phuket Resort i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til JW Marriott Phuket Resort (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

JW Marriott Phuket Resort og ansvarlighed

JW Marriott Phuket Resort har en interessant tilgang til bæredygtig hoteldrift. Resortet er bygget ved Mai Khao Beach, som dele af hører til Sirinat National Park. Området er beskyttet og yngleplads for de truede læderskildpadder. De største af alle nulevende havskildpadder. Resortet arbejder for at bevare havskildpaddernes miljø og arrangerer regelmæssige strandoprydninger og planter ny mangroveskov, samt udsætter mange hundrede små skildpadder hvert år i april. De investerer i bæredygtige fisk og skaldyr, ved at købe fra lokale fiskere som benytter bæredygtige fisketeknikker.

Resortet har også et samarbejde med Yaowawit School, et par timer nord fra Phuket. Et projekt som hjælper underprivilegerede børn og unge med muligheden for en karriere inden for turisme. Resortet støtter finansielt, men besøger også skolen hver måned for at hjælpe med undervisningen. Flere af eleverne kommer senere i livet til resortet som praktikanter.

Resortet har også med fokus på madspild skåret deres spild med 29% siden 2018. Alle plastikflasker er nu fjernet fra resortet og de genopfylder nu selv drikkevand på glasflasker. De samarbejder også med Mai Khao Handicraft Group, om at lave små håndlavet velkomstarmbånd, som giver en indtægt til familierne.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.