Katathani Phuket Beach Resort - ved smukke Kata Noi Beach
Previous slide
Next slide

Katathani Phuket Beach Resort

Katathani Phuket Beach Resort er beliggende ved en af Phukets mest kendte og flotteste strande ved den lille Kata Noi, lige syd for populære Kata Beach. Noi betyder lille på thai og henviser selvfølgelig til det er den mindre af de to strande. En omkring 850 meter lækker strand med kun to resorts i en smuk bugt. Resortet har hele 5 pools, nogle kun for voksne og nogle for børn og familier.

Resortet er opdelt i to afdelinger med Thani Wing og Bhuri Wing. Bhuri Wing ligger lidt længere inde i landet, men stadig i meget kort afstand til Kata Noi Beach. Begge områder har egne poolområder og flere pools. Men uanset hvilken afdeling du bor i har du adgang til alle resortets pools, restauranter, barer, faciliteter og services.

Katathani Phuket Beach Resort har adskillige restauranter med forskellige menuer som thailandsk og vesterlandsk, seafood restaurant, italiensk og internationale retter. De har også hele fire barer. Hvor hele tre er placeret med udsigt til stranden og havet, alle servere forfriskninger og lidt at spise.

Resortet har selvfølgelig spa til lidt selvforkælelse og de tilbyder massage i skyggen ved stranden. Bag ved stranden og resortet er området roligt med lidt butikker og spisesteder. Der er dog et større udvalg i Kata by lige nord for Kata Noi, hvor du finder masser af liv, spisesteder og restauranter. Der er lidt rev og sten i den sydlige ende af stranden, hvor der kan snorkles, samt andre muligheder for lidt aktiviteter på vandet.

Katathani Phuket Beach Resort og ansvarlighed

Katathani Phuket Beach Resort har vundet flere priser for ansvarlig turisme og certificeringer vedrørende miljøisme og sikkerhed. Et af de små tiltag du selv kan deltage i, er deres Green Concept, hvor du ikke får nye toiletartikler, lagner og håndklæder i to dage. Som tak får du lidt kredit til brug mad og drikke på resortet, eller en donation bliver lavet en lokal organisation på dine vegne. Katathani har også egen strandrengøring, som hver dag går stranden igennem for skrald og affald fra havet, samt andre strandrengøringsinitiativer.

Katathani Phuket behandler frivilligt lokalsamfundets spildevand på dets renseanlæg. Resortet har også eget reservoiret, som letter belastningen Phukets stærkt begrænsede vandforsyning. De har installeret solpaneler til opvarmning af vandet på resortet. Som de andre Katathani resorts benytter de også kun deres egen miljø-venlige sæber og regøringsmidler.

Katathani Phuket Beach Resort har vundet ” Phuket Zero Waste Contest”, ved at resortet genbruger mindst 80 % af alt affald. Ligesom med løbende træner deres medarbejdere og holder bæredygtighedsudstillinger for personale og gæster, med mere. De uddanner også lokale studerende om miljøbeskyttelse. Resortet har gennem årene lavet store besparelser med deres bæredygtighedsprojekter og en del af disse besparelser doneres gennem Save Phuket Foundation til godtgørende formål.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat transfer Phuket lufthavn – Katathani Phuket Beach Resort (t/r)
  • 13 nætter Katathani Phuket Beach Resort 1x Deluxe Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked