Previous slide
Next slide

Katathani Phuket Beach Resort

Katathani Phuket Beach Resort er beliggende ved en af Phukets mest kendte og flotteste strande ved den lille Kata Noi, lige syd for Kata Beach. Noi betyder lille på thai og henviser selvfølgelig til det er den mindre af de to strande. En omkring 850 meter lækker strand med kun to resorts i en smuk bugt. Resortet har hele 5 pools, nogle kun for voksne og nogle for børn og familier.

Resortet er opdelt i to afdelinger med Thani Wing og Bhuri Wing. Bhuri Wing ligger lidt længere inde i landet, men er stadig i meget kort afstand til Kata Noi Beach. Begge områder har egne poolområder og flere pools. Men uanset hvilken afdeling du bor i, har du adgang til alle resortets pools, restauranter, barer, faciliteter og services.

Katathani Phuket Beach Resort har adskillige restauranter med forskellige menuer som thailandsk og vesterlandsk, seafood-restaurant, italiensk og internationale retter. De har også hele fire barer. Hvor hele tre er placeret med udsigt til stranden og havet, alle serverer forfriskninger og lidt at spise.

Resortet har selvfølgelig spa til lidt selvforkælelse og de tilbyder massage i skyggen ved stranden. Bag ved stranden og resortet er området roligt med lidt butikker og spisesteder. Der er dog et større udvalg i Kata by lige nord for Kata Noi, hvor du finder masser af liv, spisesteder og restauranter. Der er lidt rev og sten i den sydlige ende af stranden, hvor der kan snorkles, samt andre muligheder for lidt aktiviteter på vandet.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Katathani Phuket Beach Resort i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Katathani Phuket Beach Resort (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Katathani Phuket Beach Resort og ansvarlighed

Katathani Phuket Beach Resort har vundet flere priser for ansvarlig turisme og certificeringer vedrørende miljø og sikkerhed. Et af de små tiltag, du selv kan deltage i, er deres Green Concept, hvor du ikke får nye toiletartikler, lagner og håndklæder i to dage. Som tak får du lidt kredit til at bruge mad og drikke på resortet, eller en donation bliver lavet til en lokal organisation på dine vegne. Katathani har også egen strandrengøring, som hver dag går stranden igennem for skrald og affald fra havet, samt andre initiativer for strandrengøring.

Katathani Phuket behandler frivilligt lokalsamfundets spildevand på dens renseanlæg. Resortet har også eget reservoiret, som letter belastningen Phukets stærkt begrænsede vandforsyning. De har installeret solpaneler til opvarmning af vandet på resortet. Som de andre Katathani Resorts benytter de også kun deres egen miljøvenlige sæber og rengøringsmidler.

Katathani Phuket Beach Resort har vundet ” Phuket Zero Waste Contest”, ved at resortet genbruger mindst 80 % af alt affald. Ligesom at løbende træne deres medarbejdere og holde bæredygtighedsudstillinger for personale og gæster, med mere. De uddanner også lokale studerende om miljøbeskyttelse. Resortet har gennem årene lavet store besparelser med deres bæredygtighedsprojekter og en del af disse besparelser doneres gennem Save Phuket Foundation til godgørende formål.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.