Previous slide
Next slide

Maikhao Palm Beach Resort

Maikhao Palm Beach Resort er et flot 4-stjernet resort i Lanna-Thai-stil. Det er placeret ud til den lange uspolerede Mai Khao-strand, som er en del af den lille Sirinart National Park. Phukets længste strand, med relativt få resorts, spisesteder og natteliv, men det er et område man opsøger for roen og en skøn lang strand.

Samtidigt er Mai Khao en af Phukets få tilbageværende strande, hvor havskildpadderne kommer og lægger deres æg. Som vidner lidt om hvor roligt området er her. Området er langt fra det mere kendte Phuket og godt for dem som vil have de helt rolige omgivelser med mulighed for picnics, gåture og besøge Sirinat National Parks smukke strande.

Resortet har flere gode store poolområder og en børnepool med legeredskaber og legeland. For børnefamilier er der også store todelte familier. Resortet har også egen spa, samt cykler til at komme rundt og udforske området.

Maikhao Palm Beach Resort har tre forskellige restauranter. Ruan Nokyoong som serverer thailandske retter. Chom Talay serverer resortets morgenbuffet og internationale retter om dagen og aftenen. Bua Restaurant er beliggende nær poolen og serverer pizza, samt andre lette retter om dagen. Ligesom resortet selvfølgelig har en poolbar med pladser i poolen.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Maikhao Palm Beach Resort i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Maikhao Palm Beach Resort (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Maikhao Palm Beach Resort og ansvarlighed

Resortet har flere tiltag for at minimere indvirkningen på miljøet og have en ansvarlig hoteldrift. Helt konkret arbejder de bl.a. med affaldssortering og -reduktion, og fokus på at mindske brug af sugerør, plastikflasker og -poser mest muligt. Derfor er fx tandbørster og vatpinde kun er tilgængelige på anmodning og de benytter miljø-venlige produkter i vid udstrækning.

Maikhao Palm Beach Resort arbejder også med effektiv energistyring på de offentlige områder, som sensorbelysning og solcellebelysning, samt vandbesparelse. De har daglig strandrengøring og arbejder også for at reducere eget vandforbrug.

Mindst lige så vigtigt er resortet aktive i deres lokalsamfund for at generere økonomisk udvikling og vækst. Det gør de bl.a. ved at benytte lokale produkter, deltage i lokale aktiviteter og begivenheder, opfordre deres gæster til at købe lokalt og deltage i lokale aktiviteter, med mere.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.