Maikhao Palm Beach Resort - Maikhao Beach

Previous
Next

Maikhao Palm Beach Resort

Maikhao Palm Beach Resort er et flot 4-stjernet resort i Lanna-Thai-stil. Det er ideelt placeret ud til den uspolerede Maikhao-strand, en del af den lille Sirinart National Park. Phukets længste strand, med relativt få resorts, spisesteder og natteliv. Samtidigt en af Phukets få tilbageværende strande hvor havskildpadderne kommer og ligger deres æg. Som vidner lidt om hvor roligt her er. Området er langt fra det mere kendte Phuket og godt for dem som vil de helt rolige omgivelser med mulighed for picnics, gåture og besøge Sirinat National Parks smukke strande. Du kan læse meget mere om resortet på deres side her. Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Ansvarlige resorts

Resortet har flere tiltag for at minimere indvirkningen på miljøet. Helt konkret arbejder de bl.a. med affaldssortering og -reduktion, og fokus på at mindske brug af sugerør, plastikflasker og -poser mest muligt. Derfor er fx tandbørster og vatpinde kun er tilgængelige på anmodning og de benytter miljø-venlige produkter i vid udstrækning. Resortet arbejder også med effektiv energistyring på de offentlige områder med bl.a. sensorbelysning og solcellebelysning. samt vandbesparelse. De har daglig strandrengøring og arbejder også for at reducere eget vandforbrug.
Mindst lige så vigtigt er resortet aktive i deres lokalsamfund for at generere økonomisk udvikling og vækst. Det gør de bl.a. ved at benytte lokale produkter, deltage i lokale aktiviteter og begivenheder, opfordre ders gæster til at købe lokalt og deltage i lokale aktiviteter, med mere.

Prisen er inklusiv
  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat Transfer Phuket Lufthavn – Maikhao Palm Beach Resort (t/r)
  • 13 nætter Maikhao Palm Beach Resort 1x Deluxe Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte os på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle vores rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til jeres behov og ønsker. Blot giv besked, og vi tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser er forslag, som kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har I ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper vi gerne. Vi sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked