Maikhao Palm Beach Resort - den lange rolige Mai Khao Beach
Previous slide
Next slide

Maikhao Palm Beach Resort

Maikhao Palm Beach Resort er et flot 4-stjernet resort i Lanna-Thai-stil. Det er placeret ud til den lange uspolerede Mai Khao-strand, som er en del af den lille Sirinart National Park. Phukets længste strand, med relativt få resorts, spisesteder og natteliv, men det er et område man opsøger for roen og en skøn lang strand.

Samtidigt er Mai Khao en af Phukets få tilbageværende strande, hvor havskildpadderne kommer og lægger deres æg. Som vidner lidt om hvor roligt området er her. Området er langt fra det mere kendte Phuket og godt for dem som vil have de helt rolige omgivelser med mulighed for picnics, gåture og besøge Sirinat National Parks smukke strande.

Resortet har flere gode store poolområder og en børnepool med legeredskaber og legeland. For børnefamilier er der også store todelte familier. Resortet har også egen spa, samt cykler til at komme rundt og udforske området.

Maikhao Palm Beach Resort har tre forskellige restauranter. Ruan Nokyoong som serverer thailandske retter. Chom Talay serverer resortets morgenbuffet og internationale retter om dagen og aftenen. Bua Restaurant er beliggende nær poolen og serverer pizza, samt andre lette retter om dagen. Ligesom resortet selvfølgelig har en poolbar med pladser i poolen.

Maikhao Palm Beach Resort og ansvarlighed

Resortet har flere tiltag for at minimere indvirkningen på miljøet og have en ansvarlig hoteldrift. Helt konkret arbejder de bl.a. med affaldssortering og -reduktion, og fokus på at mindske brug af sugerør, plastikflasker og -poser mest muligt. Derfor er fx tandbørster og vatpinde kun er tilgængelige på anmodning og de benytter miljø-venlige produkter i vid udstrækning.

Maikhao Palm Beach Resort arbejder også med effektiv energistyring på de offentlige områder, som sensorbelysning og solcellebelysning, samt vandbesparelse. De har daglig strandrengøring og arbejder også for at reducere eget vandforbrug.

Mindst lige så vigtigt er resortet aktive i deres lokalsamfund for at generere økonomisk udvikling og vækst. Det gør de bl.a. ved at benytte lokale produkter, deltage i lokale aktiviteter og begivenheder, opfordre deres gæster til at købe lokalt og deltage i lokale aktiviteter, med mere.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat transfer Phuket lufthavn – Maikhao Palm Beach Resort (t/r)
  • 13 nætter Maikhao Palm Beach Resort 1x Deluxe Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked