Previous slide
Next slide

My Beach Resort Phuket - Panwa Beach

My Beach Resorts Phuket ligger skjult på Panwa-halvøen i smukke og naturlige omgivelser. Resortet ligger lige ved sandstranden Kao Khad Beach med en udsigt til bugten hvor både Phuket og Koh Lon kan ses. Med sin beliggenhed i bugten er vandet oftest roligt og med sin vestvendte beliggenhed kan solnedgangen ses over Phukets bjerge. Området er roligt og uden store folkemængder og de store byer. Der er dog kun 20 minutters kørsel til historiske Phuket Town, shopping og byens mange restauranter og lækre streetfood.

My Beach Resort Phuket er nævnt i Michelin-guiden fem år i træk fra 2019 til 2023, og belønnet med Tripadvisors Traveler Choice i 2020 og 2021. I 2024 er resortet blevet anerkendt af Haute Grandeur.

Resortet har flere steder der serveres god mad. My Café som serverer resortets morgenmadsbuffet, er et tilbagelænede spisested med menu med lokale og internationale retter med udsigt til havet. My Beach Resort Phuket har selvfølgelig også en strandbar, hvor der kan nydes cocktails og kolde drikke. Resortet har også en drivhuscafé i victoriansk stil ved stranden. Jouet D´art byder på desserter, delikatesser og drinks lavet i butikken, samt resortet har et loungeområde med en smuk udsigt til havet og bjergene om aftenen.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på My Beach Resort Phuket i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat My Phuket Beach Resort (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

My Beach Resort Phuket og ansvarlighed

My Beach Resort Phuket har en 5-stjernede STAR-bedømmelse af Tourism Authority of Thailand. Det betyder at resortet har taget en række tiltag for at drive resortet på en ansvarlig vis. Først er alt mad og alle råvarer på resortet indkøbt hos lokale leverandører og producenter. Resortet har også reduceret deres affald og plastforbrug. De har investeret i et drikkevandssystem, der renser drikkevandet og mindsker brugen af plastik på resortet og transport af drikkevand i beholdere.

My Beach Resort Phuket samarbejder også med lokalsamfundet og en lokal skole om strandoprydninger og vedligehold af andre steder i lokalsamfundet, som det lokale tempel. Ligesom de tager imod praktikanter, samt uddanner og træner studerende i samarbejde med flere universiteter. My Beach Resort Phuket har også fravalgt alle motorsportsaktiviteter på vandet, men i stedet tilvalgt kajak, paddle boards og andre fysiske aktiviteter som ikke genere marinelivet eller støjer.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.