Previous slide
Next slide

Peach Hill Resort Phuket

Peach Hill Resort Phuket er et resort i en moderne thailandsk stil. Resortet er flot beliggende på en bakketop mellem Karon Beach og Kata Beach. Det betyder også, at der er en del trapper op og ned, når man skal rundt på resortet, ligesom til og fra resortet. Det store plus er høje beliggende giver udsigt til både bjergene og havet fra resortet. Vil man på stranden frem for i poolen er der kun omkring 400 meter til Kata Beach.

Peach Hill Resort Phuket ligger i et roligt område, men der er stadig lidt spisesteder og restauranter i området lige uden for resortet. Til gengæld finder man et stort udbud af spisesteder, restauranter og markeder, hvis man drager ind i nærliggende Kata og Karon.

Peach Hill Resort Phuket har et godt poolområde et med poolbar med siddepladser i poolen. Her serveres forfriskninger og lidt lette retter. Resortet har også to restauranter. Peachy Cuisine, som serverer lokale og internationale retter og ligger ud mod hovedgaden. Samt Mango Tree, der ligger ud mod poolen, med både indendørs og udendørs spisning med lokale og internationale retter.

Hotellet er velegnet til voksne, men det er ikke et børnefrit resort. Til slut har resortet også et lille udflugtscenter.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, Peach Hill Resort Phuket hvis du er interesseret i et ophold på i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive

  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Peach Hill Resort Phuket (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Peach Hill Resort Phuket og ansvarlighed

Peach Hill Resort Phuket har gennemført flere tiltag gennem årene for at få en ansvarlig drift. Resortet er blandt andet en del af organisationen Love Wildlife og deres Finn Free Kampagne, for at beskytte hajliv i havene og gøre opmærksom på det problematiske illegale hajfiskeri.

Tilbage i 2018 modtog resortet ASEANS Energy Reward. Den højeste ASEAN-anerkendelse der kan opnås, for deres store arbejde med energibesparelse og en bæredygtig drift. Resortet ligger i grønne omgivelser og de har dedikeret en hel Rai (1600 m2) til at bevare store træer, dyr og biodiversitet.

Derudover har resortet har flere af de certificeringer, som du helt sikker gerne ser et resort har, i forbindelse med at være et ansvarligt og bæredygtigt drevet resort. Resort er Travelife Gold certificeret, Green Hotel certificeret og Green Leaf certificeret. Alt i alt et godt valg når ansvarlig turisme betyder noget for dig. Du kan læse meget mere om resortets mange tiltag her.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.