Peach Hill Resort Phuket - mellem Kata og Karon Beach
Previous slide
Next slide

Peach Hill Resort Phuket

Peach Hill Resort Phuket er et større resort med 240 værelser i en moderne Thailands stil. Det er hyggeligt beliggende på en bakke mellem populære Karon Beach og Kata Beach. Selvom resortet er højt beliggende med udkig til bjergene, så er kata stranden stadig kun omkring 400 meter væk.

Her er roligt miljø, men stadig spisesteder og restauranter i området, samt et noget større udbud hvis man drager ind i Kata og Karon. Peach Hill Resort Phuket har tre poolområder, et med swim up-bar og her er også to egne restaurant. Hotellet er velegnet til voksne, men det er ikke et børnefrit resort. Bemærk, at resortet har en del trapper grundet sin bjergbeliggenhed. Til slut har resortet har også et lille udflugtscenter. 

Peach Hill Resort Phuket og ansvarlighed

Resortet har flere gennemført flere tiltag gennem årene. Det er bl.a. er en del af organisationen Love Wildlife og deres Finn Free Kampagne, for at beskytte hajlivet i havene. Resortet modtog også tilbage i 2018 ASEANS Energy Reward, den højeste annekendelse for deres store arbejde energibesparelse og bæredygtighed.

Derudover har resortet har flere af de certificeringer, som du helt sikker gerne ser et resort har, i forbindelse med at være et ansvarligt og bæredygtigt drevet resort. Alt i alt et godt valg når ansvarlig turisme betyder noget for dig.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat Transfer Phuket Lufthavn – Peach Hill Resort Phuket (t/r)
  • 13 nætter Peach Hill Resort 1x Superior Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email  post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked