Phuket Marriott Resort & Spa - ved Merlin Beach

Previous
Next

Phuket Marriott Merlin Beach

Phuket Marriott Merlin Beach er et godt 5-stjernet resort. Det har en ideel beliggenhed for dem der ønsker rolige omgivelser, men også vil være i kort afstand til by og natteliv. Marriott Merlin Beach er isoleret beliggende midt mellem hektiske Patong og populære Kata. Dog stadig med let adgang til begge. I begge byer finder I masser af spisesteder, caféer, shopping, aktiviteter og liv. Bliver du på hotellet en aften er her masser af spisesteder og barer. Du kan læse meget mere om resortet på deres side her. Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Ansvarlige resorts

Phuket Marriott Merlin Beach levere virkelig i forhold til bæredygtighed. På nuværende tidspunkt er de involveret i to projekter. Begge er med i International Union for Conservation of Nature. Det første er deres arbejde for at bevare og genopbygge det nærliggende koralrev. De har også deres eget Reef Education Center. Her kan deres gæster lære om korallernes økosystem, marinelivet i området og god “rev-etikette”.
Deres andet projekt er eget sommerfugle reservat. Her arbejder de for at beskytte øens oprindelige sommerfugle. Reservatet er hjem til mere end 30 af øens arter. Udover de to særpræget projekter gør resortet meget, for at levere ansvarlige og bæredygtige ophold til deres gæster.
Resortet arrangere daglige og månedlige strandoprydninger. De har egen kompost fra uspist mad og køkkenaffald, som bruges i have og sommerfugle reservat. Alle plastik og skumæsker er fjernet fra resortet og dem de modtager sendes retur til afsenderen og al plastik er fjeret fra vaskeriet, m.m.

Prisen er inklusiv
  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat Transfer Phuket Lufthavn – Marriott Merlin Beach (t/r)
  • 13 nætter Marriott Merlin Beach 1x Superior Pool View
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte os på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle vores rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til jeres behov og ønsker. Blot giv besked, og vi tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser er forslag, som kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har I ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper vi gerne. Vi sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked