Previous slide
Next slide

Phuket Marriott Merlin Beach Resort

Phuket Marriott Merlin Beach er et godt resort ved sin egen lille strand i en bugt. Det har en ideel beliggenhed for dem der ønsker rolige omgivelser, men også vil være i kort afstand til byerne omkring. Resortet er nemlig på en og samme tid beliggende ganske isoleret, men midt mellem hektiske Patong og populære Karon. Med let adgang til begge byer og strande.

I begge byer findes der masser af spisesteder, caféer, shopping, markeder, aktiviteter og liv. Kort sagt alt du skal bruge. På Phuket Marriott Merlin Beach finder man tre forskellige poolområder inkl. børnepool, ligesom man har den lille Merlin Beach lige uden for resortet. En strand, der også byder på lidt interessant snorkling og noget at se på.

Bliver du på resortet en aften eller flere, er der masser af spisesteder og barer. Du finder Beach Grill som ligger ud til stranden, som serverer frisk grillet seafood og internationale retter. Her er også en italiensk og en thailandsk restaurant, Thai Pantry. Den sidste er familierestauranten Merchant Kitchen til et mere uformelt måltid.

Derudover har Phuket Marriott Merlin Beach Resort masser af muligheder for en hyggelig aften på resortet med strandbar, poolbar, loungeområde, sportsbar og mere til. Et lækkert resort som har det meste, fred og ro, strandbeliggenhed, gode spisesteder og barer, samt kort afstand til byen.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Phuket Marriott Merlin Beach Resort i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Phuket Marriott Merlin Beach Resort (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Phuket Marriott Merlin Beach Resort og ansvarlighed

Phuket Marriott Merlin Beach Reseort leverer virkelig i forhold til bæredygtighed. På nuværende tidspunkt er de involveret i to projekter. Begge er med i International Union for Conservation of Nature. Det første er deres arbejde for at bevare og genopbygge det nærliggende koralrev. De har også deres eget Reef Education Center. Her kan deres gæster lære om korallernes økosystem, marinelivet i området og god “rev-etikette”.

Deres andet projekt er deres eget sommerfugle reservat. Her arbejder de for at beskytte øens oprindelige sommerfugle. Reservatet er hjem til mere end 30 af øens oprindelige sommerfuglearter. Udover de to særprægede projekter gør resortet meget for at levere ansvarlige og bæredygtige ophold til deres gæster.

Resortet arrangerer daglige og månedlige strandoprydninger. De har egen kompost fra overskudsmad og køkkenaffald, som bruges i resortets have og deres sommerfugle reservat. Alle plastik og polystyren er fjernet fra resortet og dem de modtager sendes retur til afsenderen, ligesom al plastik er fjernet fra vaskeriet og flere andre tiltag for at levere en ansvarlig hoteldrift.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.