Pullman Phuket Resort - Panwa Beach
Previous slide
Next slide

Pullman Phuket Panwa Beach

Pullman Phuket Panwa Beach er et 5-stjernet resort beliggende på Cape Panwa. Et stille hjørne i det sydøstlige Phuket, men der er stadig let adgang til indkøb, samt lidt caféer og spisesteder lige uden for resortet og området omkring. Panwa Beach er roligt, scenisk og et af øens smukkeste når man kigger ud over havet. Stranden er relativt lavvandet – Hvilket er et plus eller minus, afhængigt hvad type strandgæst man er.

Derudover er resortet også i kort afstand til Phuket Old Town, med butikker, roligt natteliv og masser af streetfood og spisesteder. Resortet har flere restauranter, samt et godt pool, lounge og poolbar område. Dertil er der yderligere to poolområder. Cape Panwa er kort sagt et dejligt sted for dem, der søger fred og ro, og stadig er en kort køretur fra bymiljø (ca. 15 min). 

Pullman Phuket Panwa Beach og ansvarlighed

Pullman Phuket Panwa Beach Resort er endnu et resort som arbejder for en bæredygtig og ansvarlig hoteldrift. Det betyder helt lavpraktisk tiltag som at mindske sit affald, spare på energien og Co2-udledning, og sænke vandforbruget.

De arbejder også mod at blive helt fri fra engangsplastik. Det kan fx ses på toiletartiklerne som tandbørster, kamme, vatpinde, m.v., som alle er lavet af hurtigt nedbrydelige materialer, og det samme gælder indpakningen. Resortet har også indgået i projekter med lokalsamfundet, både for at støtte omkringliggende samfund og natur. De har været med i et samarbejde med Oceans for All Foundation og Phuket Marine Biological Center, om at udsætte 30 små bambushajer i området. En lille, men yderst vigtig haj for koralrevene.

Et andet initiativ er resortets brug af lokale kunstneres værker og design. Noget som skaber opmærksomhed omkring deres arbejde, men også er med til give en lille indkomst og resortet noget “lokal personlighed”.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat Transfer Phuket Lufthavn – Pullman Phuket Panwa Beach Resort  (t/r)
  • 13 nætter Pullman Phuket Panwa Beach Resort 1x Deluxe Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked