Previous slide
Next slide

Pullman Phuket Panwa Beach Resort

Pullman Phuket Panwa Beach Resort er et 5-stjernet resort beliggende på halvøen Cape Panwa. Resortet ligger i den lille Makham Bay ud til en smuk hvid sandstrand væk fra mængderne. Et stille hjørne i det sydøstlige Phuket, men der er stadig let adgang til indkøb, samt lidt caféer og spisesteder lige uden for resortet og området omkring. Panwa er roligt, scenisk og et af øens smukkeste når man kigger ud over havet. Stranden er relativt lavvandet, hvilket er et plus eller minus, afhængigt af hvilken type strandgæst man er.

Pullman Phuket Panwa Beach Resort har i alt 211 store værelser og 29 villaer med privat pool. Med alle værelser indrettet i en thailandsk stil med lyse farver og med egen balkon eller terrasse. Resortet har flere gode poolområder og selvfølgelig også en poolbar. Resortet har flere gode restauranter, hvor Tamarind i 2022 vandt en Haute Grandeur pris. Derudover er der selvfølgelig også lounge og bar.

Derudover er resortet også i relativ kort afstand til Phuket Old Town, med butikker, roligt natteliv og masser af street food og spisesteder. Cape Panwa er kort sagt et dejligt sted for dem, der søger fred og ro, og stadig er en kort køretur fra bymiljøet med masser af liv ca. 15 min væk. 

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Pullman Phuket Panwa Beach Resort i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Pullman Phuket Panwa Beach Resort (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Pullman Phuket Panwa Beach Resort og ansvarlighed

Pullman Phuket Panwa Beach Resort er endnu et resort som arbejder for en bæredygtig og ansvarlig hoteldrift. Det betyder helt lavpraktiske tiltag som at mindske sit affald, spare på energien og CO2-udledningen, og sænke vandforbruget. De har blandt andet underskrevet UNESCO Sustainable Travel Pledge i 2022.

De arbejder også mod at blive helt fri fra engangsplastik. Det kan fx ses på toiletartiklerne som tandbørster, kamme, vatpinde, m.v., som alle er lavet af hurtigt nedbrydelige materialer, og det samme gælder indpakningen.

Resortet har også indgået i projekter med lokalsamfundet, både for at støtte omkringliggende samfund og natur. De har været med i et samarbejde med Oceans for All Foundation og Phuket Marine Biological Center, om at udsætte 30 små bambushajer i området. En lille, men yderst vigtig haj for koralrevene.

Et andet initiativ er resortets brug af lokale kunstneres værker og design. Noget som skaber opmærksomhed omkring deres arbejde, men også er med til at give en lille indkomst og resortet noget “lokal personlighed”.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.