Renaissance Phuket Resort & Spa - Maikhao Beach
Previous slide
Next slide

Renaissance Phuket Resort

Renaissance Phuket Resort & Spa er et 5-stjernet resort ved den rolige Maikhao strand i det nordligste Phuket. Resortet ligger lige ud til den skønne Maikhao, i skønne grønne og tropiske omgivelser. Maikhao hører til Sirinat National Park, som betyder området er beskyttet og masseturismen får derfor svært ved at finde vej til området. Godt for dem der søger det helt rolige. Området byder på meget få spisesteder og barer, men resortet har flere gode restauranter, samt kaffebar, strandbar og lounge. 

Renaissance Phuket Resort og ansvarlighed

Renaissance Phuket Resort har indført en række projekter i forskellige områder af resortet. Først er der gjort meget for at spare på energien på resortet, bl.a. med LED lys overalt, og andre konventionelle tiltag for at gøre resortet mere bæredygtigt. Der er også gjort et stort arbejde for at nedbringe madspild, som er lykkes at reducere med 50%. De har skåret ned på plastikaffald både på værelser, til maden og i rengøringen. Dette betyder at 24.000 færre stykker plastik bliver brugt af per år.

Endnu bedre har Renaissance Phuket Resort erstattet alle plastikflasker med glasflasker. Dette betyder at 180.000 plastikflasker bliver sparet hvert år. Et samarbejde de indgik med et lille start-up på øen, Generation Water. De benytter nu ”water from air” teknologi, som er omkring 78% mindre energikrævende end alternativerne. Det kræver ikke at vandet bliver trukket op at floder, søer eller undergrunden. Et stort plus for Phuket, da vandet allerede er en knap ressource på øen.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket lufthavn (t/r)
  • Privat Transfer Phuket lufthavn – Renaissance Phuket Resort (t/r)
  • 13 nætter Renaissance Phuket Resort 1x Deluxe
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked