Renaissance Phuket Resort & Spa - Maikhao Beach
Previous slide
Next slide

Renaissance Phuket Resort

Renaissance Phuket Resort & Spa er et 5-stjernet resort ved den rolige Mai Khao strand i det nordligste Phuket. Resortet ligger lige ud til den skønne Mai Khao, i skønne grønne og tropiske omgivelser. Øens længste strand og en af de absolut roligste. Mai Khao hører til Sirinat National Park, som betyder området er beskyttet og masseturismen får derfor svært ved at finde vej til området. Godt for dem der søger de roligste omgivelser på Phuket.

Renaissance Phuket Resort har en smuk pool med udsigt til havet. Resortet har også flere restauranter, hvor Takieng serverer thailandske retter, Sand Box Beachfront serverer internationale retter ved stranden og Loca Vore som serverer dagens morgenmad og comfort food om dagen. Dertil har de selvfølgelig også en lounge med cocktails og andre forfriskninger, samt en café med kaffe, sandwiches og andet let.

Området byder på ganske få spisesteder og barer, men det er heller ikke derfor Renaissance Phuket Resort skal besøges. Resortet er til dem som søger skøn luksus, lækker mad og smukke omgivelser ved den lange strand. De dage man vil shoppe, på udflugter eller markeder må man søge mod Nai Yang, Bang Tao eller de kendte byer som Phuket Old Town, Karon eller Patong.

Renaissance Phuket Resort og ansvarlighed

Renaissance Phuket Resort har indført en række projekter i forskellige områder af resortet. Først er der gjort meget for at spare på energien på resortet, bl.a. med LED lys overalt, og andre konventionelle tiltag for at gøre resortet mere bæredygtigt. Der er også gjort et stort arbejde for at nedbringe madspild, som er lykkes at reducere med 50%. De har skåret ned på plastikaffald både på værelser, til maden og i rengøringen. Dette betyder at 24.000 færre stykker plast bliver brugt per år.

Endnu bedre har resortet erstattet alle plastikflasker med glasflasker. Dette betyder at 180.000 plastikflasker bliver sparet hvert år. Et samarbejde de indgik med et lille start-up på øen, Generation Water. De benytter nu ”water from air” teknologi, som er omkring 78% mindre energikrævende end alternativerne. Det kræver ikke at vandet bliver trukket op af floder, søer eller undergrunden. Et stort plus for Phuket, da vandet allerede er en knap ressource på øen.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket lufthavn (t/r)
  • Privat transfer Phuket lufthavn – Renaissance Phuket Resort (t/r)
  • 13 nætter Renaissance Phuket Resort 1x Deluxe
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked