Previous slide
Next slide

Thavorn Beach Village Resort

Thavorn Beach Village Resort er et flot og stilfuldt resort ud til den lille Nakalay Beach, ikke langt fra Kamala Beach og by. Resortet ligger i et roligt og lidt afsondret område, men her er ikke langt til hverken Kamala, Patong eller Karon. Så selvom du bor i et stille område, er der kort afstand til masser af spisesteder, shopping og byliv. Resortet har også egen shuttlebus til både Patong og Kamala.

Thavorn Beach Village Resort har også flere spisesteder. Der er restauranten Marisa Terrace Restaurant som serverer thailandsk, kinesisk og vesterlandske retter. Resortet har også Crocodile Bar & Grill med poolbar, der serverer forfriskninger og lette retter. Sidst har de også den lille Sala Café som serverer kaffe og bagværk til farten.

Resortet har flere interessante muligheder for indkvartering. Lige fra små hyggelige og stilfulde bungalows, til pool access værelser og hytter ved stranden, til store suites til familier eller dem som søger en lækker suite med udsigt.

Ved lavvande, kan hotellets strand blive mindre velegnet til svømning, men du har til gengæld et kæmpe fri-formet poolområde. Du har også de større strande i Kamala (3 km) og Patong (6 km), hvor du kan tage hen, hvis poolen ikke går ved lavvande.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Thavorn Beach Village Resort i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
 • Fly Danmark – Thailand (t/r)
 • Privat transfer til Thavorn Beach Village Resort (t/r)
 • Morgenmad dagligt
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Konkursdækning
 • Alle skatter og afgifter

Thavorn Beach Village Resort og ansvarlighed

Som del af Thavorn Hotels and Resorts, samarbejder Thavorn Beach Village Resort med Department of Marine and Coastal Resources for at genoprette koralrevet i Nakalay Bay. De samarbejder for at genoprette, beskytte og dyrke det lokale koralrev. De arbejder også på at etablere et korallæringscenter og ”koralplanteskole” på Phuket, samt de har en ambition om at kunne lave bevaringsdyk for at give turister mulighed for at deltage i bevaringsprojektet. Målet er at blive et forbillede på Phuket inden for koralrevsbevaring og inspirere andre resorts og virksomheder til at gøre det samme.

Thavorn Hotels and Resorts støtter projektet til at kunne:

 • Rense havbunden for affald, der kan skade koralrevet og livet i havet.
 • Lave fortøjningsbøjer til at stoppe fiskerbåde frigive anker på koralrevet.
 • Markere koral-genplanteringsområder, så de kan vende tilbage og plante koralfragmenter, der blevet beskadiget af mennesker og fiskeaktiviteter.
 • Undersøge sundhed og overlevelsesgrad for genplantede koralfragmenter og overvåge projektets succes.
 • Fjern og destruerer koralskadelige skadedyr.

Du kan følge projektet her.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.