The Slate Phuket - Lækkert design ved den smukke Nai Yang Beach

,
Previous
Next

The Slate Phuket

The Slate Phuket er et virkelig gennemført 5-stjernet designhotel ved Nai Yang Beach. Et råt industrielt design med reference til Phuket´s tidligere store tinminedrift, placeret i smukke grønne omgivelser ved stranden. Resortet har flere pools, og nogle imponerede restauranter og barer. Området er roligt og ikke langt fra den lille hyggelige Sirinat National Park. Her er flere flotte strande, gode muligheder for en hyggelig picnic og lidt gåture i flotte omgivelser. Derudover er resortet tæt på indkøb og spisesteder.

Du kan læse mere om resortet på deres side her. Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Ansvarlige Resorts

The Slate Phuket er et resort der har taget nogle ekstra skridt i forhold til bæredygtighed. The Slate har også installeret deres eget ‘The Reverse Osmosis’ vandbehandlingssystem, som bruger regnvand fra en lokal dæmning. Resortet fylder genanvendelige glasflasker med rent drikkevand og sparer derved cirka 280.000 plastikflasker årligt. Resortet har også valgt at kun tilbyde bæredygtige udflugter og ture ud fra et miljømæssigt og socialt synspunkt.
De fleste værelsesfaciliteter er også blive udskiftet med produkter som er nedbrydelige, genbrugelige eller genanvendelige, såsom tandbørster, kamme, vaskeposer med mere. The Slate er fx gået fra et forbrug fra 68.500 plastik til omkring 7.000 papir om året. Resortet har også taget tiltag som at kun benytte også miljøvenlige rengøringsmidler, og alt plastik er fjernet hvor det kan fjernes. Nyvasket og -presset tøj vil for eksempel blive levet direkte til værelserne for at undgå den traditionelle folieindpakning. Blandt mange andre tiltag.
Resortet har også egen kompost. Her gør de brug af regnormen “african nightcrawler”, som er yderst effektiv til at skabe kompost der bruges i resortets haver.

Prisen er inklusiv
  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat Transfer Phuket Lufthavn – The Slate Phuket (t/r)
  • 13 nætter The Slate Phuket 1x Pearl Bed Suite
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte os på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle vores rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til jeres behov og ønsker. Blot giv besked, og vi tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser er forslag, som kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har I ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper vi gerne. Vi sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked