,
Previous slide
Next slide

The Slate Phuket

The Slate Phuket er et virkelig gennemført 5-stjernet designhotel af den kendte indretningsarkitekt og arkitekt Bill Bensley. Det er indrettet i et råt industrielt design med reference til Phuket ́s historie og den tidligere store tinminedrift og industrielle. Uden tvivl et af øens mest imponerede resorts.

The Slate Phuket er placeret i smukke grønne omgivelser ved stranden og designet går gennem haven og resten af resortet. Det er beliggende ved den smukke Nai Yang Beach og den lille fredelige by, eller landsby, som mange overser. Området er roligt og ikke langt fra den lille hyggelige Sirinat National Park, som mange thailændere benytter til små picnics. Derudover er resortet tæt på indkøb og spisesteder.

Resortet har selv flere gode restauranter, men i flagskibet Black Ginger bør særdeles fremhæves. Restauranten er blandt Phuket´s bedste og har i flere år vundet en Michelin-stjerne. Skal det være mindre formelt, har de også deres Tin Mine restaurant og Rivet & Rebar med god mad og lounge til afslapning. Men alle er i høj kasse.

Til dagen og aftenen har The Slate Phuket også bar med snacks og cocktails, samt selvfølgelig en poolbar til de varme dage og meget mere. Ligesom de har en lækker spa til selvforkælelse. Der er tre poolområder, hvor to kun er for 14 år og op, men du er også kun 100 meter fra den skønne Nai Yang Beach.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på The Slate Phuket i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til The Slate Phuket (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

The Slate Phuket og ansvarlighed

The Slate Phuket er et resort, der har taget ekstra skridt i forhold til ansvarlig hoteldrift og bæredygtighed. De har installeret deres eget ‘The Reverse Osmosis’ vandbehandlingssystem, som bruger regnvand fra en lokal dæmning. Det betyder at The Slate påfylder genanvendelige glasflasker med rent drikkevand og sparer derved omkring 280.000 plastikflasker årligt. De har også valgt at kun tilbyde bæredygtige udflugter og ture ud fra et miljømæssigt og socialt synspunkt.

De fleste værelsesfaciliteter er også blevet udskiftet med produkter som er nedbrydelige, genbrugelige eller genanvendelige. Det gælder også toiletartikler som tandbørster, kamme, vaskeposer med mere. The Slate Phuket har også lavet tiltag som kun at benytte miljøvenlige rengøringsmidler, og alt plastik er fjernet hvor det kan fjernes fra resortet. Nyvasket og -presset tøj vil for eksempel også altid blive leveret direkte til værelserne, for at undgå den traditionelle folieindpakning. Blandt mange andre tiltag.

Resortet har også egen kompost som de benytter til deres egen grønne områder. Her gør de brug af regnormen “african nightcrawler”, som er yderst effektive til at skabe kompost og genbruge resortets organiske affald.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.