The Village Coconut Island - En kort sejltur fra Phuket
Previous slide
Next slide

The Village Coconut Island

The Village Coconut Island er luksus og afsondrethed kun 500 meter fra Phuket. Resortet ligger ud til stranden med udsigt over den smukke Phang Nga-bugt, på en ø fyldt med kokosnød- og frugtplantager. Beliggenheden er i særklasse da man både er helt isoleret, men kun en kort bådtur med deres 24-timers vandtaxiservice fra Phuket – mod et mindre gebyr på 100 THB (ca. 20 kr.), med afgang hver halve time. Resortet har flere high-end restauranter og barer, og en lang række udflugtsmuligheder.

Priser

Priserne er udregnet med udgangspunkt i to voksne i et delt dobbeltværelse og flybilletter til 6.500 kroner per person.

The Village Coconut Island og ansvarlighed

The Village Coconut Island ligger isoleret på en lille ø og deres tiltag afspejler dette. De har fx deres eget aftappningsanlæg, så de kan behandle, filtrerer og påfylde mere end 2000 glasflasker på stedet hver dag. Engangsplastik er så vidt muligt fjernet og de benytter plastfrie 100% biologisk nedbrydelige beholdere, sugerør er nu af papir eller bambus. Shampoer og andre forbrugsgoder bliver genopfuldt før nye gæster tjekker-ind med deres egne signaturprodukter. Roomservice har skiftet til små elektriske køretøjer for at spare på udledningen. Lige så vel er alle lys nu LED på hele resortet.

De har også egen økologisk urtehave, som en del af deres løbende indsats for blive mere selvforsynende. Et andet vigtig tiltag er resortets eget spildevandsanlæg, for at formindske brugen lokale naturlige vandresourcer. De genbruger også alt plast, tin og glas, og personalet sortere alle genanvendelige materialer, som komprimeres og sendes til genbrug m.m.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat Transfer Phuket lufthavn – The Villa Laem Hin Lagoon Resort (t/r)
  • Water-taxi, Villa Laem Hin Lagoon Resort – The Village Coconut Island (t/r)
  • 13 nætter The Village Coconut Island 1x Deluxe Suite
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked