The Village Coconut Island - Koh Maphrao, en kort sejltur fra Phuket
Previous slide
Next slide

The Village Coconut Island

The Village Coconut Island er luksus og afsondrethed kun 500 meter fra Phuket. Det er beliggende på den lille Koh Maphrao lige øst for Phuket, fyldt med kokosnød- og frugtplantager. Derudover har øen en lille skole, lille købmand og et lille spisested, foruden resortets egne restauranter. The Village ligger ud til stranden med udsigt til Phuket og andre omkringliggende øer.

Beliggenheden er i særklasse, da man både er helt isoleret på den lille afsondret Koh Maphrao, men kun en kort bådtur med deres 24-timers vandtaxiservice fra Phuket. Turen koster et mindre gebyr på omkring 100 THB (ca. 20 kr.), med afgang hver halve time.

Resortet har flere gode restauranter og barer, og en lang række udflugtsmuligheder. The Village Coconut Island har restauranten KoKo, som serverer traditionelt japanske retter og asiatiske fusionsretter. Der er også en italiensk restaurant med pizza, pasta og grillet retter, samt en restaurant med retter fra middelhavet.

Udover rolige dage på stranden, udflugter til Phuket og god mad er der flere aktiviteter på resortet. Du kan udforske øen med kajak, cykelture eller stå på paddleboard, samt andre vandsports. Resortet har også tennisbane, wellness afdeling med spa og en lang række aktiviteter som yoga, Muay Thai, sprogklasser og meget mere.

Priser

Bemærk. Priserne for The Haven Khao Lak skal kun betragtes som et overslag til at vurdere prisklassen. De er udregnet med udgangspunkt i 13 nætter og flybilletter til 6500 kroner per styk. Priserne tager ikke højde for kursstigninger eller -fald, eventuelle aktuelle promotions-, sæsonoverlap, dynamiske priser eller udvikling i flybilletter.

Skriv, hvis du ønsker en nøjagtig pris, en anden værelsestype, andet antal nætter eller resortet i kombination med andre destinationer.

The Village Coconut Island og ansvarlighed

The Village Coconut Island ligger isoleret på den lille ø Koh Maphrao og deres tiltag afspejler denne beliggenhed. Resortet har ugentlige strandoprydninger for at tage sig af skrald og plastik der flyder til øen. De har også deres eget aftapningsanlæg, så de kan behandle, filtrerer og påfylder mere end 2000 glasflasker på stedet hver dag.

Engangsplastik er så vidt muligt fjernet og de benytter plastfrie og 100% biologisk nedbrydelige beholdere. Sugerør er blevet udskiftet til papir og bambus. Shampooer og andre toiletartikler bliver dagligt genopfyldt af roomservice med deres egne signaturprodukter. Roomservice har skiftet har fået små elektriske køretøjer for at spare på CO2-udledningen. Lige så vel er alle lys blevet udskiftet til LED på hele resortet. De støtter øens lokalsamfund med arbejdspladser, samt forbedringer i Koh Maphrao´s infrastruktur.

The Village Coconut Island har egen økologisk urtehave, som en del af en løbende indsats for at blive mere selvforsynende. Urtehaven bruges også i deres madlavningskurser, hvor gæsterne hører om urterne inden de bruges i køkkenet. Et andet vigtigt tiltag er, at resortet har eget spildevandsanlæg, for at formindske brugen af naturlige lokale vandressourcer, som er begrænset på en lille ø. De genbruger også alt plast, tin, glas og papir, og personalet sorterer alle genanvendelige materialer, som komprimeres og sendes til genbrug m.m.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat transfer Phuket lufthavn – Molen til Water-taxi (t/r)
  • Water-taxi – The Village Coconut Island (t/r)
  • 13 nætter The Village Coconut Island 1x Deluxe Suite
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked