Previous slide
Next slide

Barcelo Coconut Island

Barcelo Coconut Island er luksus og afsondrethed kun 500 meter fra Phuket. Det er beliggende på den lille Koh Maphrao lige øst for Phuket, fyldt med kokosnød- og frugtplantager. Derudover har øen en lille skole, lille købmand og et lille spisested, foruden resortets egne restauranter. The Village ligger ud til stranden med udsigt til Phuket og andre omkringliggende øer.

Beliggenheden er i særklasse, da man både er helt isoleret på den lille afsondret Koh Maphrao, men kun en kort bådtur med deres 24-timers vandtaxiservice fra Phuket. Turen koster et mindre gebyr på omkring 100 THB (ca. 20 kr.), med afgang hver halve time.

Resortet har flere gode restauranter og barer, og en lang række udflugtsmuligheder. Barcelo Coconut Island har restauranten KoKo, som serverer traditionelt japanske retter og asiatiske fusionsretter. Der er også en italiensk restaurant med pizza, pasta og grillet retter, samt en restaurant med retter fra middelhavet.

Udover rolige dage på stranden, udflugter til Phuket og god mad er der flere aktiviteter på resortet. Du kan udforske øen med kajak, cykelture eller stå på paddleboard, samt andre vandsports. Resortet har også tennisbane, wellness afdeling med spa og en lang række aktiviteter som yoga, Muay Thai, sprogklasser og meget mere.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Barcelo Coconut Island i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Barcelo Coconut Island (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Barcelo Coconut Island og ansvarlighed

Barcelo Coconut Island ligger isoleret på den lille ø Koh Maphrao og deres tiltag afspejler denne beliggenhed. Resortet har ugentlige strandoprydninger for at tage sig af skrald og plastik der flyder til øen. De har også deres eget aftapningsanlæg, så de kan behandle, filtrerer og påfylder mere end 2000 glasflasker på stedet hver dag.

Engangsplastik er så vidt muligt fjernet og de benytter plastfrie og 100% biologisk nedbrydelige beholdere. Sugerør er blevet udskiftet til papir og bambus. Shampooer og andre toiletartikler bliver dagligt genopfyldt af roomservice med deres egne signaturprodukter. Roomservice har skiftet har fået små elektriske køretøjer for at spare på CO2-udledningen. Lige så vel er alle lys blevet udskiftet til LED på hele resortet. De støtter øens lokalsamfund med arbejdspladser, samt forbedringer i Koh Maphrao´s infrastruktur.

Barcelo Coconut Island har egen økologisk urtehave, som en del af en løbende indsats for at blive mere selvforsynende. Urtehaven bruges også i deres madlavningskurser, hvor gæsterne hører om urterne inden de bruges i køkkenet. Et andet vigtigt tiltag er, at resortet har eget spildevandsanlæg, for at formindske brugen af naturlige lokale vandressourcer, som er begrænset på en lille ø. De genbruger også alt plast, tin, glas og papir, og personalet sorterer alle genanvendelige materialer, som komprimeres og sendes til genbrug m.m.

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.

Send besked