The Westin Siray Bay Resort - Siray Bay, kort fra Phuket Old Town
Previous slide
Next slide

Westin Siray Bay Resort

Westin Siray Bay Resort ligger i et roligt og idyllisk hjørne af Phuket tæt ved en smuk hvid sandstrand. Fra resortet har du en fantastisk udsigt fra bjergskråningen og tre infinity-pools. Til trods for den rolige beliggenhed i en lille bugt er der kun en kort køretur til historiske Phuket Old Town og byens store udbud af shopping, spisesteder, streetfood og underholdning.

Westin Siray Bay Resort har flere restauranter og barer. Blandt andet Prego By The Beach, som serverer italiensk og Seasonal Tastes, der har internationale og asiatiske retter på menuen. Og begge restauranter har en skøn udsigt over havet og Phuket. Vil man nyde en kold forfriskning, har resortet også barer og lounge.

Resortet er indrettet i en elegant stil og værelserne kommer med balkon med udsigt. Området er som nævnt meget roligt, og du finder lidt spisesteder og caféer i området. Samt Phuket Old Town med dets mange muligheder hurtig nås.

The Westin Siray Bay og ansvarlighed

The Westin Siray Bay Resort er endnu et resort, der arbejder for en mere bæredygtig drift. Som en del af Marriott Hotels & Resorts følger resortet deres “serve360” program for bæredygtighed. Mere håndgribeligt har resortet fjernet sugerør, sænket forbruget af plastikflasker og engangsplastik generelt. Blandt andet ved at fx fjerne engangsplastikken for fra vaskeriet og indføre genbrugelige lærredsposer til vasketøjet. 

Resortet har også installeret vandmaskine som gæster og personale kan bruge til at fylde flasker op med drikkevand. Maskinen bruger atmosfærisk vandgenerering (AWG), en teknologi som producerer drikkevand fra den omgivende luft. Et vigtigt tiltag på en ø som Phuket, som har mange forbrugere af øens begrænset vandressourcer.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat transfer Phuket lufthavn – The Westin Siray Bay Resort (t/r)
  • 13 nætter The Westin Siray Bay Resort 1x Superior Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked