The Westin Siray Bay Resort - Siray Bay, kort fra Phuket Old Town
Previous slide
Next slide

Westin Siray Bay Resort

Westin Siray Bay Resort ligger i et roligt og idyllisk hjørne af Phuket med udsigt over strand og hav. Resortet er i en elegant stil og værelserne kommer med balkon med udsigt. Resortet har tre udendørs pools med udsigt og en smuk hvid strand lige for foden af resortet. Området er som nævnt meget roligt, med få spisesteder og caféer i området. Til gengæld er resortet ikke langt fra Phuket Old Town med dets mange muligheder for streetfood, spisesteder og rolige natteliv. Samt resortet selv har seks restauranter og barer, hvoraf flere har udsigt over vandet.

The Westin Siray Bay og ansvarlighed

The Westin Siray Bay Resort er endnu et resort der arbejder for en mere bæredygtig drift. Som en del af Marriott Hotels & Resorts følger resortet deres “serve360” program for bæredygtighed. Mere håndgribeligt har resortet fjernet sugerør, sænket forbruget af plastikflasker og engangsplastik generelt. Blandt andet ved at fx fjerne engangsplastikken for fra vaskeriet og indføre genbrugelige lærredsposer til vasketøjet. Resortet har også installeret vandmaskine som gæster og personale kan bruge til at fylde flasker op med drikkevand. Maskine bruger atmosfærisk vandgenerering (AWG), en teknologi som producerer drikkevand fra den omgivende luft. Et vigtigt tiltag på en ø som Phuket, som har mange forbrugere af øens begrænset vandressourcer.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Phuket (t/r)
  • Privat Transfer Phuket Lufthavn – The Westin Siray Bay Resort (t/r)
  • 13 nætter The Westin Siray Bay Resort 1x Superior Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked