Avani Hua Hin - Gode pools og rolige hjørner
,
Previous slide
Next slide

Avani Hua Hin

Avani Hua Hin er beliggende i nogle hundrede meter til stranden. Omkring midtvejs mellem Hua Hin og Cha Am, ikke langt fra Mrigadayavan Palace. De tilbyder shuttle service til det centrale Hua Hin for 50 THB per person, fra sen eftermiddag og aften.

Resortet er indrettet lyse farver og med grønne tropiske omgivelser. Avani Hua Hin har tre poolområder, samt børnepool, samt masser af steder man kan slappe af i rolige hjørner. Resortet har restauranterne Brezza ud til vandet od Staa´s, begge serverer thai, asiatisk og vesterlandsk. De har tilmed en lille ”popup” picnic restaurant i det fri. Resortet også poolbar, strandbar og lounge med lette måltider og kolde drikke, samt deres “grab & go” med mad til dem på farten. Avani Hua Hin har også et større welness og beauty spa, ligesom de har udlåner cykler, hvis du vil udforske området. Der er altså masser af give sig til.

Vil man have en dag med shopping, ligger det specielle Venedi-tema indkøbscenter Venezia 10 minutters gang fra resortet. Det centrale Hua Hin kan også hurtigt nås med taxa, hvor der er markeder og mange muligheder for shopping.

Avani Hua Hin og ansvarlighed

Avani Hua Hin og andre Avani resorts har flere initiativer for at understøtte en bæredygtig og ansvarlig hoteldrift. De har siden 2000 støttet the Heinecke Foundation, som giver stipendier til unge mennesker. De støtter også lokale velgørende organisationer, ligesom de arbejder for en bæredygtig drift.

Deres resorts har blandt andet byttet sugerør ud med alternativer i bambus og rustfrit stål. Siden 2008 har alle Avani-hoteller også skulle bestå en uafhængig og anerkendt bæredygtighedscertificering på årsbasis. Der kræves en guldcertificering hos Green Growth 2050 eller derover.

Avani har også en ambition om en 75% reduktion af engangsplastik i 2024. Der er også en ambition m at blive et Net Zero Carbon virksomhed i 2050 og allerede i 2016 var deres CO2-udledning faldet med 20%. Ligesom de også arbejder med affaldshåndtering.

Hos netop Avani Hua Hin kræver deres restauranter nu 90% af alle fødevarer kommer fra et lokal jord-til-bord. Derfor har resortet et nært samarbejde med lokale landmænd og de har indgået partnerskaber med lokale virksomheder med fritgående høns, økologiske æg, og mange andre bæredygtige produkter.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Bangkok (t/r)
  • Privat Transfer Bangkok Lufthavn – Avani Hua Hin (t/r)
  • 13 nætter Avani Hua Hin 1x Deluxe Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked