Avani Hua Hin Resort - Gode pools og rolige hjørner
,
Previous slide
Next slide

Avani Hua Hin Resort

Avani Hua Hin Resort er et moderne resort i lyse farver og beliggende nogle hundrede meter fra stranden. Resortet har 196 værelser med egen balkon i en grøn have med flere gode. Her er indbydende poolområder. Det ligger midtvejs mellem Hua Hin og Cha Am, ikke langt fra det historiske Mrigadayavan Palace. De tilbyder shuttle service til det centrale Hua Hin for 50 THB per person. Alternativt kan du tage en taxa eller tuktuk til byen.

Avani Hua Hin Resort har tre store poolområder, samt børnepool, med masser af steder man kan slappe af i rolige hjørner. Resortet har restauranterne Brezza og Staa´s, som begge serverer thailandske, asiatiske og internationale retter. De har tilmed en lille ”pop-up” picnic-restaurant i det fri til hyggelig middag. Resortet også poolbar og lounge med lette måltider og kolde forfriskninger, samt deres lille “grab & go” med mad til dem der skal på farten.

Avani Hua Hin Resort har også et større welness og beauty spa, ligesom de udlåner cykler, hvis du vil udforske området. Vil man have en dag med shopping, ligger det specielle Venedi-tema indkøbscenter Venezia 10 minutters gang fra resortet. Det centrale og sydlige Hua Hin kan også hurtigt nås med taxa eller shuttlebus, hvor der er markeder, indkøbscentre og masser af muligheder for shopping. Så der er masser at tage sig til.

Avani Hua Hin Resort og ansvarlighed

Avani Hua Hin Resort og andre Avani resorts har flere initiativer for at understøtte en bæredygtig og ansvarlig hoteldrift. Siden 2000 har resortet støttet The Heinecke Foundation, der giver stipendier til unge mennesker. De støtter også lokale velgørende organisationer, udover arbejdet for en bæredygtig hoteldrift.

Deres resorts har blandt andet byttet alle sugerør ud med alternativer i bambus og rustfrit stål. Siden 2008 har alle Avani-hoteller også bestået en uafhængig og anerkendt bæredygtighedscertificering på årsbasis. Der kræves en guldcertificering hos Green Growth 2050 eller derover.

Avani har en ambition om en 75% reduktion af engangsplastik i 2024. Der er også en ambition om at blive et Net Zero Carbon virksomhed i 2050 og allerede i 2016 var de lykkedes med en 20% reduktion i CO2-udledningen. Derudover arbejder de også med affaldssortering og genbrug.

Hos netop Avani Hua Hin Resort kræver deres restauranter nu at 90% af alle fødevarer kommer med et lokal jord-til-bord koncept. Derfor har resortet et nært samarbejde med lokale landmænd og de har indgået partnerskaber med lokale virksomheder med fritgående høns, økologiske æg, og mange andre bæredygtige produkter.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Bangkok (t/r)
  • Privat transfer Bangkok lufthavn – Avani Hua Hin (t/r)
  • 13 nætter Avani Hua Hin Resort 1x Deluxe Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked