Cape Nidhra Hotel - Luksus helt centralt i Hua Hin
,
Previous slide
Next slide

Cape Nidhra Hotel

Cape Nidhra Hotel et lækkert 5-stjernet boutique resort direkte ud til stranden og helt centralt i Hua Hin. Resortet er indrettet i en moderne og minimalistisk stil. Her er saltvandspool med havudsigt der ligger helt ud til havet, kun adskilt af lidt af resortets solsenge.

Resortet er medlem af Small Luxery Hotels of the World og har blot 59 værelser. Værelserne har egen pool og deres store Sky Pool Suite giver mulighed for at slappe af i private omgivelser på de store rummelige terrasser. Resortet har en saltvandspool ved stranden med et loungeområde og cabanaer.

Fra den centrale beliggenhed har du den charmerende midtby i gåafstand. Her kan du let nå byens store natmarked, de mange restauranter, spisesteder og hyggelige barer ved den lille havn. Derudover er der mulighed for shopping og indkøb i gåafstand med blandt andet Villa Market kun 600 meter væk.

Cape Nidhra Hotel har restauranten Rocks, der serverer lokale specialiteter og populære fiske- og skaldyrsretter. Resortet har også baren, On the Rocks Bar, som byder på loungestemning med cocktails og andre godter, med udsigt over Siam Bugten.

Der er selvfølgelig også spa kort fra stranden, hvor man kan nyde en traditionel thailandsk massage eller spa-behandlinger. Udover spaen har resortet også et steam room, sauna og meget andet med afslappende thaimassage og wellnessbehandlinger.

Cape Nidhra Hotel og ansvarlighed

Cape Nidhra Hotel i Hua Hin er `Gold Level´ certificeret Green Hotel. Den højeste standard som Thailands Ministry of natural Resources and Environment tildeler.

Resortet startede med et “grønt” team, der stod for at træne og uddanne alle hotellets medarbejdere i bæredygtige praksisser. Hvorefter der blev indført en 3R politik med reduce, re-use og recycle, for at mindske resortets ressourceforbrug. Samtidigt blev resortets spildevandsbehandling forbedret, resortet blev mere energieffektivt og resortet øgede sit fokus på god miljøforvaltning.

Cape Nidhra Hotel bruger i dag også lokale leverandører og råvarer alle steder det er muligt. Resortets restaurant, Rocks, har også forpligtiget sig til at støtte forebyggelsen af ​​dyremishandling og truede dyr, og serverer derfor fx ikke hajfinner, fuglereder eller foie gras.

Efter det store arbejde og den endelige revision modtog Cape Nidhra Hotel certificeringen Green Hotel Gold-niveau i 2021. Samtidigt modtog resortet certificeringen Green Health Hotel, som er tildelt af Sundhedsstyrelsen.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Bangkok (t/r)
  • Privat transfer Bangkok lufthavn – Cape Nidhra Hotel (t/r)
  • 13 nætter Cape Nidhra Hotel 1x Sky Pool Suite
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked