Previous slide
Next slide

Dusit Thani Hua Hin

Dusit Thani Hua Hin er skønt beliggende lige ud til en lille strand i Cha Am i fredelige omgivelser. Deres værelser kommer med en lille balkon, hvorfra du har udsigt til resortets have eller pool. Resortet har også familie-suites som kan forbindes med deres Deluxe værelser til at skabe en stor to værelses-suite til både børn og forældre.

Resortet ligger omkring midtvejs mellem Hua Hin og Cha Am. Området er roligt, men der er lidt spisesteder og barer i nærheden af resortet. Der er også shuttle service til det centrale Hua Hin, så byens shopping, markeder og andre bekvemmeligheder nås let.

Dusit Thani Hua Hin er indrettet i en elegant Thailandsk stil i grønne omgivelser med en tropisk have og en stor sø. Resortet har to store pools, poolbar, samt solterrasse hvor der serveres kolde forfriskninger og andet godt. Her er der ingen børnepool, men der er lavere vand for enden af deres to pools.

Dusit Thani Hua Hin har også hele fire restauranter. Der serveres mad fra forskellige dele af verden og der er mulighed for thailandsk, italiensk, sydamerikansk og The Restaurant med en international menu. På resortet har man også adgang til den rolige og fredfyldte Devarana Spa. Hvis man ønsker at være mere aktiv, er der også tennis, squash og badminton.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Dusit Thani Hua Hin i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Dusit Thani Hua Hin (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Dusit Thani Hua Hin og ansvarlighed

Dusit Thani Hua Hin er en del af en større thailandsk kæde, som har en bred tilgang til ansvarlig drift. Resortet har som et hovedpunkt fokus på at reducere deres CO2-fodaftryk. De har bl.a. en ambition om at installere solceller på alle deres hoteller i Thailand. De har siden 2018 arbejdet for at helt stoppe brugen af engangsplastik og indføre miljøvenlige alternativer.

Mange af Dusit Thani ́s aktiviteter og oplevelser har også ansvarlig turisme som omdrejningspunkt. De har egen ”Eco workshop”, samfunds- og agro-turisme hvor man blandt andet kan besøge et nærliggende chokolade landbrug eller en vingård. Samt løsladelse af krabber i havet og cykelture ud i det fri.

Dusit Thani arbejder løbende på at nedbringe madspild. Resortet har brugt et redskab til at præcist måle madspild og målrette det efter de mest kasserede fødevarer. Resortet køber kun økologiske Fair Trade ris. Generelt gøres der en stor indsats for at støtte thailandske landmænd, økologisk landbrug og forbedre fødevaresikkerheden i Thailand.

Hele kæden er tilsluttet The Code, et globalt initiativ til at øge bevidstheden om seksuel udnyttelse af børn inden for rejser og turisme. De støtter Operation Smile i Thailand, der hjælper børn med bl.a. læbe- og ganespalte. Blandt meget andet. I 2023 er resortet også blevet ISO14001 miljøcertificeret.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.