Dusit Thani Hua Hin - i det rolige Cha Am

Previous
Next

Dusit Thani Hua Hin

Det 5-stjernet Dusit Thani Hua Hin er skønt beliggende, lige ud til en god lille strand i Cha Am. Resortet er indrettet i en elegant Thailandsk stil i grønne omgivelser med en tropisk have og en stor sø. Resort har to store pools, samt solterrasse, som servere cocktails og andet godt. Her er også hele fire restauranter på resortet, som serverer mad fra forskellige dele af verden med thailandsk, italiensk, sydamerikansk og restauranten The Restaurant med en international menu. Til de rolige timer har resortet også lounge med bar og en pool bar. På resortet har man også adgang til den rolige og fredfyldte Devarana Spa.

Du kan læse mere om resortet på deres side her. Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Ansvarlige Resorts

Dusit Thani Hua Hin er en del af en større thailandsk kæde, som har en bred tilgang til ansvarlig drift. Resortet har som et  hovedpunkt fokus på, at reducere deres CO2-fodaftryk. De har bl.a. en ambition om at installere solceller på alle deres hoteller i Thailand.  Dusit Thani Hua Hin har siden 2018, arbejdet for at helt stoppe brugen af engangsplastik og indføre miljøvenlige alternativer.

Resortet arbejder også løbende på at nedbringe madspild på deres restauranter. Resportet har for eksempel brugt en teknologi, som giver mulighed for at præcist måle madspild og målrette efter de mest almindeligt kasserede fødevarer. Resortet køber også kun økologiske Fair Frade ris, direkte fra lokale landmænd. Og generelt gøres der en stor indsats for, at  støtte thailandske bønder, økologisk landbrug og forbedre fødevaresikkerheden i Thailand.

Hele kæden er tilsluttet The Code, et globalt initiativ til at øge bevidstheden om seksuel udnyttelse af børn inden for rejser og turisme. De støtter Operation Smile i Thailand, for at hjælpe børn med bl.a. læbe- og ganespalte. Blandet meget andet.

Prisen er inklusiv
  • Fly Danmark – Bangkok (t/r)
  • Privat Transfer Bangkok Lufthavn – Dusit Thani Hua Hin (t/r)
  • 13 nætter Dusit Thani Hua Hin 1x Deluxe Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte os på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle vores rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til jeres behov og ønsker. Blot giv besked, og vi tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser er forslag, som kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har I ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper vi gerne. Vi sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked