Dusit Thani Hua Hin - nær det rolige Cha Am
Previous slide
Next slide

Dusit Thani Hua Hin

Dusit Thani Hua Hin er skønt lige ud til en god lille strand i Cha Am. Omkring midtvejs mellem Hua Hin og Cha Am, og de har shuttle service til det centrale Hua Hin fra middag til klokken 22:00.

Resortet er indrettet i en elegant Thailandsk stil i grønne omgivelser med en tropisk have og en stor sø. Resortet har to store pools, poolbar, samt solterrasse, som servere cocktails og andet godt. Dusit Thani har også hele fire restauranter. Der serveres mad fra forskellige dele af verden og der er mulighed for thailandsk, italiensk, sydamerikansk og The Restaurant med en international menu.

På resortet har man også adgang til den rolige og fredfyldte Devarana Spa. Hvis man ønsker at være mere aktiv, er der også tennis, squash og badminton.

Dusit Thani Hua Hin og ansvarlighed

Dusit Thani Hua Hin er en del af en større thailandsk kæde, som har en bred tilgang til ansvarlig drift. Resortet har som et  hovedpunkt fokus på, at reducere deres CO2-fodaftryk. De har bl.a. en ambition om at installere solceller på alle deres hoteller i Thailand.  De har siden 2018, arbejdet for at helt stoppe brugen af engangsplastik og indføre miljøvenlige alternativer.

Resortet arbejder også løbende på at nedbringe madspild på deres restauranter. Resportet har for eksempel brugt en teknologi, som giver mulighed for at præcist måle madspild og målrette efter de mest almindeligt kasserede fødevarer. Resortet køber også kun økologiske Fair Frade ris, direkte fra lokale landmænd. Og generelt gøres der en stor indsats for, at  støtte thailandske bønder, økologisk landbrug og forbedre fødevaresikkerheden i Thailand.

Hele kæden er tilsluttet The Code, et globalt initiativ til at øge bevidstheden om seksuel udnyttelse af børn inden for rejser og turisme. De støtter Operation Smile i Thailand, for at hjælpe børn med bl.a. læbe- og ganespalte. Blandet meget andet.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Bangkok (t/r)
  • Privat Transfer Bangkok Lufthavn – Dusit Thani Hua Hin (t/r)
  • 13 nætter Dusit Thani Hua Hin 1x Deluxe Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked