Hua Hin Marriott Resort & Spa - i centrum af Hua Hin

,
Previous
Next

Hua Hin Marriott Resort

Det 5-stjernede Hua Hin Marriott Resort and Spa ligger ud til stranden, men har også adskillige pool områder. Resortet ligger i centrum af Hua Hin og i gåafstand til byens store natmarked, et utal af restauranter og gode muligheder for shopping. Resortet har også to restauranter, bl.a. den ret kendte fiskerestaurant Big Fish, som serverer frisk fisk og grillet retter. Derudover har resortet bageri til lidt takeaway, samt pool bar og lounge med bar. Resortet har selvfølgelig også spa afdeling, hvis man skulle ønske det.

Du kan læse mere om resortet på deres side her. Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os

Ansvarlige Resorts

Hua Hin Marriott Resort har installeret solceller på store dele set resortets tag. Intet mindre end 702 solceller og resortet er dermed den største bygning i Hua Hin, som har udnytter den bæredygtige energi. Resortet er faktisk det første 5-stjernet resort i Hua Hin som gør dette. Det gør, at resortet nedbringer sit CO2 aftryk med 512 ton årligt, samtidigt med de har nedbragt deres energiforbrug gennem en lang række effektiviseringer. Resortet renser og genbruger også deres spildevand, som i blandt andet bruges deres have. De har fjeret plastiksugerør og indført en lang række biologisk nedbrydelige alternativer og miljøvenlige produkter gennem hele resortet. Hua Hin Marriott deltager også i strandoprydninger, så stranden bliver hold pæn, samt skrald og plastik kan blive bortskaffet forsvarligt. Der udover planter resortet også Beach Morning Glory, for at stabilisere klitterne og stranden.

Prisen er inklusiv
  • Fly Danmark – Bangkok (t/r)
  • Privat Transfer Bangkok Lufthavn – Hua Hin Marriott (t/r)
  • 13 nætter Hua Hin Marriott Resort 1x Superior Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte os på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle vores rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til jeres behov og ønsker. Blot giv besked, og vi tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser er forslag, som kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har I ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper vi gerne. Vi sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked