Marriott Resort & Spa - Luksus i centrum af Hua Hin
,
Previous slide
Next slide

Hua Hin Marriott Resort

Hua Hin Marriott Resort and Spa er et 5-stjernet moderne og luksuriøst resort helt centralt i Hua Hin. Resortet er beliggende lige ud til stranden, hvor du også har liggestole og parasoller på resortets afsnit. Derudover har Marriott Resort flere gode store poolområder, hvoraf flere er forbundet. Der er faktisk hele fem pools med både voksen-, familie- og stor børnepool.

Resortet har 322 værelser og både resort og værelser er indrettet i lyst thailandsk design. Deres værelser kommer med balkon og mange med udsigt til den store grønne have. Hua Hin Marriott Resort ligger i centrum af byen i gåafstand til det store natmarked, et stort utal af restauranter og shopping med Market Village kun 600 meter væk. Ligesom du har den hyggelige bymidte i kort gåafstand.

Resortet har to restauranter. Den kendte og velansete fiskerestaurant Big Fish, der serverer frisk fisk og grillet retter. Samt Amber Kitchen, som gør sig i et internationalt menukort, samt den helt store morgenmadsbuffet. Derudover har resortet bageri til lidt let og hurtig takeaway eller til at nyde på balkonen. Ønsker man en lidt koldt at drikke, kan man besøge deres bar med udsigt til havet eller deres lounge.

Marriott i Hua Hin har også egen cykeludlejning, så byen og området let kan udforskes på egen hånd. Og, de har selvfølgelig egen spa, Quan Spa, hvis man skal helt ned i gear med en massage eller anden wellness.

Hua Hin Marriott Resort og ansvarlighed

Hua Hin Marriott Resort har installeret solceller på store dele af resortets tag. Der er intet mindre end 702 solceller installeret og resortet er dermed den største producent af solenergi i hele Hua Hin. Resortet er faktisk det første 5-stjernede resort i Hua Hin, som har gjort dette. Det gør, at resortet nedbringer sit CO2-udledning med hele 512 ton årligt, kombineret med at de har yderligere har gjort for at nedbringe deres energiforbrug gennem en lang række effektiviseringer.

Hua Hin Marriott Resort renser og genbruger også alt deres spildevand, som blandt andet bruges til vanding i deres have. De har fjernet alle plastiksugerør og indført en lang række biologisk nedbrydelige alternativer og miljøvenlige produkter gennem hele resortet. Resortet og dets personale deltager også i strandoprydninger, så stranden bliver holdt pæn, samt skrald og plastik bliver bortskaffet forsvarligt. Derudover planter resortet også Beach Morning Glory, for at stabilisere og bevare klitter og strand.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Bangkok (t/r)
  • Privat transfer Bangkok lufthavn – Hua Hin Marriott Resort (t/r)
  • 13 nætter Hua Hin Marriott Resort 1x Superior Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked