,
Previous slide
Next slide

Hua Hin Marriott Resort

Hua Hin Marriott Resort and Spa er et 5-stjernet moderne og luksuriøst resort helt centralt i Hua Hin. Resortet er beliggende lige ud til stranden, hvor du også har liggestole og parasoller på resortets afsnit. Derudover har Marriott Resort flere gode store poolområder, hvoraf flere er forbundet. Der er faktisk hele fem pools med både voksen-, familie- og stor børnepool.

Resortet har 322 værelser og både resort og værelser er indrettet i lyst thailandsk design. Deres værelser kommer med balkon og mange med udsigt til den store grønne have. Hua Hin Marriott Resort ligger i centrum af byen i gåafstand til det store natmarked, et stort utal af restauranter og shopping med Market Village kun 600 meter væk. Ligesom du har den hyggelige bymidte i kort gåafstand.

Resortet har to restauranter. Den kendte og velansete fiskerestaurant Big Fish, der serverer frisk fisk og grillet retter. Samt Amber Kitchen, som gør sig i et internationalt menukort, samt den helt store morgenmadsbuffet. Derudover har resortet bageri til lidt let og hurtig takeaway eller til at nyde på balkonen. Ønsker man en lidt koldt at drikke, kan man besøge deres bar med udsigt til havet eller deres lounge.

Marriott i Hua Hin har også egen cykeludlejning, så byen og området let kan udforskes på egen hånd. Og, de har selvfølgelig egen spa, Quan Spa, hvis man skal helt ned i gear med en massage eller anden wellness.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Hua Hin Marriott Resort i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Hua Hin Marriott Resort (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Hua Hin Marriott Resort og ansvarlighed

Hua Hin Marriott Resort har installeret solceller på store dele af resortets tag. Der er intet mindre end 702 solceller installeret og resortet er dermed den største producent af solenergi i hele Hua Hin. Resortet er faktisk det første 5-stjernede resort i Hua Hin, som har gjort dette. Det gør, at resortet nedbringer sit CO2-udledning med hele 512 ton årligt, kombineret med at de har yderligere har gjort for at nedbringe deres energiforbrug gennem en lang række effektiviseringer.

Hua Hin Marriott Resort renser og genbruger også alt deres spildevand, som blandt andet bruges til vanding i deres have. De har fjernet alle plastiksugerør og indført en lang række biologisk nedbrydelige alternativer og miljøvenlige produkter gennem hele resortet. Resortet og dets personale deltager også i strandoprydninger, så stranden bliver holdt pæn, samt skrald og plastik bliver bortskaffet forsvarligt. Derudover planter resortet også Beach Morning Glory, for at stabilisere og bevare klitter og strand.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.