Hua Hin Marriott Resort & Spa - Luksus i centrum af Hua Hin
,
Previous slide
Next slide

Hua Hin Marriott Resort

Hua Hin Marriott Resort and Spa er et 5-stjernede luksuriøst lige ud til stranden. Resortet har er flere gode forbundet pool områder, der er faktisk hele fem pools. Det ligger i centrum af Hua Hin og i gåafstand til byens store natmarked, et utal af restauranter og shopping med Market Village kun 600 meter væk.

Resortet har to restauranter. Den kendte og velansete fiskerestaurant Big Fish, som serverer frisk fisk og grillet retter. Samt Amber Kitchen, som gør sig i et international menukort. Derudover har resortet bageri til lidt let takeaway eller til at nyde på værelset. Ønsker man en lidt koldt at drikke, kan man besøge deres bar med udsigt til havet eller deres lounge.

Marriott Resort i Hua Hin har også egen cykeludlejning, så byen og området let kan udforskes på egen hånd. Og, så har resortet selvfølgelig egen spa, Quan Spa, hvis man skal helt ned i gear med en massage eller anden wellness.

Hua Hin Marriott Resort og ansvarlighed

Hua Hin Marriott Resort har installeret solceller på store dele af resortets tag. Intet mindre end 702 solceller og resortet er dermed den største bygning i Hua Hin, som udnytter den bæredygtige energi. Resortet er faktisk det første 5-stjernet resort i Hua Hin som gør dette. Det gør, at resortet nedbringer sit CO2-udledning med hele 512 ton årligt, kombineret med at de har nedbragt deres energiforbrug gennem en lang række effektiviseringer.

Marriott Resort i Hua Hin renser og genbruger også deres spildevand, som i blandt andet bruges deres have. De har fjernet alle plastiksugerør og indført en lang række biologisk nedbrydelige alternativer og miljøvenlige produkter gennem hele resortet. Resortet og dets personale deltager også i strandoprydninger, så stranden bliver holdt pæn, samt skrald og plastik bliver bortskaffet forsvarligt. Derudover planter resortet også Beach Morning Glory, for at stabilisere og bevare klitter og strand.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Bangkok (t/r)
  • Privat Transfer Bangkok Lufthavn – Hua Hin Marriott (t/r)
  • 13 nætter Hua Hin Marriott Resort 1x Superior Room
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked