Hyatt Regency Hua Hin - ved strand og hyggelige markeder

,
Previous
Next

Hyatt Regency Hua Hin

Hyatt Regency Hua Hin er et stilfuldt 5-stjernet resort med strandeliggenhed i den rolige sydlige del af Hua Hin. Resortet ligger i en stor tropisk have og har tre store friformede og sammenkoblede pools. Her er fire forskellige restauranter med både thailandsk og europæisk, inklusiv den mindre formelle restaurant You&Me, sammen med bar ved poolen.

Resortet er tæt på de to hyggelige markeder Cicada og Tamarind, som er fyldt med mad, kunsthåndværk og masser af produkter fra områdets kunstnere. Derudover er resortet tæt på indkøb og det centrale Hua Hin er i kort afstand med taxa eller tuktuk, hvis du søger shopping, det store natmarked og natteliv. Du kan læse mere om resortet på deres side her. Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Ansvarlige Resorts

Kort om Hyatt Regency Hua Hins ansvarlig hoteldrift. Resort har haft et stort fokus på at nedbringe deres CO2 aftryk. Derfor bruges LED lys på hele resortet blandt meget andet inden for energieffektivitet, besparelse af vand og nedbringe affaldet. Resortets spildevand bliver for eksempel genbrugt i resorts haver og de grønne arealer er skabt med lokale træer, planter og blomster, for at mindske nødvendigheden for vanding.

Plastiksugerør er udskiftet med pap, hvis sugerør efterspørges. Drikkevandet på værelserne er skiftet til genbrugelige glasflasker.  Overskudsmad er doneret til mindre privilegeret og madrester er komposteret brugt i bl.a. egen urtehave. Der er tilføjet plantebasseret retter på restauranten McFarland House og restauranterne bruger lokale råvarer fra fiskere og landmænd.

Resort har også gjort et stort arbejde for at mindske plastikforbruget og udskiftet meget med biologisk nedbrydeligt alternativer, samt øget genbrug. For eksempel biologisk nedbrydeligt bestik og beholdere, genopfyldelige toiletartikler og meget andet.

Prisen er inklusiv
  • Fly Danmark – Bangkok (t/r)
  • Privat Transfer Bangkok Lufthavn – Hyatt Regency Hua Hin (t/r)
  • 13 nætter Hyatt Regency Hua Hin 1x Standard King
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Bidrag: 20 kilo ris til udsatte børn i Laos
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte os på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle vores rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til jeres behov og ønsker. Blot giv besked, og vi tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser er forslag, som kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har I ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper vi gerne. Vi sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked