Hyatt Regency Hua Hin - ved strand og hyggelige markeder
,
Previous slide
Next slide

Hyatt Regency Hua Hin

Hyatt Regency Hua Hin er et stilfuldt 5-stjernet resort ved stranden med en fredelig beliggenhed i den sydlige ende af Hua Hin. Resortet har 213 værelser, alle med en møbleret balkon med udsigt til haven. I den store tropiske have er tre store friformede og sammenkoblede pools. Her er også poolområde med egen kunstig strand, børnepool og vandrutsjebane og deres tranquility Court Pool kun for voksne.

Resortet har flere forskellige restauranter og barer. Mest bemærkelsesværdigt er McFarland House, som ligger i en gammel smukt renoveret strandpavillon fra det 19. århundrede, og her serveres europæiske retter og brunch om søndagen. Du finder også den uformelle You&Me restaurant med forskellige sandwiches, ris- og nudelretter ved poolen og deres restaurant Figs med thai og italiensk.

Resortet er tæt på de hyggelige markeder Cicada og Tamarind, som er fyldt med mad, kunsthåndværk og masser af lokale produkter. Praktisk talt ligger Cicada nærmest lige foran døren. Derudover er resortet tæt på indkøb og det centrale Hua Hin er i kort afstand med taxa, tuktuk og Songthaew, hvis du søger shopping, det store natmarked og natteliv. Men resortet har også egen shuttle service til 50 THB per person som kører direkte ind til centrum på 10 minutter.

Vil man massage og wellness, har Hyatt Regency Hua Hin sin luksuriøse og prisvindende spa, The Barai. Vil du være aktiv, har du også mulighed for basketball, tennis eller leje en cykel og drage sydpå til det helt lokale Hua Hin.

Hyatt Regency Hua Hin og ansvarlighed

Hyatt Regency Hua Hin har haft et stort fokus på at nedbringe deres CO2 aftryk. Derfor bruges der LED lys på hele resortet blandt meget andet inden for energieffektivitet, besparelse af vand og at reducere affald. Resortets spildevand bliver for eksempel genbrugt i resorts haver og de grønne arealer er skabt med lokale træer, planter og blomster, for at mindske nødvendigheden for vanding.

Plastiksugerør er udskiftet med pap, hvis sugerør efterspørges. Drikkevandet på værelserne er skiftet til genbrugelige glasflasker.  Overskudsmad er doneret til mindre privilegeret og madrester er komposteret og bliver brugt i bl.a. egen urtehave. Der er tilføjet plantebasseret retter på restauranten McFarland House, og restauranterne bruger råvarer fra lokale fiskere og landmænd.

Hyatt Regency Hua Hin har også gjort et stort arbejde for at mindske plastforbruget og udskiftet meget med biologisk nedbrydelige alternativer, samt øget genbrug. For eksempel biologisk nedbrydeligt bestik og beholdere, genopfyldelige toiletartikler og meget andet.

Prisen er inklusiv

  • Fly Danmark – Bangkok (t/r)
  • Privat transfer Bangkok lufthavn – Hyatt Regency Hua Hin (t/r)
  • 13 nætter Hyatt Regency Hua Hin 1x Standard King
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
  • Ingen skjulte gebyrer
Spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte mig på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle mine rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses helt til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og jeg tilpasser rejsen til ønskerne. Husk, alle rejser blot er forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, så hjælper jeg gerne. Jeg sørger altid for, at det bliver med gode ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og det samfund de er del af.

Send besked