,
Previous slide
Next slide

Hyatt Regency Hua Hin

Hyatt Regency Hua Hin er et stilfuldt 5-stjernet resort ved stranden med en fredelig beliggenhed i den sydlige ende af Hua Hin. Resortet har 213 værelser, alle med en møbleret balkon med udsigt til haven. I den store tropiske have er tre store friformede og sammenkoblede pools. Her er også poolområde med egen kunstig strand, børnepool og vandrutsjebane og deres tranquility Court Pool kun for voksne.

Resortet har flere forskellige restauranter og barer. Mest bemærkelsesværdigt er McFarland House, som ligger i en gammel smukt renoveret strandpavillon fra det 19. århundrede, og her serveres europæiske retter og brunch om søndagen. Du finder også den uformelle You&Me restaurant med forskellige sandwiches, ris- og nudelretter ved poolen og deres restaurant Figs med thai og italiensk.

Resortet er tæt på de hyggelige markeder Cicada og Tamarind, som er fyldt med mad, kunsthåndværk og masser af lokale produkter. Praktisk talt ligger Cicada nærmest lige foran døren. Derudover er resortet tæt på indkøb og det centrale Hua Hin er i kort afstand med taxa, tuktuk og Songthaew, hvis du søger shopping, det store natmarked og natteliv. Men resortet har også egen shuttle service til 50 THB per person som kører direkte ind til centrum på 10 minutter.

Vil man massage og wellness, har Hyatt Regency Hua Hin sin luksuriøse og prisvindende spa, The Barai. Vil du være aktiv, har du også mulighed for basketball, tennis eller leje en cykel og drage sydpå til det helt lokale Hua Hin.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på Hyatt Regency Hua Hin i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til Hyatt Regency Hua Hin (t/r)
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter

Hyatt Regency Hua Hin og ansvarlighed

Hyatt Regency Hua Hin er miljøcertificeret med ISO 14001-standarden.

Resortet har haft et stort fokus på at nedbringe deres CO2 aftryk. Derfor bruges der LED lys på hele resortet blandt meget andet inden for energieffektivitet, besparelse af vand og at reducere affald. Resortets spildevand bliver for eksempel genbrugt i resorts haver og de grønne arealer er skabt med lokale træer, planter og blomster, for at mindske nødvendigheden for vanding.

Dertil kommer en lang række ganske håndgribelige tiltag. Resortet har stoppet brugen af plastik sugerør og plastikflasker med drikkevand på værelserne er udskiftet med genanvendelige glasflasker. Al vasketøj bliver også returneret uden den sædvanlige plastikindpakning. Det er også blevet muligt mindske brugen af plastik nøglekort, ved at gæster kan bruge deres telefon som nøglekort med World of Hyatt appen.

Hyatt Regency Hua Hin donere også deres overskydende mad til non-profit organisationen Scholars of Sustenance. En organisation der arbejder for at mindske madspild og fødevareusikkerhed. Madrester er komposteret og bliver brugt i bl.a. egen urtehave. I resortets restauranter er alt indpakning til take-away udskiftet til biologisk nedbrydelige materiale og alternativer uden plastik. Alle resortets skraldeposer er også udskiftet til biologisk nedbrydelige poser. Blandt flere andre tiltag.

Samtidigt arbejder resort løbende for at forbedre deres bæredygtighed og ansvarlig hoteldrift.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.